özgür abi msj larını sıl pm atamıyorum![]()
özgür abi msj larını sıl pm atamıyorum![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Tolga abi turbo nekadara patlar bize, bi pm atabilirmisin Tolga abi?
Dusunmuyo diilim zaten
Su setup degistikce remap ucretsiz olayi supermisintercooler bi takilsin ilk is remap ve cutout zaten
Benimde anahtar kabi gelmedi daha nasil geri isticez paypaldan paramizi, bulamadim ben yaw :s ebaydende baktimda gelmedi melmedi diye sadece saticiyla iletisime gecme bolumu var, yok gelmedi onaylamiyorum fln gibi bisey bulamadim.. :s
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Tolga abiye vermedim daha ,ofiste Turbo bende mışıl mışıl uyuyo))
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
İsmail Video yu daha atamadın mıAslan sesi duymak istiyorum
BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
Öncelikle Herkese Merhabalar Forumu devamlı takip ediyordum yakin zamanda bende size aracımda yaptıgım uygulamaları paylaşıcam...
Haftaya Seat Leon İntercolorumuz geliyor ve turbomuz büyütülüyor şu anda aracımda :
Yazılım + max flow raid intake kit + Sprintbooster + FORGE BLOW of + Cut-out + Komple 70'lik Düz Boru (Free Flow )
Disklerden cevap geldi ;
Antalyalogy´isimli üyeden Alıntı
otosupermarket´isimli üyeden Alıntı
Merhaba,
Maalesef diskin hiç girişi olmadı daha önce.
Ön balatanın listesi 244,52 TL ancak bu da şu anda stoklarda mevcut değil.
Bir tek arka balata mevcut şu anda:
PEUGEOT 207 RC Spor Fren Balatası Arka - EBC Red Stuff | EBC FREN BALATASI (SPOR TİP) | OtoSuperMarket.com
Buradaki fiyattan kredi kartı tek çekim veya havale için %10 indiriminiz mevcut. Eğer diski ve ön balatayı, ön ödemeli sipariş ile getirtmek isterseniz, diskin fiyatını öğrenebiliriz İngiltere'den
saygılar
Selamlar ,
Dediğiniz şekilde Ön Disk ve balatanın fiyatını öğrenirsek iyi olur..
Teşekkürler..
Ön Diskin listesi 450 TL, ön balata da 244 TL.. Bu fiyatlardan da %10 indiriminiz mevcut tek çekim veya havale için.. Ödemeyi yapmanız durumunda bir sonraki ithalat programına konulabilir bu ürünler. Tahminen 6-8 hafta içerisinde de buraya gelir.
Arkadaşlar % 10 indirimle ön fren diski +ön ve arka balatalar 844 oluyor.
Deniz in dediği gibi RC lere belki gerekli olmayabilir ama bildiğim kadarı ile GT lerin fren sistemi daha zayıf. GT sahipleri düşünebilir bence..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)