ozaman lemansı ne amaçla çıkardılar ne artısı var anlamadım valla
Printable View
Le Mans özel seridir.. Dünyada 2000 tane olup Türkiye'de rastgele 50 tanesi bulunmaktadır. 2000 araçtan kaçıncısı olduğu direksiyona basılıdır. Dünyada 3 motor(175 ve 150 THP + 110 HDi) ve siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği bulunurken, Türkiye'dekilerin hepsi beyaz 175THP'dir.
- Görünüş olarak Le Mans'da kaputtan tavan sonuna kadar siyah çerçeveli kırmızı kalın şeritler ve kapılarda Peugeot Sport aslan logoları bulunur. İç mekanda da mat krom efektli çerçeve kaplamalar kullanılmıştır. Normal RC'de bu çerçeveler '+' puantiyelidir
- Le Mans'da herhangi bir opsiyon yoktur, tek tiptir.
- Teknik veriler boş ağırlık haricinde normal RC ile birebir aynıdır.
- Le Mans'da, normal RC'de standart olan; Lastik basınç sensörü, kararan iç dikiz, konsolda 5'li CD-Changer, Türkçe menüler(sonradan yüklenebilir olması lazım) yok. 1-2 birşeyi daha eksikti hatırlayamadım şimdi.
- Tek tip olduğundan Alarm+superkilit, Cam tavan, JBL ve Bluetooth gibi seçeneklileri zaten yok.
Yedek Anahtar normal RC'lerin bir kısmında da uzaktan kumandalı değil...
Sonra sıkıntı olmasın :)
olanların yanında olmayanlar hiçbir şey :)
RC genel olarak yine çok dolu..
benim anladıgım kadarıyla tamamen performansa yönelik düşünmüşler hafifletme açısında stepmede ince olması o sebebten sanırım
arkadaşlar gt de stepne olarak normal jant varken bende ince stepne var. sizdeki durum ne? ben kantara çıktım. 1240kg geldi. ağırlık olarak lastik basınç sensörü, kararan ayna 5li cd changer kaç kg ederki? 10kg etmez bile. benim araçtada renk dışında opsiyon yok
: ayrıca yedek anahtarda sustalı değil. bu konu konuşulmuştu. yedek anahtarı sustalı olan arkadaşlarda vardı galiba...
lemans buldum kardeşim yarın ona bakıtıcam
donanım olarak o zaman gt nin ezici bir üstünlüğü var
O koltuklar çok fena ya :D Normal kemere uzanamıyorsun tak üstüne yarış kemerlerini, uğraşma 3 noktayla diyor :D Üstteki aracın sahibine duyurulur.
500 Beyaz RC (TR)
500 Siyah RC
250 Beyaz GT
250 Siyah GT
250 Beyaz HDi 110
250 Siyah HDi 110
şeklindeydi sanırım.
Stepne durumu Le Mans'lar hariç aracın satış zamanına göre değişebiliyor.. Kimi RC'de dolma lastik var kimisinde harbi lastik+sac jant var.. O yüzden broşürlere POPAŞ her an herşyi yapabilir bu hakkını özenle saklar ibaresi koyuyor :)
Bir aralar 206'lar 13" jant gelmişti millete jant takıp durduyduk katalogta en ufak 14 diyordu :D
Yok ben biraz espri amacıyla söyledim. RC Le Mans'ın hedefi görsel ve özel hissettirme(50 araçtan 1'i olmak).
Bende tüm anahtarlar sustalı mesela.. Hoş sustasızlar da sustalı yapılabiliyor.. Sonuçta bir araca 4 anahtar tanımlanabiliyor.
Sanırım asıl bnm kantara çıkmam lazım. Zannediyorum aramızda tüm opsiyonlara sahip olan bir tek ben varım..
Bu Peugeot Türkiye'de tüm araçlar için geçerli.. ufak tefek ayarlamalar hep yapılıyor fiyat sabit kalsın veya düşsün diye..
+SSP
ML6C 308SW'larda var Türkiye'de.. 407'de gelmedi dediğin gibi..
Ben o 400Nm'li mesajımda karıştırmışım, şimdi dökümanlara baktım..
Bahsettiğim şanzımanların ikisi de otomatik:
AM6 maks 450Nm
ve
AT6 Maks 260Nm
ikisi de Aisin üretimi.. AT6'yı tüm 1.4 ve 1.6 EP'lerde, DV'lerde ve bir kısım EW motorlarda kullancaklarmış.. RCZ'te AT6 olacağını biliyorum. 508'de, EP6CDT'li 3008'de(geliyor yakında TR'ye, 3008'in tr ürün gamı komple değişti) yine AT6 var..
