Bugün bıraktım servise arabayı, baktılar ama problem nedir tam olarak bilmiyoruz. Canım sıkkın baya o yüzden
Borularda elle ve gözle kontrol yapıldı sıkıntı yok gibi, bir boruyu söküp kontrol ettiler vakum var elektrovana olamaz dendi sonra arıza koduna baktık aşağıda ki gibi.
Sente atlamış olabilir dediler ama sanmıyorum ben, elektrovana sipariş ettik yarın gelicek deniyecekler.
geçmiş olsun kardesim, cidden umarım kötü bisey çıkmaz, zannetmiyorum çok sıkıntı bisey olacagını ama yinede can sıkıyor işte bilirim...
elektrovana fiyatını söyledilermi kardesim? benimde bu h.sonu değistirmem gerekicek sanırım. yazılım 1,40 bar peak benimki ıkına ıkına 1,20 peak yapıyo.. :S sanırım benimde gitmiş elektrovana.
bide surge sesi geliyo arkadaslar neden olabilirki :S s3 dv var.. ama intercooler takıldıgından beri var o ses. taaaaa ki arkadaslar "s3dv taktıktan sonra olmaması gerekiyordu bi sorun var bizde o ses gelmiyor (Göktan)" diyene kadar içim rahattıda, kurt düşürdünüz brolarım saolun![]()
basınçla ilgilide olabilir diye düşündüm simdi, peak basınca ulaşmıyor sonuçta, diğer taraftan surge yapıyor mu acaba nedirki :S sacmalamısta olabilirim![]()
aem dryflow var suanda epey eskidi bide... :S :S
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
208 gti galiba peugeot logosunu görmesem citroen derdim![]()
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Servisten mutlu haber geldiElektrovana değişmiş problem giderilmiş test etmişler kısa mesafe problem yokmuş.
Yardım eden fikir veren herkese teşekkürler
Özgür abi sevindim çok önemli birşey olmamasına.
Bu vana tam olarak ne görev görüyormuş ? Neden bozulmuş?
Yazılımın getirdiği basınçtan falan mı ?
208 ile ilgili yorumum; o oturuş pozisyonu GTİ'a yakışıyor mu ? koltukların yanal destekleri çok güzel gözüküyor ama o yükseklik ne öyle mpv gibi ?
Kardeşim Tufan bir önce ki sayfada etuners linki vermişti ,orada anlatıyor.
208'in oturuş pozisyonu güzel fotoğraflar aldatmasın inceledim bayide
Çok teşekkürler. İnşallah bakalım tekrarlamaz umarım, 2 Haziran'da piste çıkmak istiyorum ama tırsıyorumda inceden yine birşey olur diye.
Klima da çalışmıyordu müşürü bozulmuş onuda hallettiriyorum bugün.
Geçmiş olsun kardeş,boost control valve Stelios un yazılımdan sonra uyardığı bir konuydu ürünün fiyatı nedir değişimi ne kadar tuttu onu merak ettim
Arkadaşlar 208 ile deneme sürüşü yaptım hoşuma gitmeyen tek şey direksiyonun çok aşağıda olmasıydı koltuğu indirdim öyle yaptım böyle yaptım kurtaramadım - benim boyum 1.86 ben bu araçla güvenli sürüş pozisyonu alamayacağımdan emin oldum hangi yarış kategorisinde bu kadar alçak direksiyonla verimli sürüş olabilir? tek ihtimal 208 gti koltuklarının daha alçak olması:bu da kulağa komik geliyor![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)