Konunun ilk mesajindaki ismi de degistirmek gerek
Senin de yardiminla beraber bakacagiz insallah..
Garaja sokamazsam o is yas 2 haftada 1 falan anca yapabilirim sanirim
Allah razi olsun, cumlemize..
Konunun ilk mesajindaki ismi de degistirmek gerek
Senin de yardiminla beraber bakacagiz insallah..
Garaja sokamazsam o is yas 2 haftada 1 falan anca yapabilirim sanirim
Allah razi olsun, cumlemize..
iki tarafada hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun tarık güle güle kazasız belasız kullan
Ulan dodo bizi gaza getirdin aldırdın sen sattın =)
Hayırlı olsun Tarık
2 tarafa da hayırlı olsun.
Kıvanç,
telefonda ustayla konusurken yanlıs anlamısım, servisten geliyorum simdi, durum şu ; Amortisorun üst tablasını saseye baglayan civatanın sagında ve solunda 2 delik var biliyorsun. Civata sıkılırken bu deliklerden birine anahtar sokulup amortisor dogru sekilde sabitlenip sıkılması gerekiyor.(207de böyle, arkadasın gtc turbosuna da h&r taktık opellerde sadece tırnak var civatayı sökünce amortisor komple düşüyor) Bu adamlar bunu yapmadan direkt sıkmıslar ve fazla sıkmanın sonucunda civata kesme yapmıs ve tabla kopmus!! sol amortisorde de durum aynı, bugün açıp düzeltmişler.. Şükürler olsun ki yüksek süratte ya da viraj alırken böyle bir durum başıma gelmedi..
heralde abi o delikleri boşuna koymamışlar oraya. tablayı o şekilde karşılıyor.
benim yayları takan ustaya söylemiştim o delikleri, bana biz bilmiyomuyuz sanki demişti artiz.
neyse allah korumuş daha kötüsü olabilirmiş
Sagolun
Eyvallah Onuralp![]()
Olm az yaksin diye ugrastim ama pek yaramadi adapazarindan sonra asabim bozuldu bastim geldim artikOrtalama 7.8 yine de
oyle yapacaktim aslinda da arabada tek degildim egzoz sesinden suratlar asilmaya baslayinca yol kisa sursun diye basmak zorunda kaldim biraz..
---------------------------------
Arabada acik filtre var direk turbonun agzinda, stock RC'si olan bir arkadasla bulustuk az once biraz kurcaladik arabalari, filtrenin hava alabilecegi hic bir yer yok tamamen kaputun altinda sicakta kalmis durumda.. Yurtdisi forumlari biraz arastiracagim cozum onerileri icin ama bizden buna bir cozum bulan var mi?
Arkadasi da davet ettim, uye olmustu katilir yavas yavas buraya..
![]()
Tarık merhaba,
Aynı sistemi kendi aracımda da kullanıyorum. Tek farkı simota lightweight carbon kutulu filtre kullanmam. Aracın orjinal scoopundan gelen soguk hava direkt açık filtrenin konumlandığı yere geliyor. Motor sıcakken elini sol ön farın arkasındaki boşluga koyarsan ne demek istedigimi anlarsınVe benim gibi karbon silindirli filtre kullanırsan motordan gelen sıcak havayı ciddi ölçüde engellemiş olursun. Emin olabilirsin ki orjinal scoop ile alınacabilecek en iyi verim bu şekilde.. Tabi sen tamponu delerim vs.. tarzında bi uygulama yapacaksan o başka
Tekrardan kazasız belasız, hayırlı olsun arkadasım.
Allah AllahKaranlikta telefon isiklariyla olabildigi kadar kurcaladik oralari ama filtreye hava giren bir delik goremedik
Yarin dedigin yere bir bakayim fark var mi, gerci arabanin kaputu bile zor aciliyor sicakken ama, bir tarafimizi yakmazsak..
Karbon kutulu filtre arastirayim o zaman.. Ses durumu nasil? Kendiliginden cufluyor mu seninki de?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)