Yeni tek kapı 207 geliyor.. Sportium..
- RC Direksiyon
- 17" Yeni RC Jantlar(stepne dahil)
- Siyah arka camlar
- 1.6 lt VTi 120bg Euro5
- Alüminyum logolu kapı eşikleri.
Yeni tek kapı 207 geliyor.. Sportium..
- RC Direksiyon
- 17" Yeni RC Jantlar(stepne dahil)
- Siyah arka camlar
- 1.6 lt VTi 120bg Euro5
- Alüminyum logolu kapı eşikleri.
ewt bir takım aparatlarla uydurulabiliyor ama bence çok ta gerekli değil. Sonuçta daha ağır bir parça ve tamamen Turbo taşıyor o parçayı. Ağır olmasının dezavantajı olduğu düşüncesindeyim..
Arkadaşlar,
İstanbul da almayı düşündüğüm bir 3 lü pod var.
Ama denemeden almak istemiyorum yolunuz düşerse bir uğrayıp araçta nasıl durduğuna bakabilecek bir arkadaşım var mı acaba? (sol direğe monte edeceğim)
dükkan tel 0212 276 89 02
adres : maslak ataturk oto sanayi sitesi
2. kısım 35. sokak no:1467 maslak istanbul
firma ismi RACER CORNER
Fatih Bey var siyah 3 lü sol kapı podu bakılacak olan.
Yardımcı olursanız çook sevinirim...
yüklendir mi derken yüklenir miyi kastediyorsun sanırım..
Yazılımı çeşit çeşit mevcut ancak 207'de şu ana kadar ülkemizde satışa olan 4-ileri sözde Porsche tiptronic şanzımana pek birşey yapılamıyor çünkü şanzımanın tork dayanıklığı çok çok zayıf.
Ama manuel 308'lere filan yazılım+kutuiçi filtreyle 138 bg civarı güç alınabiliyor. Katalizör iptaliyle bu daha da artıyor ancak nedense bnm gördüğüm kat iptali yapan iki araçta da çok çok az da olsa siyah duman atıyor. Sarfiyat ta düşüyor. Vti olduğu için bizde egzantriğine filan pek girmeye cesaret etmezler edenini de görmedim. Manuel bir 207'de oynanmış bu motor 0-100'ünü 8.6-9.1 arasına indirebilir rahatlıkla.. Bu değerler de oldukça iyi bana göre. Ama tahmin ettiğim o yeni 5 ileri manueli kullanırlarsa.. Eski olanı çok uzun. Sportium speclerini Türkler belirliyor sormak lazım..
Bu motor bizde en çok MINI Cooper üstünde satıldı.. Onlara sormak lazım neler yapıyorlar.
Ha bir de LPG uygulaması ciddi zarar verebiliyor motora. Çok vaka yaşandı bununla ilgili hem BRCde hem de Atikerde..
Ha bu arada tüm bu söylediklerim EP6 Euro4 motor için geçerli.. Bu Sportium'lar EP6C ile gelecekler bunlar Euro5 ve birazcık daha farklılar.
Bugün itibariyle Özay(karsıyakaliozi) ve ben de VAG TFSI DV'lerimizi takmış bulunuyoruz![]()
Arabaya sürtmüş sol arka köşeden biri.. Nefret ediyorum şu İstanbul'dan.. Çukurlarından hertarafı dağıldı zaten arabanın. Kafayı sıyıracam burada
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)