simdi maslat oto saniyede cok buyuk bir turnik magzasi olan bir adamla konustum 2009 rc ler icin yazilim henuz cikmamis ve onlarda cok buyuk bir yazilim firmasi bende dedimki ama takip ediyorum yapan arkadas lar var onlar 2009 yazilim degil ve motorun omrunu kisaltir dedi oyuzden bekle ve 2009 yazilimi cikinca yaptir dedi sizinde haberiniz olsun arkadaslar
Onur'cum yazılım için sene diye birşet olamaz.Şu olabilir dünya çapında kurumsal olarak bu işi yapan firmaların ar-ge leri devam ettiği için.Şu an bu araca uygun çalışmamız yok demiş olabilirler.Ancak araç 2007 den beri piyasada bu da 2 seneden fazla demek.Motor da '07 Cooper S ile aynı motor.Dolayısıyla mutlaka çıkacaktır.Yazlımın motor ömrünü kısaltması gibi birşeyi ben kabul etmem.Çünkü standart bir araç bile uygun olmayan kullanımlar sonucu birçok -vaktinden önce arıza çıkartabilir..
Örn; sen motoru çalıştırır çalıştırmaz gazlarsan gazlayıp gazlayıp gelip hemen marş kapatırsan.Zamanından önce ve kaliteli bir yağlama yapmaz isen.Gece gündüz rolldür-dragdır yaparsan ,mekanik parçaların ömrünü illaki kısaltırsın..
Benim sana tavsiyem iyice araştırıp , yapılmış örnekler varsa onlarıda dinleyip uygulamaya geçmen.( bu arada Mustang GT yerine Shelby GT lerle gazlıyacaksın heralde)
Onur galiba btg ile görüşmüş superchip henüz cıkarmadı 2009 arac icin cunku 2009 ların specleri farklıymıs öncekilerden öle demişlerdi ben sordugumda
[QUOTE=Antalyalogy;724911]Onur'cum yazılım için sene diye birşet olamaz.Şu olabilir dünya çapında kurumsal olarak bu işi yapan firmaların ar-ge leri devam ettiği için.Şu an bu araca uygun çalışmamız yok demiş olabilirler.Ancak araç 2007 den beri piyasada bu da 2 seneden fazla demek.Motor da '07 Cooper S ile aynı motor.Dolayısıyla mutlaka çıkacaktır.Yazlımın motor ömrünü kısaltması gibi birşeyi ben kabul etmem.Çünkü standart bir araç bile uygun olmayan kullanımlar sonucu birçok -vaktinden önce arıza çıkartabilir..
Örn; sen motoru çalıştırır çalıştırmaz gazlarsan gazlayıp gazlayıp gelip hemen marş kapatırsan.Zamanından önce ve kaliteli bir yağlama yapmaz isen.Gece gündüz rolldür-dragdır yaparsan ,mekanik parçaların ömrünü illaki kısaltırsın..
Benim sana tavsiyem iyice araştırıp , yapılmış örnekler varsa onlarıda dinleyip uygulamaya geçmen.( bu arada Mustang GT yerine Shelby GT lerle gazlıyacaksın heralde)[/QUO
senin dedgin daha mantikli abicim haklisin nese ben seni dinliyimShelby bisi asar ama yakalarsam denerim
![]()
2009 lara ayrı 2008 lere ayrı yazılım diye birsey yoktur arkadaslar.. hazır paket program değil bunlar. Bu sekilde hazır dosyayla aracınızı yapmaya calısan yerler varsa koşarak uzaklaşın.. her yazılım araca ozel olmalı..
özgür kardeşim ben o 350 hp kit konusunu kaç ay düşündüm ama..tek cümle OLMAZZ..neden dersen arabalarımızda kilitli difrensiyal yokkk malesef ve o gücü tekere aktarma sansımız bu sekliyle %20 fln..hepimiz biliyoruzki biraz yüklendiğimizde 1-2 viteste tutunamıyo bile arac.ben slick lastik kullanıyorum ve bunu bu sekilde min ettim yoksa zor... ama sen su yazılım işini tam bi çöz dyno verileriyle fln bende kilit ve intercol soğutma konusunda ar-ge deyim
birde ben yay olarak 5cm h&r kullanıyorum ve cok memnunum ayrıca koni amortisörlerle uyguladım dahada memnunum.amortisör almıcam diyosan 3.5 yada 5 h&r al derim ama orjinal amo lara yay ben tavsiye etmiyorum..saygılar...
Arabanın orjinalinden daha mı yumuşak oluyor vogtland la ?
207RC ve 206RC lerdeki şanzımanlar aynı, 206rc için quaife kilit var
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
yazılıkm yaptıran artsada biz de yaptırsak daha once a3 1.8t ye chip yaptırmsıtım araba bambaska birsey olmsutu ondan bu sefer sabırsızlanıyorum![]()
özgürüm hafta sonu video falan olayına girmedin mi?
varsa yeni bişeyler paylaşda izleyelim biraz![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)