çok niyetlendim o arabayı almaya az kalsın yakacaktık kendimizi
adam diyorki plaka değiştirdik önceki plakaya ait kayıt![]()
çok niyetlendim o arabayı almaya az kalsın yakacaktık kendimizi
adam diyorki plaka değiştirdik önceki plakaya ait kayıt![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Düşük KM li hatasız stage 4 RC satılık ilgilenen arkadaşlar bana ulaşsın lütfen..
0 532 364 onbeş altmışüç Özgür..
GFB DV+ geldi. 6 adetten 1 adet satıldı. 1 adet bir arkadaşımız için ayrıldı cumartesi elden teslim alıcak. Geriye kaldı 4 tane.Fiyat 400 TL. Sanalpazardan %5 fark ile taksitli satış yapılır.
Serti hocam sende müsaitsen Cumartesi bekliyorum aynı yere.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
aramızdanmıdır arkadas ?çok büyük geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur.
Connecting site...
peki şimdi net olarak türkiyede kaç adet sağlam le mans var ? rivayete göre 50 adet vardı tr de.kaç tanesi patladı kaç tanesi sağlam ?
Geçmiş olsun, rakamı fena değil proje aracı yapılabilir, kaporta mekanik bence ortalama 8-9 gibi harcanır, üstüne 10-11, binde para koysan motor turbo stage 5 sekli eder 30 bin, bugun günümüzde kaç yaşında typerlar daha büyük hasar kayıtlı 50 bine satılıyor bu araba ilerde piyasa tam oturunca rahat 36-38 satılır, yanlız kaput başka arabanın kırmızı şerit sonrada amatörce yapılmış.
benim tahminim 40 sağlam rahat.
[QUOTE=orhan_guney;7499972]Geçmiş olsun, rakamı fena değil proje aracı yapılabilir, kaporta mekanik bence ortalama 8-9 gibi harcanır, üstüne 10-11, binde para koysan motor turbo stage 5 sekli eder 30 bin, bugun günümüzde kaç yaşında typerlar daha büyük hasar kayıtlı 50 bine satılıyor bu araba ilerde piyasa tam oturunca rahat 36-38 satılır, yanlız kaput başka arabanın kırmızı şerit sonrada amatörce yapılmış.
Yok kanka stage 15 olur ahahahahsuushshhaa![]()
.
stage2 bile rahat rahat gecemiyorsun gelmişsin stage 15 den bahsediyorsun altında gırtlak dolu typer var neyin kafasındasınız kanka ?
kaç yaşında vtecler 28 istenıyorsa bu araba haylı haylı o paralar eder uyanın bunu olum , kıskanmayın alın bir rc huzura erin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)