yazdıgın parcalarda minik farklar var diye biliyorum fake bir soru gibi
demek istedigi bence motor bileşenlerinin çoğu aynı 1 2 ufak farkla aradaki hp farkı var zaten
ayrıca hibrit mantıklımıdır giris cıkısları max nedır veya kabul goren bizim gtlerde hatta ben kendım ıcın sormus olsam ?
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Rc nin daha yüksek olan gücüne uygun bir piston koyulmuş, piston her araç kırabilir aracın kondüsyonu yazılımı avansı vuruntusu vs çok faktör var ama 150/155 liklerin pistonları narin hep etek kısmından kırılıyor
EREL on Instagram: “#citroen #ds3 #citroends3 #thp #piston #cylinder #silindir #broken #brokencylinder #pistonkırıldı #pistonaşa #princeengine #dsport…â€
Şu konuda faydalı araç resmen bağırmış uyarmış arızam var diye ama sonuç...
http://www.techturkey.com/forum/gene...oru_cevap.html
Konu tuFAN tarafından (20-04-2019 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir.
207 rc nin pistonu olarak artık 150/156/165 lik olanların pistonu çıkıyor serviceboxta parça kodu 1613665180
Thp 200 Thp 208 olanların parça kodu da 0603E1
Ama dediğim gibi RC nin pistonları GT den farklı bu forumda da kaç kere paylaşıldı tanıtım dosyasında da yazıyordu ve parça kataloğunda da çok iyi hatırlıyorum 207 rc pistonlarının farklı bir parça kodu vardı kaldırmışlar
2011 ds3 thp aracım var servicebox ta 1.6 THP 16v 150 (EP6DT) BVM 6 gözüküyor. Aracı ep6cdt diye aldık, servicebox ta yanlış gözükme olasılığı nedir?![]()
bir arkadaşımda 1.6 THP 150 manuel bir araç var
motora girmeden kaç hp alınıyor malzeme usta fiyat bilgisi verebilecek bir arkadaş var mı?
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Bende merak ettım acıkcası tam lıste nelerden olusabılır..
kendi fıkrım olarak bır kullanıcı olarak cok yoruldugunu dusunuyorum aracın hıc gırmeden motora 2008 cıvarları araclar oldugunu goz onunde bulundurmak lazım
o gunlerden bu gunlere her atlanan bakımlarda degısmesı bakım gormesı gereklenler uzerıne ekleyerek bugunlere saatli bomba kıvamında parcalar bu benım gordugum![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
guzel mantık bende o durumdayım suan
tabi hersey para bide dolar ***** yavas yavas
bende ogrenmek ısterım neler yapılabılır varsa bılgısı olan arkadaslarım
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)