bu sayfadaki ılk çıkan arabanın jant modelı nı bılen varmı
ANA SAYFA
Bu arada izmirden onur ben özayın arabasını satın almıştım birbirine paylaşımda bulunan arkadaşlara cok teşekkür edıyorum art nıyetsiz cok dostane bir konu olmuş tüm arkadaşların arabalarını allah kazadan beladan korusun..........
Valla imkan varsa varex alın derim huzur
c-elyse'de ki jantı soruyorsanız, zor o jant anca benzeri bulunur
Hayırlısı olsun.Aracı mutlaka kullan hatta soğukken nasıl çalıştığına bakabiliyosan iyi olur fazla sarsıntı çalışmamalı sarsıntı var ama hafifden.
Vites geçişlerini kontrol et ses veya zorlanma varmı diye.Araç rölantide çalışırken (vites boşta) debriyaja basmadan vitesi ileri geri fazla zorlamadan it ses çıkmaması lazım dişliler sağlamsa.
Arabayı biraz zorla herhangi bir arıza uyarısı veriyormu kesme yapıyormu diye bak. balatalar diskler debriyaj lastikler önemliOrjinal parçaların hepsini iste muayene için önemli özellikle katalizör.Kolay gelsin
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
PEUGEOT 207 RACELAND COİLOVER KİT - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 93568633
yorumlarınızı bekliyorum.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
benim çevremde farklı araçlarda kullanan arkadaşlarım memnun racelandı
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Değerli yorumlarınız için teşekkürler...
Şimdilik bir sorum daha var.İlerde hangi ilan daha iyidir diye sormak dileğiyle![]()
GT lere 31-34 arası yazmışlar ancak 30 dan fazla vermek saçma değilmi piyasa yaza doğru şişti resmen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)