Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
bu arada aracı ufaktan toplamaya başladım.son 1 aydır kendini belli eden 2.vites cırtlama olayı benimde başıma geldi.uzun bi araştırma yaptım ve sorunun senkromeç olduğunu düşünüyorum dişlide herhangi bir sıkıntı yok.6000 devir üstü 1den 2 ye geçiş yapamıyorum.şanzıman açılacak.bakalım ne çıkıcak![]()
pazartesi yaptırmayı düşünüyodum ama böyle dedin şaşırdım abi sadece senkromeç değişip kapatıcak ustanın dediğine göre 206 ile aynı şanzımanmış yani böyle büyük aman aman zor bi şanzıman değilmiş.değiştimeden kullansamda olur tabi ama performanslı kullanımda büyük sıkıntı 2nin yeri bi başka![]()
75W-90 numaralı tam sentetik motul yada mobil gibi bir şanzıman yağıyla cırtlama olayı en aza indirilebilir
benim şanzımanda garantiden 1-2 dişli ve senkromeçleri değişti. cırlama dahada arttı. mobil 75w90 koydum cırtlamayı kesmemişti. rc lerde 1 den 2 ye cırtlamadan hızlı atmak imkansız gibi
AmcaPolo
dişlide problem yok normal geçişlerde sıkıntı yok sadece 6000 üstü yapıyo özgür abinin kronik dediği sanırım bu olsa gerek.bu çok saçma bi durum rollerde idare ederiz ama draglarda yada 1. vites kesicide yavaşlamasına bekleyip öylemi vites atmalıyım valla peugeotdan soğuyorum...
belki abzürd gelicek ama ayağı çekmeden mi 1-2 yapıyorsunuz? ayağı gazdan çekerek çok güzel hızlı bir şekilde atılıyor da, 2-3 rc de deneme şansım olmuştu![]()
Dediğin gibi atarsa yavaş kalır.Ayağı gazdan çektiğinde hızlı atabilirsin ama dbw olduğundan gaz tepkimesinde gecikme olur tekrar gaza koyduğunda çok ufakta olsa gecikir.Ben mesela sağ ayak dip gazda sol ayağı dizden kırıyorum,gazdan hiç çekmeden çok hızlı tekme atar gibi debriyaja basıp kaldırıyorum.Her türlü denedim.Benim denemelerime göre hızlı biçimde atmak istiyorsan en iyi yöntem bu.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)