tamponun içine olayını merak ettim çok baktım ama koyacak bi yer bulamadım en son parçaları çıkardığında arada aşağıya kadar bi boşluk var oraya yerleştirdim güzel oldu soğuk hava olayı falan güzeldi ama filtreye bilemediğim ya da çözemediğim bi yerden su geliyo yağmurlu havada falan inş çözersiniz![]()
arkadaşlar intercooler boruları ve emme sistemleri için silikon hortumlar ve ara borular fazlasıyla mevcut .... yani boşu boşuna imrenmenize gerek yok bence
ayrıca filtreyi karbon kazanlı almakta fayda var çünkü ne olursa olsun filtrenin bulunduğu noktada radyatörün sıcağına maruz kalma durumu var ancak filtreyi ne kadar aşşağıya alırsanızda o kadar kirlenme ve su emme riski var bu yüzden karbon kazanlı filtrelerden edinip bu kazanın ağzına doğru tampondaki ızgaradan soğuk hava beslemesi yapmak çok çok daha sağlıklı verimli ve güvenli olacaktır.... ayrıca unutmamak gerekirki ne kadar kısa hava yolu o kadar fazla gaz tepkisi demektir...
Bakalım ya kısmet. Ben Saab 9.5'de kullanıyorum HKS mantar ve yaz-kış. Şükür hiç bir şey olmadı bu zamana kadar. Saab'ın filtresi de sağ altta yukarıda bile değil. Onun için korkmuyorum, o kadar açıklıkta bile bu kadar sene su çekmediysem. RC'de oradan su çekmesi imkansız değil ama zor bea.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Arkadaşlar videoyu Antalya 'nın meşhur Mazı dağı drag pistinde çektik.Hava 35 dereceydi.
Arabada bizde epey bir piştik..: İlk video denemem olduğu için hatalarımız olmuş.KAdran hiç gözükmüyor mesela...
Olsun biz yeterince eğlendik(teşekkürler Ramazan)..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)