User Tag List

Sayfa 467/1195 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
22691 sonuçtan 8.855 ile 8.873 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ben şirketi kapatırken attım onları

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ben şirketi kapatırken attım onları
    sağlık olsun
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tuh yaw :s sans iste bende ugrasmayalim kargo margo seyleriyle diycektim :s ozgur senin siparis kargolandimi? Kargolanmadiysa ek yapabiliyomuyuz 1-2 tanede bana getirtelim nasilsa antalyadayiz ikimizde hallederiz bi sekilde uyarmi?
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

TolgaErtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgür'cüm slmlar. Bir arkadaş vasıtası ile Evo 8 kullanılmamıs turbo buldum. Turboyu büyütme kararı aldım tekrar. Sadece kafamda bir iki soru işareti var. 280 hp lerde ateşleme bobinleri yetersiz kalır deniyor. Bunun için bildiğin önerebileceğin bir alternatif var mı? Bir de yağlama hortumu vs. cekilecek, extra yedek karter vs takmak lazım mı ne diyosun? Buji meselemiz hala çözülememiş gördüğüm kadarı ile. Bu güçleri destekliyecek buji bulabilecek miyiz RC için ne dersin? Arkasından tabiki yazılıma girecek araç.

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaErtem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür'cüm slmlar. Bir arkadaş vasıtası ile Evo 8 kullanılmamıs turbo buldum. Turboyu büyütme kararı aldım tekrar. Sadece kafamda bir iki soru işareti var. 280 hp lerde ateşleme bobinleri yetersiz kalır deniyor. Bunun için bildiğin önerebileceğin bir alternatif var mı? Bir de yağlama hortumu vs. cekilecek, extra yedek karter vs takmak lazım mı ne diyosun? Buji meselemiz hala çözülememiş gördüğüm kadarı ile. Bu güçleri destekliyecek buji bulabilecek miyiz RC için ne dersin? Arkasından tabiki yazılıma girecek araç.
    Abi hayirli olsun turbo tamamda buji ve bobon muammada kaldı sehir efsanesi
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yeni taktım Bridgestone Potenza S001 yeni seri. 4'üne Rot ayarları da yapılmak üzere toplam 1640 TL verdim. Kesinlikle tavsiye ederim. 10 Numara lastik.
    Ya arkadaş ben pahalı aldım lastikleri diyordum benden cesurlar varmış

Piyasasını bilmem ama aracın motoruna 5 k harcayıp sonra adı sanı duyulmamış lastik alanları anlamıyorum..
    Hayırlı olsun ağabey..Güle güle kullan..

Bu arada aklınızda bulunsun continental de Runflat in ismi srs
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuh yaw :s sans iste bende ugrasmayalim kargo margo seyleriyle diycektim :s ozgur senin siparis kargolandimi? Kargolanmadiysa ek yapabiliyomuyuz 1-2 tanede bana getirtelim nasilsa antalyadayiz ikimizde hallederiz bi sekilde uyarmi?
    Valla konusu popülerken almıştık sonra 2 sene boyunca kimse bir daha konusunu açmayınca atılcakların arasına salladıydım ben de onları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben powerflexleri buradan aldım..

http://www.ebay.com/itm/270912884620...84.m1439.l2649

@Tolga Ağabey ,
    Evo 8 in girişi çıkışı kaçlık bilmiyorum benim alacağım turbo şu ;

Turbocharger TD05H Big16G 8cm SUBARU Impreza WRX ARASHI | eBay

Ben olsam hazır denenmişini alırdım daha büyük turbo( -linkteki evo 3 turbosu evo 8 illaki daha büyüktür ) daha çok lag demek .Turbo 5 binde geldikten sonra bir anlamı yok bence..

Şİmdi her şeyi Stelios a bağlıyor diyeceksiniz haklı olrak ama benim akıl hocam o

Bana attığı pmlerden alıntı yapıyorum yorum sizin ;

I would recommend getting a TD05 turbo from JAWarehouse.
    That is where I have gotten my turbos from.
    They have very good prices and the Arashi turbos seem to work
    very well.

I doubt it will be worth sending you the oil and water lines, since you can have them manufactured in Turkey for a lot less than they will cost here.

You will also need a custom A-tube, to install the Audi S3 bov relocation kit. And that has to be made there, as well.

Hi Ozgur,

This is the turbo I was telling you about.
    I have seen it on two of our cars so far and it works very well.
    My own turbo was from JAWarehouse and I have done
    more than 50.000km without problems.

