User Tag List

Sayfa 134/1195 İlkİlk ... 34841241321331341351361441842346341134 ... SonSon
22691 sonuçtan 2.528 ile 2.546 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba beyler sizlere bikaç sorum olacaktı saxo vts veya 106 gtiı turbolayan yığınla insan var ama bnm merak ettiğim acaba fabrika bunları turbolarken nasıl yapmış kısaca merak ettiklerim egzost boru çapı, turbosu, enjektörlerin kaç cc olduğu, intercoolerın kaç cc olduğu

diğer merak ettiğim konuda modifiye firmaları mesela kaçlık egzost borusu kullanıyor 63-76? veya intercoolerı kaç litrelik veya hangi intercoolerı takıyorlar, enjektörler nereye kadar destekliyor değiştirilmeye kalkılırsa kaç cc lik enjektör takılıyor, turbo upgrade de kullanılan turbo ne? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ben kendi aracıma motorun içine girmeden turbo takmak istiyorum mega squirt ecu aldım 1-2 gün içinde o takılmaya başlanıcak diğer alıcağım parçalar hakkında fikir edinmek için bunlar benim için çok önemli

sonuçta sizinde bildiğiniz gibi arabalarımızın motor blokları aynı tabi motorda geri kalan herşey farklı ama sonuçta blok aynı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor blokları aynı tabi motorda geri kalan herşey farklı ama sonuçta blok aynı
    emin misin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TU5I4 VTS motoru iken
    EP6DTS 207 RC Motoru olduğuna eminim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı White RC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TU5I4 VTS motoru iken
    EP6DTS 207 RC Motoru olduğuna eminim
    emin misin?
    eminim

http://en.wikipedia.org/wiki/PSA_TU_engine

http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_engine

The Prince family shares its basic block dimensions with the previous PSA TU engine family. Some of the engineering was provided by BMW, including their Valvetronic variable valve lift system on the intake side. Other features include on-demand oil and water pumps.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç aklımın kenarından geçmezdi VTS/GTİ ile aynı blok olacağı hergün yeni bişi öğreniyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben sürekli wikipediayı okurum çok işime yarıya bilgiler öğrendim

arkadaşlar sorduğum sorulara cevap verebilecek yokmu aranızda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim araçların trigerleri zincir mi yoksa kayış mı bılgısı olan varmı? bmw ıle ortak motor oldugu ıcın zıncır olması lazım ama zıncır sesı gelmıo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CNK_16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim araçların trigerleri zincir mi yoksa kayış mı bılgısı olan varmı? bmw ıle ortak motor oldugu ıcın zıncır olması lazım ama zıncır sesı gelmıo
    zincirmiş... ben öle biliyorum EMİN DEĞİLİM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zincirmiş... ben öle biliyorum EMİN DEĞİLİM
    sen onu söküp kayış taktırırsın emre

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zincirli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba öncelikle arkadaşlar,

rc almayı kafasına koymuş birisi olarak 1-2 sorum olucak.

şehir içi şehirler arası benzin tüketimleriniz ve aracınızdaki specler nelerdir? normal kullanım ve sert kullanımda?

chip, downpipe, egzos, cai ile ortalama ne kadar güç kazanıyorsunuz.

birde topspeed konusunda şanzman yetmiyor sanırım anladığım bu?

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı depresif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba öncelikle arkadaşlar,

rc almayı kafasına koymuş birisi olarak 1-2 sorum olucak.

şehir içi şehirler arası benzin tüketimleriniz ve aracınızdaki specler nelerdir? normal kullanım ve sert kullanımda?

chip, downpipe, egzos, cai ile ortalama ne kadar güç kazanıyorsunuz.

birde topspeed konusunda şanzman yetmiyor sanırım anladığım bu?
    dostum benim aracım stock. şehir içi çok sakin kullanımda 7lt kadar düşüyorki eve yeni geldim 7.7lt yaktı.sıkışık trafikte 10lt civarı yakıyor. şahir dışı 6-7lt ile 120-130sabit hızla gitmek mümkün. 80km ile 4,5lt yakıyor. ama basınca benzini içiyor. rollinglerde 15lt civarında yakabiliyor. son hızı şanzıman engelliyor. zaten bütün esprisi 200-210km ye kadar. ondan sonra küçük turbo yüzünden kesiliyor. devir kesiciye kadar yavaş hızlanıyor.
    test pipe+ down pipe+eksoz son susturucu+cai ile bunu destekleyen soft yazılımla tahminim 200hp civarı güç alınır düşüncesindeyim... fiyat/performans oranı çok yüksek bir araç rc. ben servis hariç memnunum...
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam istediğim gibi. frenler konusunda yorumlar iyi gibi ancak yol tutuşta zıplama yapıyormuş daha stocktan doğrumu?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ziplamalar cok sikinti degil, istemdisi kontrolden pek cikma yasamazsiniz, ciksa da toplamasi zor degil..hadi bende ESP var, esp tamamen kapaliyken RC suruculerinden duydugum deneyimlere gore cok uc durumlarda bile kontrol altina alinabiliyormus.. bir de RC'nin standart potenza'larindan kimse memnun degil, ben GT'deki standart gelen p zero nero'larimdan memnunum, cok hizli keskin manevralarda bile esp'ye gerek birakmiyor genelde..

