Hafta içi Filtreyi mevcut yerinden alıp sol ön tampon içine koymaya çalışacağız( Mümkün olan en soğuk havayı çekmek için)
Birde şu egzos sargısını şiddetle tavsiye ediyorlar :EGZOST MANIFOLD SARGISI SICAKLIGIN MANIFOLD YUZEYI HARICI BASKA BIR YERE CIKMASINI ENGELLER VE BU SAYEDE GAZ AKISININ DAHA HIZLI OLMASINI SAGLAR VE EKSTRA HP ALIRSINIZ AYRICA MANIFOLDA YAKIN ISI ILE BOZULCAK MOTOR ICI EKIPMANLARINIZIDA KORURSUNUZ.alıntı...
Onu da getirip uygulayacağız..Siyah olanlarını isteyin beyazlar çabuk döklüyor diyor uygulayan arkadaş..
http://www.sahibinden.com/egzos_sarg...XQQdisplayitem
Evet Gt ile Rc arasındaki 25 hp farkta baya etkisi var eksoz boru çaplarınında
Ben C2 Vts aracımın katını iptal ettikten 6 ay sonra yandı arıza ışığı
İnşallah yanmaz ama elinde sonunda yanıyor ne yazıkki..
Filtreyi bizde sol on tampona yapıcaktık başta ama okadar vaktimiz yoktu,tabi uzatmak için kullanılan malzemede masrafı yükseltiyordu,bende ilerde geçmeyi düşünüyorum bu sisteme![]()
Ozgur masallah, kazasiz belasiz.
Stage 3 ten once simdiki haliyle bi dyno alalim gorelim nedir vaziyet.
aranıza bugün elime geçecek rc ile bende katıldım. yazılarınızı dikkatle okuyorum diye yazmıştım önceki sayfalarda. herkese kazasız belasız günler dilerim...![]()
Burak hayırlı uğurlu olsun..Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin..
Ben Özgür.. Msn : okahraman@e-kolay.net
Sıfır mı aldın?Nasıl buldun dediğim yöntemle mi?
dostum ismim emrah, bu kuzenimin nicki. sıfır aldım. maraş pejo tanıdık. antepte varmış. almak isteyenler için istanbulda (tek oto) siyah rc var... onu alcaktım. 1sorunu varmış ama anlamadım, pazarlık etmediler. tek otodaki serkan bey ilgilenmedi bende almadım... detaylı bilgileri ileride yazarımmsn eklerim, 207 ile ilgili mailimin şifresini bulayim eklerim dostum. taaa 2007de almıştım mailimi 207rc hevesi ozamandan varmış
![]()
hadi bakalım özgürüm bekliyoruz videolarıb.off da ii olmuştur kanımca
![]()
Kıvanç'ın aracına uygulanan custom map te fazla bir yüklenme olmadı.. Stage 3 için araç dyno üzerinde çalışılmalı arıza lambası yakmadan alınabilecek max. deger ne ise alınmalı birçok kez dyno koşusu gerekir. Standart Rc için normal bir yazılımla +25hp ve +40Nm civarında artış alınır. Fazlası için beraber çalışmamız lazım.. Rica ederim. Fiyat 600€ bu site üyeleri içinde 500€ şu anda..
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
Bow daki seside duymak için sabırsızlandım..Merakla bekliyoruz videoyu.. Emeginize saglık
![]()
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
Valla şu haliyle tutunma zorluğu çekiyorum.
2 de ve 3 te gaza çökünce başlıyo spin. Kafadan kaymalar da arttı.
Lastikler ve debriyaj bitti bitecek![]()
şimdi böyleyse sonrası nolacak bilmyorum artık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)