Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Özgür abi kesicide ateş ediyorsun valla.Gopro falan bulabilirsen karanlıkta egzoz videosu ceksene abi.
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
orhan başkan antalyadan sana bi kardeş gönderdim bugün
![]()
Dün sabah sabiha gökçen dönüşü yol müsaitken bir video aldım.
s3 dv alma zamanım geldi sanırım..
https://www.youtube.com/watch?v=3Mp7SeAlwvw
s3 dv forge sıfır kutusunda s3 için geldi,arkadaşım aracı satmaya karar verdı, onu ben alsam bana uyarmı bilen varmı ?kopmle.
DRİLL
Dr.Ecu
zamanında silikon ara borular için alışverişim olmuştı ama fiyat biraz tuzluydu, hoş o ara ellerinde yoktu istediğim parcalar siparişi iptal etmiştik. ebay den almak zorunda kaldım 20gün civarı beklemiştim fakat hem burda yoktu hemde fiyat yarıyarıya gelmişti.
ebay den birçok parca tedariğinde bulundum, satıcı ile sipariş vermeden trackin numberin olup olmadığını teyid edersen takip numaralı kargolarda herhangi bir kaybolma olmadan rahatlıkla alışveriş yapabilirsin. ptt nin sitesindende zaten ürün nerde onuda takip edebiliosun. gümrük işi tamamen şans, en kötü gümrüye giriyo ve cıkıyo 4TL masraf alıyorlar baskada bisey yok!.. 80TL lik turbo yaglama ve su soğutma borularım geldi bugün mehmet usta sagolsun beni bekletmemek için kendininkileri takmıştı benim araca, bende siparişi onun için vermiştim, gümrüge girmiş çıkmış 4 TL, boost controller almıstım zamanında 350$ civarı, o gümrük kontrolüne bile girmeden kapı teslim gelditamamen şans ama düşük fiyatlı ürünlerde dediğim gibi max 4TL ek ücret verirsin
![]()
uymaz dostum malesef, turbonun DV takılan vidalarının yerleri S3'de bizimkilere oranla daha açılı, orjinal S3 ün DV sini takmak istediğinde vida delikleri içindeki oring leri cıkartıp bi kaç mm kazanıp takabiliyosun ama forgede o tip bi oring olduğunu zannetmiyorum..
Güncel![]()
Full HD seçeneklerimiz mevcuttur ama çekimler b.ktan yapacak bir şey yok
Roll start - YouTube
Roll fly by - YouTube
http://youtu.be/PBYJYoxqph4
Şu an 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 konuk)