Durgunluk var biraz nerde bu millet![]()
Günaydın millet hayırlı işler hayırlı haftalar Canlanalım biraz bu hafta hadi bakalım
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Günaydınlar..
Canlanalım ama zor be.. Kolay günler değil.
Ne okusam ne izlesem sinirlerim bozuluyor valla.
hayırlı haftalar mıllet dp kadar 70 lık ve 70 lık dp sonrası 60 lık boru ve sona 60 lık warex yaptırdım alt devırlerde düşme oldu yazılımdan sonra düzelir mi sizce
peki sence alt devirlerin ölmesinin sebebi nedir ? yada üst devirlerin daha güzel olmasının sebebi ? iyi o zaman komple 70 lik cekelim olsun bitsin.ferah ferah taklalımdemekki boru capının büyümesiyle alakalı bi sıkıntı var.basıncın artırılmasıyla da alt devir sorunu hallolur gibi.
üst devırlerde sorunum yok ama altlarım ölü ama warex kapatınca normal sıkıntı yok bakalım yazılımdan sonra neler olucak
varmıdır bılgısı olan arkadas ?
Connecting site...
S.a arkadaşlar herkeze iyi forumlar ben antalyada yaşıyorum 207 gt ve ya rc almayı düşünüyorum araba hakkında pek bilgim yok ama konuyu okuyarak azda olsa birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz herkeze teşekkür ederim bilgilerini paylaştıkları için sizce gt veya rc alırken nelere dikkat etmemiz gerek başımız ağrımaması için ve fiyatları ortalama nedir ne kadara kadar alınır piyasasını nedir bana yardımcı olursanız sevinirimherkeze iyi günler dilerim.
Tüm turbo arabalar sıkışmayı sever Pejo ile alakası yok.
Abi senin dediğin yöntem fazla sıkar ve riskli olur bence,supersprint ve milltek markalarının da önerdiği gibi 70mm dp 63mm borular en ideali bence.
Hele 63 dp devamı orjinal boru falan ölüm olur valla EGT tavan yapar çok riskli olur.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
merthan kardeşim haklısında..araçta turbo büyütme vs yoksa egzoz çapınında fazla büyütmeye ihtiyacı olacağını sanmıyorum.egsoza direnç gösteren kat ve susturucuların iptali yeterlidir bence.
arkadaş bu sorunu yaşadığını belirttiğinden beri nette baya araştırdım..çoğu kişi turbo araça egsoz bile fazla diyor..fakat çap büyütme yapanlarında alt devirleri hep ölüyor.belki istisnalar vardır bişe diyemem.
mantıken turbo dan çıkış ne kadar rahat olursa o kadar iyidir evet.bi kesim insanda çap büyüdükçe turbonun doldurması uzun sürer mantığında yorumlar yapıyor (ne alakaysa)..ama bana kalırsa arkadaşımız komple egsozdan sonra yazılımla bu işi halledecektir..extra olarak DV nin kontrolu ve kaçak kontrolude yapılırsa iyi olur.belki egsoz montajına denk gelen bi basınç kaybıda olabilir şansa![]()
bakalım yazılımdan sonra hep birlikte görüceğiz sonucu.tecrübeli arkadaşlarda zaten fikirlerini sunarlar.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)