bu arada yol bilgisayarinin tuketim verilerine aldanmayin.. bende kesinlikle az gosteriyor, buyuk ihtimal sizinkiler de hatalidir.. kendiniz depo fulleme hesabiyla olcerseniz daha saglikli olur..

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar,

Sanırım Türkçe içerikli tek düzgün 207 RC konusu bu. Merhaba Herkese.. İsmim Deniz..

Aracım stock ve full+full olduğundan kilo olarak ta en ağırı sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı depresif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam istediğim gibi. frenler konusunda yorumlar iyi gibi ancak yol tutuşta zıplama yapıyormuş daha stocktan doğrumu?
    frenler gereğinden fazla iyi
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ziplamalar cok sikinti degil, istemdisi kontrolden pek cikma yasamazsiniz, ciksa da toplamasi zor degil..hadi bende ESP var, esp tamamen kapaliyken RC suruculerinden duydugum deneyimlere gore cok uc durumlarda bile kontrol altina alinabiliyormus.. bir de RC'nin standart potenza'larindan kimse memnun degil, ben GT'deki standart gelen p zero nero'larimdan memnunum, cok hizli keskin manevralarda bile esp'ye gerek birakmiyor genelde..

bu arada yol bilgisayarinin tuketim verilerine aldanmayin.. bende kesinlikle az gosteriyor, buyuk ihtimal sizinkiler de hatalidir.. kendiniz depo fulleme hesabiyla olcerseniz daha saglikli olur..
    yoltutuş esp ye katılıyorum, ama yolbilgisayarı benim doğru gösteriyor. yanlış gösterdiği durum: denemek için 10 liralık benzin aldığımda ibre ve yol bilgisayarında değişiklik olmadı. şu sizi kandırabilir. yol bilgisayarını sıfırlayıp yeni benzin aldığınızda gidilebilecek km fazla gösteriyor. örneğin ekranda --- çıkmıştı. 35liralık benzine 220km gösterdi. 50km gittim. kalan menzil 170km yerine 140km gösterdi.(yanlışlık buysa buna katılıyorum) ama trafik birden yoğunlaşınca menzilde düşüyor tabiki
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Sanırım Türkçe içerikli tek düzgün 207 RC konusu bu. Merhaba Herkese.. İsmim Deniz..

Aracım stock ve full+full olduğundan kilo olarak ta en ağırı sanırım
    hoşgeldin dostum aramıza, ağırlık olarak cam tavan,alarm+süper kilitleme ve jbl ses sistemi var sanırım sizde. bence maksimum 70kg ağırsınızdır bizim rc lerden...
    AmcaPolo

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoltutuş esp ye katılıyorum, ama yolbilgisayarı benim doğru gösteriyor. yanlış gösterdiği durum: denemek için 10 liralık benzin aldığımda ibre ve yol bilgisayarında değişiklik olmadı. şu sizi kandırabilir. yol bilgisayarını sıfırlayıp yeni benzin aldığınızda gidilebilecek km fazla gösteriyor. örneğin ekranda --- çıkmıştı. 35liralık benzine 220km gösterdi. 50km gittim. kalan menzil 170km yerine 140km gösterdi.(yanlışlık buysa buna katılıyorum) ama trafik birden yoğunlaşınca menzilde düşüyor tabiki
    hayir ona hic bakmiyorum kalan menzile falan, isik yaninca --- oluyor zaten biseye yaramiyor 1 numarali ekrandaki tuketimi sifirliyorum ben hep, 2 numarayi hic sifirlamayayim dedim ama 9999'da kaldi, bakalim ortalama hesaplamaya devam edecek mi diye yine resetlemedim, takipteyim..

1 numarali ekrandaki ortalamayi, depo fullemeler arasinda kendim yaptigim hesaplarla kiyasladigimda, miktara gore 0.5-1 litre arasi az gosterdigini gordum.. ortalama dustukce fark aciliyor mesela uzun yolda 6.7 gosterdi ama fulledim baktim 7.6 yakmis, gunluk seri kullanimda 8.5 gosterirken fulleyip hesapladm 9.2 cikti..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)