evet dostum...bıg turboyu taktık yazılımını yapmadan gerı söktüm 1gun anca kullanmışımdır,sebebıne gelınce aldığımız turbo sıngle turbo, alt devırler çok ölu kalıyor,şu an üzerinde orjınal twınscroll turbo var ve çok daha keyıflı...bıg turbo yapacak olursam anca gt28 takarım onun içinde motoriçi yapmam gerekecek şu an gerek duymuyorum....allah korusun ne zaman motoru kırarsam toplarken gt28lı pistonlu vs yapar toplarım![]()
Dynomıcs'de 210 çıktı zaten usta,özgün sen onu 230 olarak hesapla dediği için öyle dedim,ama çok isterım tr şartlarında bu yakıt kalıtesıyle dynomıcs'de 230 hp çıkmayı çok zor ama....Bakalım herşey bıttıkten sonra tekrar bı yazılım yapılıp çıkacak dynoya çok bi değişiklik olacağını düşünmüyorum sadece jcw manıfold takılacak extradan motora diğer yapılacak olanlar görsel biraz.. jcw shıftlıght,amerıcan dodık,m7 dıffusor genel bakım vs...manıfoldun da çok bı güç katacağı kanısında değilim bıraz daha avans açarız o kadar...
JCW SHIFTLIGHT merak ediyorum ne kadar maliyetleri nht
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
ozi bu da örnek vıdeo link bakmak istersen
JCW Gear Shift Indicator - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)