kırmızı cok iyi durmuş![]()
kırmızı cok iyi durmuş![]()
Kıvanç çok hoş olmuş kaliperler gerçekten76 da hayırlı olsun bu arada arkadaşm tecrübeleride yazarsan seviniriz
![]()
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
su brembo kapaklardan aldım evet uymuyor uyan arabası olanlar varsa satayım ebayden aldım hesaplı 50 ye veririm...4 tanesini
dostum kırmızı iyi olmuş, bizim orj jantlar kaç kg? senin bu oz jantlar kaç kg bilgin varmı?
arkadaşlar şu orjinal brigstone lastiklere nediyorsunuz? bana biraz sert geliyorlar. lastik değiştiren oldumu hiç?
Burak, Gt'nin jant+lastik 22kg civarı geliyor yanlış hatırlamıyorsam.Rc de hemen hemen aynıdır.
Benim aracımda fabrika çıktısı Pirelli Pzero Nero vardı.Sert hamurlu bir lastik.Geçenlerde değiştirdim yumuşak hamurlu düşük karbonlu bir teker aldım. Maxxis M35. Hissedilir derecede arabanın konforu arttı ve düşük viteste sarmıyor araba artık.
http://www.maxxis.com/AutomobileLigh...a-Asymmet.aspx
şu büyük turbo kitine baktımda şimdi iyi güzel turboyu büyülttük ama turboya bağlı olan dump valve sensörünü napacağız ?
www.egeturbo.com
Turbo asker
Bugun araba şaşmazda downpipe+komple 70lik+hks 76 lık
intercooler borusu metal cai borusu fln hepsi yapılıyor. Hks bow taksam arıza yakar mı sizce?
Ya yakıo falan dediler aldım takmadım egzozcu ile pazarlıkta fiyatta inmem ama senin bowu beleş takarım deyince kanıma girdi.
Teşekkürler.
Resim diilde forumda standart haline geçilip başka konuşan arkadaşlar vardı artık her türlü actionı kayıt etcemYoksa kolpa gelip kolpa göçüp gidecek elemanlara cevap bile yazıp parmak yormuyorum
hatta Emrahla konustuk 1000rr la rolling yapcam rezil olcam ama 30 boy falan avans alıcam tabi![]()
Aradım ustayı bow u da takacak![]()
Arıza ışıklarıyla ahbap olacam arıza aşıkları olucaz![]()
Özgür sen getirdin beni gaza valla yanmaz die bakalım![]()
Hepinizin otomobillerine masallah öncelikle
35 sayfa okudum, daha fazlasına üsendim acıkcası...
Bir arkadasım 207GT aldı.
Egsoz ne tavsiye edersiniz, cok cızırdamayan ama güzel tok ses veren?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
dostum hks öneriyorlar. dc sports da iyidir
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)