(burada yukarda paylaştığım linki atmıştı bana)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi o diyen kişiler daha önce bizim araçta turbo büyütüp bobinlere takılmışlar mı ?Yoksa teorik olarak mı konuşuyorlar ? (gerçekten bilmediğimiden soruyorum)

Bujilerde RCZ 200 lükler gayet güzel bence sıkıntısız.Bende niye şu an missfire yok madem bobinler ,bujilr yetersiz ?

Buji meselesine gelince şimdi sizin kafanıza takılan şu bujiler,ateşleme vs yetecek mi ?

Buna da cevabı bu şekilde ;

Hi Ozgur,

Yes, I have seen misfire problems at high rpm many times before.
    In fact, if you increase the boost too much at the rev limit, on a stock 207 RC, it will misfire.

This is why it is necessary to have the largest exhaust, the best air intake and the best valve springs.
    If you cannot change the valve springs, I strongly recommend using the map that worked best with your car.
    More boost will cause you problems on your current setup.

And if you check with lionheart, you will see that misfiring is totally different to knocking. It is caused by
    the inability of the engine to make proper combustion because the valves fail to close properly - and this
    happens at high rpm.

You can check youtube for "valve float" and you will see in the videos exactly what I mean. The softer the
    valve springs, the easier you get valve float (=misfires).

Best regards,
    Stelios

Enjektörler ve internaller (ateşleme dahil) 300 hp ye kadar dayanıklı bizim motorlarda.Sadece daha fazlası için kol ve piston gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla konusu popülerken almıştık sonra 2 sene boyunca kimse bir daha konusunu açmayınca atılcakların arasına salladıydım ben de onları
    saglık olsun kardesim yapıcak bisey yok, bende bugun siparisimi veriyim bari..

bide arkadaslar gecen gün cevirmeye girdim, admalar tutturdu yok omu yok bumu bilmemne, camlar filmmi? yok dedim orjinal tavana baksana aynı renk anlamadılar sagolsunlar gaz ver biraz fln dediler egsozu dinliyolar dedim ah kocaman bi egsoz olsaydi simdi suratlarına patata çutata patlatsaydım kalktıklarında simsiyah suratla sac baş dağılmış görseydim onları . egildiler bide aracın altına bakıolar cutout arıyolardı heralde :S

ya bende tam cutout almayı dusunuyodum kurt dustu içime, varmı boyle bisey yaw.. ona bile yazabilirlermi?? bide ucuz yollu nerden teminedebiliriz?

ozgur kardesim onceki postlarda gordugum kadarı ile kendiniz yapmıştınız bitane dimi? nasıl saglıklımıydı? projenin yapım aşamaları mevcutmu (hemende kendime yapıcam aynısından :P )

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saglık olsun kardesim yapıcak bisey yok, bende bugun siparisimi veriyim bari..

bide arkadaslar gecen gün cevirmeye girdim, admalar tutturdu yok omu yok bumu bilmemne, camlar filmmi? yok dedim orjinal tavana baksana aynı renk anlamadılar sagolsunlar gaz ver biraz fln dediler egsozu dinliyolar dedim ah kocaman bi egsoz olsaydi simdi suratlarına patata çutata patlatsaydım kalktıklarında simsiyah suratla sac baş dağılmış görseydim onları . egildiler bide aracın altına bakıolar cutout arıyolardı heralde :S

ya bende tam cutout almayı dusunuyodum kurt dustu içime, varmı boyle bisey yaw.. ona bile yazabilirlermi?? bide ucuz yollu nerden teminedebiliriz?

ozgur kardesim onceki postlarda gordugum kadarı ile kendiniz yapmıştınız bitane dimi? nasıl saglıklımıydı? projenin yapım aşamaları mevcutmu (hemende kendime yapıcam aynısından :P )
    Ben siteden yavuz364 nickli arkadaştan 63 lük aldım bu hafta 275 TL iki adet uzaktan kumadan falnşlar montaj için herşey var.

Ama aracın altına eğilip bakmaları biraz abes olmuş.Senin araca benze bir araç için ihbar mı aldılar acaba?

NHT39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu Stelios ile yazışmalarını birde türkçe açıklarsan kısaca özgürcüm senı daha çok seveceğim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-NHT39 - Antalya
    2-meSs - Antalya
    3-GOKTAN -Antalya
    4-yn lemans -İstanbul
    5-Antalyalogy - Antalya
    6-ErK_aY -İstanbul

Zaman ve gelip gelemiyeceği net değil her şey araç sayısına bağlı.
    Arkadaşlar Stelios - etuners e yazılım yaptırmak isteyen arkadaşların güncel listesi bu şekildedir.İsteyen arkadaşlar konuya yazsın ekliyeyim..

