Aracım için oem 207 rc turbosu ve forge/rtmg marka dv gerekli satan veya satmayı düşünen var mı
Aracım için oem 207 rc turbosu ve forge/rtmg marka dv gerekli satan veya satmayı düşünen var mı
merhaba,
207 rc lemans arıyorum, normal rc de olabilir öncelik lemans,
06 erd 21 207 rc siyah
34 ev 8722 gri
araçlar hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
206 Rc,Golf 7.5
İstanbul'da yedek parça için hem uygun fiyatlı hem de güvenilir önerisi olan var mı?
THP motorların hemen hemen hepsinde karşılaşılan bir sorun diyelim. Üst kapak ve emme manifoldu belli bir km sonra kurum tutmaya başlıyor. TUNAP’ın birkaç ürünü var (kodları bu konuda yazılıydı) onları uygulayabilirsiniz ama galiba ileri boyuttaki kurumlaşmalarda işe yaramıyor. En güzeli üst kapağın sökülerek temizlenmesi. Sökülmüşken tavsiyem sübap yaylarının THP200 sübap yayları ile değiştirilmesi olur. Ayrıca sente ayarının da prosedürlere uygun bir şekilde yapılması bir diğer önemli nokta.
Herkese merhaba 2014 308 1.6 thp araç aldım ve yazılım yaptırmak istiyorum konuyu biraz takip ettim ama 1190 sayfa olunca açıkcası bulamadım yazılım için e tuners firmasını tavsiye ediyorlar sizin tavsiye edeceğiniz başka bir yazılım firması var mı?
Arkadaşlar merakımdan soruyorum, illaki konuşulmultur ama sayfalara baktım göremedim , 207 rc için stage 3 setupta neler olmalıdır hangi parçalar kullanılmalıdır ? Ben stage 3 üm diyen varsa hangi dyno da ne aldı ve ya me verir ?Özgün abini bu stageleri böldüğü bir konusu vardı onuda bulamadım. Yardımcı olacak varsa sevinirim![]()
arkadaslar uzun sure uzak kaldıgım ıcın affedin sorumun garipliğini..
turbo tam doldurmak uzereyken gazı salınca cıkan agır turbo sesini nasıl alabiliriz stock bir thpde ?
turbo değismesi gerekir diye biliyorum yanlıssa duzeltın lutfen pekı herhangi turbo olabılırmı mesela depomda eskı bır wrx turbomuz vardı gibi ?
tesekkurler sımdıden..
surge yaptırmak çok iyi değildir fakat stok thp de almanız için;
açık hava filtresi ve oem dv arasına takılan forge adaptörlerden takmanız gerek. 100-150 tl olması gerek. bu kombinasyonda oem dv nin kafası karışıp surge yaptırıyor turboya. haliyle güzel ses çıkıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)