User Tag List

Sayfa 32/1195 İlkİlk ... 22303132333442821325321032 ... SonSon
22691 sonuçtan 590 ile 608 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bi sorum olacak
    yay olarak ne kullandınız aracınıza ?
    207 RC için hangi yayı önerirsiniz ?
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda ben de bilgi almak istiyordum. Acilen yaylanmam lazım, öneri verin arkadaşlarrr
    Ben dahil 3 kişi Vogtland 35 mm kullanıyoruz.Şahsen ben çok memnunum.Hem ideal ölçülerde düşürüyor hemde o anlamsız sertlik gidiyor.Daha önce de 207 1.4 HDimde kullanıyordum ..Tavsiye ederim 350+50 montaj gibi maliyeti..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdegerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 rc beyine yazilim atan arkadaslar varmi ?
    varsa herhangi bir promlem yada benzin artisi oldumu bilgilerinizi paylasirmisiniz saygilar
    Yazılımın boostu çoka açmadıkça bir zararı olmaz.Yorgoların yaptığı stage 3 araç 235 Hp veriyor 1.5 barda..Ve 6 aydır kullanıyorlar..

Yazılım konusunda İstanbul da herşey elinin altında zaten...

onurdegerli
    Misafir
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılımın boostu çoka açmadıkça bir zararı olmaz.Yorgoların yaptığı stage 3 araç 235 Hp veriyor 1.5 barda..Ve 6 aydır kullanıyorlar..

Yazılım konusunda İstanbul da herşey elinin altında zaten...

simdi maslat oto saniyede cok buyuk bir turnik magzasi olan bir adamla konustum 2009 rc ler icin yazilim henuz cikmamis ve onlarda cok buyuk bir yazilim firmasi bende dedimki ama takip ediyorum yapan arkadas lar var onlar 2009 yazilim degil ve motorun omrunu kisaltir dedi oyuzden bekle ve 2009 yazilimi cikinca yaptir dedi sizinde haberiniz olsun arkadaslar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdegerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi maslat oto saniyede cok buyuk bir turnik magzasi olan bir adamla konustum 2009 rc ler icin yazilim henuz cikmamis ve onlarda cok buyuk bir yazilim firmasi bende dedimki ama takip ediyorum yapan arkadas lar var onlar 2009 yazilim degil ve motorun omrunu kisaltir dedi oyuzden bekle ve 2009 yazilimi cikinca yaptir dedi sizinde haberiniz olsun arkadaslar
    Onur'cum yazılım için sene diye birşet olamaz.Şu olabilir dünya çapında kurumsal olarak bu işi yapan firmaların ar-ge leri devam ettiği için.Şu an bu araca uygun çalışmamız yok demiş olabilirler.Ancak araç 2007 den beri piyasada bu da 2 seneden fazla demek.Motor da '07 Cooper S ile aynı motor.Dolayısıyla mutlaka çıkacaktır.Yazlımın motor ömrünü kısaltması gibi birşeyi ben kabul etmem.Çünkü standart bir araç bile uygun olmayan kullanımlar sonucu birçok -vaktinden önce arıza çıkartabilir..
    Örn; sen motoru çalıştırır çalıştırmaz gazlarsan gazlayıp gazlayıp gelip hemen marş kapatırsan.Zamanından önce ve kaliteli bir yağlama yapmaz isen.Gece gündüz rolldür-dragdır yaparsan ,mekanik parçaların ömrünü illaki kısaltırsın..
    Benim sana tavsiyem iyice araştırıp , yapılmış örnekler varsa onlarıda dinleyip uygulamaya geçmen.( bu arada Mustang GT yerine Shelby GT lerle gazlıyacaksın heralde )

207RcLemans
    Misafir
    Onur galiba btg ile görüşmüş superchip henüz cıkarmadı 2009 arac icin cunku 2009 ların specleri farklıymıs öncekilerden öle demişlerdi ben sordugumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben dahil 3 kişi Vogtland 35 mm kullanıyoruz.Şahsen ben çok memnunum.Hem ideal ölçülerde düşürüyor hemde o anlamsız sertlik gidiyor.Daha önce de 207 1.4 HDimde kullanıyordum ..Tavsiye ederim 350+50 montaj gibi maliyeti..
    35 mm voglant iidirdiğerleri kütük gibi oluyoo