Ayrıca kesin midir liste adam geldiği zaman sıkıntı yaşarsak çok ayıp olur.Geliş tarihi Haziran içi gibi olacak muhtemelen.Herkez için uygun mudur ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NHT39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu Stelios ile yazışmalarını birde türkçe açıklarsan kısaca özgürcüm senı daha çok seveceğim..
    Diyor ki ; uygun sertlikte olmayan yaylar özellikle yüksek devirlerde basınç fazla olursa missfire -valflerin gezinmesi -tam kapanmaması sıkıntısı yaşatır.
    Bu yüzden büyük egzost ve soğuk hava emiş sistemi ve doğru valf yayları çok önemli..

Şimdi bizim araçlarda basınç açıldığı zaman araç kesiyor mı kesiyor. O zaman -genel temayül ne yapıyorlar aracı daha kısık basınçta (kesmeyeceği basınç) ayarlıyorlar ve bu araç bu kadar yürür diyorlar.
    Ancak valf yaylarını değiştirseniz ne kesiklik kalıyor ne de başka bir sorun.
    Bu kadar basit..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben siteden yavuz364 nickli arkadaştan 63 lük aldım bu hafta 275 TL iki adet uzaktan kumadan falnşlar montaj için herşey var.

Ama aracın altına eğilip bakmaları biraz abes olmuş.Senin araca benze bir araç için ihbar mı aldılar acaba?
    sanmıyorum yaw ihbar olcaını, sakin sakin gidiodum.. bence onların canı çorba çekmiş adamlar utanmasalar lastik havalarına bile bakmaya kalkıcaklardı
    egildiler sesi dinliolar, altına bakıyolar fln tam lauranın biraz gerisinde neyse filmlerden iyi yırtık tavan sağolsun

NHT39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diyor ki ; uygun sertlikte olmayan yaylar özellikle yüksek devirlerde basınç fazla olursa missfire -valflerin gezinmesi -tam kapanmaması sıkıntısı yaşatır.
    Bu yüzden büyük egzost ve soğuk hava emiş sistemi ve doğru valf yayları çok önemli..

Şimdi bizim araçlarda basınç açıldığı zaman araç kesiyor mı kesiyor. O zaman -genel temayül ne yapıyorlar aracı daha kısık basınçta (kesmeyeceği basınç) ayarlıyorlar ve bu araç bu kadar yürür diyorlar.
    Ancak valf yaylarını değiştirseniz ne kesiklik kalıyor ne de başka bir sorun.
    Bu kadar basit..
    o zaman bende değiştireyim yayları kardeş mıssfıredan kurtulmak için bizimkilere de uyuyor mu senın aldıkların yoksa farklı mı?kestane kebap acele cevap

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yay değiştirmek sorun deyılde işcilik baya ugrastırıyor komple kapak acılıyor iş yanı
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben powerflexleri buradan aldım..

POWERFLEX BUSH Peugeot 207 PFF50-509 | eBay

@Tolga Ağabey ,
    Evo 8 in girişi çıkışı kaçlık bilmiyorum benim alacağım turbo şu ;

Turbocharger TD05H Big16G 8cm SUBARU Impreza WRX ARASHI | eBay

Ben olsam hazır denenmişini alırdım daha büyük turbo( -linkteki evo 3 turbosu evo 8 illaki daha büyüktür ) daha çok lag demek .Turbo 5 binde geldikten sonra bir anlamı yok bence..

Şİmdi her şeyi Stelios a bağlıyor diyeceksiniz haklı olrak ama benim akıl hocam o

Bana attığı pmlerden alıntı yapıyorum yorum sizin ;

I would recommend getting a TD05 turbo from JAWarehouse.
    That is where I have gotten my turbos from.
    They have very good prices and the Arashi turbos seem to work
    very well.

I doubt it will be worth sending you the oil and water lines, since you can have them manufactured in Turkey for a lot less than they will cost here.

You will also need a custom A-tube, to install the Audi S3 bov relocation kit. And that has to be made there, as well.

Hi Ozgur,

This is the turbo I was telling you about.
    I have seen it on two of our cars so far and it works very well.
    My own turbo was from JAWarehouse and I have done
    more than 50.000km without problems.

(burada yukarda paylaştığım linki atmıştı bana)

ozgur teşekkür ederim link için,
    bugün sabah powerflex'i aldım, adamlar öğlene kargoladılar bile.. hızlı kargo mutlu müşteri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cooper S için iyice araştırın derim ben şanzımanı yazılımı komple farklı bir araba.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)