2.0 EP'lere sanırım bambaşka bir şanzıman gelecek.
p2263ün eveli de var, o en son geldiği halindeki verdiği arıza idi.
cont 1.5 basıldı mı bilmiyorum ama, aylar(7) sonra işin içinden çıkılamayınca, ve üzerine, (yazmakta mahsur görmüyorum) tekoto da arabaya "turbo değiştirmemiz lazım" deyip işin içinden sıyrıldıktan ve çözmesi için arabayı onlara bıraktığımızda, başından savmak için apar topar arabayı bize iade etmesinden sonra, özel servisten ben istedim tune etmesini. atsam atamam, satsam satamam, hiç olmazsa binip işe gidip gelebileceğim bir hale gelsin diyerek.
hikayenin sonunda basit bir turbo arızası vardı, öncesi daha eğlenceli... ama araba garantiden çoktan çıkmıştı zaten.
mevzusu geçen kablo wide-band kablosu. konnektöre tesisat tarafından 6 damar, sensör tarafından ise 5 damar kablo bağlı.
hah, hikaye tam olarak böyle.
gelmeden önce telefonda çiziğine kadar detaylarını anlattığım 2009 polo'mu, bu GT'yi aldığım günün sabahında, izmir'den istanbul'a gelip, arabayı aynen anlattığım şekilde teslim edip satışını yapmıştım.
herkesi kendim gibi düşündüğümden, çanakkalespor ve "biz düzgün insanlarız" diyen babasına kandım.
(dikkat, uzun cümle)
hatta, izmir-çanakkale arası telefon görüşmesinde, "bak, gram boyası varsa almam arabayı" dememe, ve cevaben "abi sadece tampondaki mat yerleri boyattım" hatta, "araba garaj arabası abi" demesine, bunun üzerine kontrol sırasında sağ kapının çıta altının ve marşpiyerin boyalı olduğu ortaya çıkmasına, kaputta bir taş göçüğü ve aynı göçüğün hizasında silecek kolunda ve ön camda çizik olmasına rağmen, öğleden önce arabamı satıp arabasız kaldığımdan ve aynı günün akşamı yola çıkmam gerektiğinden küfür ede ede, çaresizlikten aldım arabayı.
işin özü, aslında ben kaşındım bilader, sen kendini suçlama. durum ne olursa olsun, canımız sağolsun, gelen mala gelir. o da vın gelir, tırıs gider. ,)
yazıp yazmamakta tereddüt ettim ama yine de buyrun;
34bur84
satacağım zaman bu yüzden sorun çıkarsa, tekrar görüşebiliriz. : ))
geldiğinde 137 hp çıkardı. turbo arızası sonradan oluştu, motor yapıldıktan sonraki güç düşümünü boost ile kompanze etmek maksadıyla kurcalandıktan sonra yani.
dediğim gibi, ilk gittiğinde 137 hp çıkardı. chip ile 155.
motor yapılıp toplandıktan sonra ise 115 civarı çıkardı orjinal yazılımla.
benzin veya tinerle arabayı yakmak, elbette şaka ile zikredilen bir çözümdü. ama asıl alt yazısı, "biz bu sorunu çözemedik, bildiğimiz herşeyi denedik" idi.
sağolasın birader.
bu konuyla ilgili bir alacak verecek meselemiz vardı? ,)
öncelikle işim (4 stroke makinalarla gemi thrust sistemleri ve/ya elektrik üretim tesisleri kurulumu), sonra arabalara ve güç artırımına olan ilgim, ama daha da ilginci, merruse ile dostluğumdur bahsettiğiniz "konuya hakimiyet"imin (bana sorsanız hala rookie sayılırım derim) başlıca sebepleri.
gözümsün...
bu arada, arabanın arızası, senin en başta, "ulan sakın *** olmasın?" dediğin yerden çıkıyor. büyüksün...
iletilmiş kadar oldum. : )
hazır bu kadar yazmışken, şunu da eklemek istiyorum:
başından bu yana, bizzat kendi arabasının sorununu çözmeye çalışırcasına ilgilenen naman'a ve izmir peugeot yetkili bayisi İrde Motorlu Araçlar Servis Tic. A.Ş. servis teknik sorumlusu sadık bey'e teşekkür, borcumu ödemeye yetmez. çok yaşayın ikiniz de.