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler..
    RC ye özel bir yayı mevcutmu yoksa tüm 207 lerde kullanılanların hepsi aynımı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler..
    RC ye özel bir yayı mevcutmu yoksa tüm 207 lerde kullanılanların hepsi aynımı ?
    rc için farklı bi yay yok,rc de kullandığınız bir yayı 1.4 75 lik comfort 207 dede kullanabilirsiniz

onurdegerli
    Misafir
    [QUOTE=Antalyalogy;724911]Onur'cum yazılım için sene diye birşet olamaz.Şu olabilir dünya çapında kurumsal olarak bu işi yapan firmaların ar-ge leri devam ettiği için.Şu an bu araca uygun çalışmamız yok demiş olabilirler.Ancak araç 2007 den beri piyasada bu da 2 seneden fazla demek.Motor da '07 Cooper S ile aynı motor.Dolayısıyla mutlaka çıkacaktır.Yazlımın motor ömrünü kısaltması gibi birşeyi ben kabul etmem.Çünkü standart bir araç bile uygun olmayan kullanımlar sonucu birçok -vaktinden önce arıza çıkartabilir..
    Örn; sen motoru çalıştırır çalıştırmaz gazlarsan gazlayıp gazlayıp gelip hemen marş kapatırsan.Zamanından önce ve kaliteli bir yağlama yapmaz isen.Gece gündüz rolldür-dragdır yaparsan ,mekanik parçaların ömrünü illaki kısaltırsın..
    Benim sana tavsiyem iyice araştırıp , yapılmış örnekler varsa onlarıda dinleyip uygulamaya geçmen.( bu arada Mustang GT yerine Shelby GT lerle gazlıyacaksın heralde )[/QUO

senin dedgin daha mantikli abicim haklisin nese ben seni dinliyim Shelby bisi asar ama yakalarsam denerim

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 lara ayrı 2008 lere ayrı yazılım diye birsey yoktur arkadaslar.. hazır paket program değil bunlar. Bu sekilde hazır dosyayla aracınızı yapmaya calısan yerler varsa koşarak uzaklaşın.. her yazılım araca ozel olmalı..

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgür kardeşim ben o 350 hp kit konusunu kaç ay düşündüm ama..tek cümle OLMAZZ.. neden dersen arabalarımızda kilitli difrensiyal yokkk malesef ve o gücü tekere aktarma sansımız bu sekliyle %20 fln..hepimiz biliyoruzki biraz yüklendiğimizde 1-2 viteste tutunamıyo bile arac.ben slick lastik kullanıyorum ve bunu bu sekilde min ettim yoksa zor... ama sen su yazılım işini tam bi çöz dyno verileriyle fln bende kilit ve intercol soğutma konusunda ar-ge deyim birde ben yay olarak 5cm h&r kullanıyorum ve cok memnunum ayrıca koni amortisörlerle uyguladım dahada memnunum.amortisör almıcam diyosan 3.5 yada 5 h&r al derim ama orjinal amo lara yay ben tavsiye etmiyorum..saygılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda ben de bilgi almak istiyordum. Acilen yaylanmam lazım, öneri verin arkadaşlarrr

vogtland yay 106 GTI da bende kullandım harika bi ürün tavsiye ederim ayrıca ömürboyu garantisi olması lazım..
    Dr.Ecu AntaLya

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eibach 5cm kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım tavsiye edebilirm.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

207RcLemans
    Misafir
    Arabanın orjinalinden daha mı yumuşak oluyor vogtland la ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207RcLemans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanın orjinalinden daha mı yumuşak oluyor vogtland la ?
    Tam olarak daha yumuşak denemez.Orjinal amortisör ve yay kombinasyonunun sönümleyemediği -edit :ne demekse kasis vb. yerlerde ben daha başarılı buluyorum şuanki halini...

Ayrıca 50 mm lik helezonları bende amortisör olmadan tavsiye etmiyorum..

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 zaten çok sert bir araba,dahada düşürerek yumuşamaz aksine sertleşir,iyi bir yol tutuş içinde gerekli olan bu
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207RC ve 206RC lerdeki şanzımanlar aynı, 206rc için quaife kilit var
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

207RcLemans
    Misafir
    yazılıkm yaptıran artsada biz de yaptırsak daha once a3 1.8t ye chip yaptırmsıtım araba bambaska birsey olmsutu ondan bu sefer sabırsızlanıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgürüm hafta sonu video falan olayına girmedin mi?

varsa yeni bişeyler paylaşda izleyelim biraz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)