Tablo süper olmuş.mcs cileride bekliyoruz listeye.bu arada aracım beyaz mavi
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Ankara'dan numunelik katılımcı olarak ilk İstanbul veya Antalya ziyaretimde sizlerle tanışmak farz oldu..![]()
selçuk herzaman bekleriz kardeşim çık gelbu arada beyaz gt olduğunu bende bilmiyordum,siyah,kırmızı ve gri girişi biliyorum türkiyeye
özel sipariş falanmı aydınlatırsanız sevinirim birde foto paylaşırsan seviniriz cemal...
[QUOTE=emoro;6982225]Bide bu araçlar için bilgisi olan durumunu yazabilirmi ?
Peugeot 207 1.6 THP RC Le Mans 2009 Model 28.750 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 132914308
Peugeot 207 1.6 RC 2008 Model 26.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 111067969
Beyaz aracı bilen varmı yardımcı olabilirmisiniz?
R.E.S
Volkan keskin /// istanbul////yas:30////2009 207 gt/////renk:alev kirmizi///nick:volkan 207 gt beni unutmayin isler gucler yogunum biraz ama takipteyim gencler....
the fast and the furious
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Mehmet İstanbulluoğlu - İstanbul -37- 207RC 2010 Alev Kırmızı THRESHOLD
bi de en yaşlınız olduk nerden çıktı bu secere işi![]()
50 yanak lastik Şekil 1a)
[IMG][/IMG]
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
İyi günler abilerim,dostlarım.
Üniversite öğrencisiyim ve araba almayı düşünüyorum. Aklımda 207 GT veya dizel normal bir araç var. Açıkcası 207 GT'yi çok istiyorum hayalim diyebilirim ancak aracın yakıtı beni düşündürüyor... İstanbulda hergün Bağcılar-Beşiktaş arası okuluma gidip gelmeye çok yakarmı acaba? Günlük yaklaşık 50 km yapacağım.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Kardeşim selamlar.Çok klasik olacak ama her şey sağ ayağına bağlıBasmazsan 1.6 benzinli bir araba ne yakarsa Gt de onu yakıyor.Isparta Antalya arası 90-100 sabit hızla 180 km gittim 6.3 Lt gibi bir ortalama ile aynı yolu 11-12 lt ile gittiğimde oldu neredeyse iki katı.Bir şey olmaz ben alırım sağdan yavaş yavaş takılırım diyorsundur o da pek olmuyor.Özellikle yazılım v.s varsa araç seni gaza getiriyor sağdan 90 la gitmek için mi aldım deyip basıyorsun,mutlu oluyorsun ta ki benzin uyarısı yanana kadar
Maddi durumunu bilemem ama öğrenciyim diyorsun bence dizel daha mantıklı bir öğrenci için.
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)