çok fantezi gördüm seni özgür
çok fantezi gördüm seni özgür
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
özgür macera arama kendine derim ben.
boşver orijinal kalsın![]()
son haberler neler özgür?
varmı yakınlarda roll falan..
gerçi havalarda yağışlı ama yaparsınız bişeyler![]()
Bakın bakalım ;benimle stock (filtreli ) S2000 ne olur ?
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/40570-207_rc_vs_s2000_.html
o kısmı plastiği eriterek yaparsan biraz uğraş gosterikten sonra iyi bi işçilikle sorun olacagını sanmıyorum![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
özgür ben ankara dan 2 tane kaput ayarlıyım cıkmasonrada k&n in mcs 56 için yaptığı kitten alalım
sonra kaputu acalım scooptan filtre kabına kadarda huni şeklinde bi kanal yapalım hava direk filtreye calışsın
M7 MCS 56 kiti gibi
nediyosun ?? 11 hp alırmıyız bilmem ama baya zorlarız diyorum
ayrıca su s2k konusunuda dene ve kapatta anket sonuclarının hakkını verelim
![]()
bence hic gerek yok arabanin guzelligini bozmaya.. yerden hava aldirmaya devamyagmurda da bir sey olmuyor..
abi yapalım diyorum ortak bi proje ama caı içinhem ayrıca napıyoruz bakalım bayram buluşmasını esk te ??
Nedim kanka şu an her şey benim için bütçe ile alakalı sanırım ben bu aralar pek gidemem öyle yerlere ,anlayış lütfen...Dardayım aney![]()
Su 06 Plaka 207'nin on tamponu oldukca guzel bence .. Logo iptali var ama kenarlardaki ve alt sag - sol kisimlarda ki hava girisleri cok sexi gostermis .. tek problem boyacinin rengi tutturamamasi
Plastikte olsa daha da yakin olabilirdi.
Women are like Buddhist , They're worship ox.
akünün önündeki pozisyon iyi deil diyosun tarık kardeşim ama taktığın filtreyle alakalı bencegecen aksam cıktım abi gece hava 2 derece baya gazladım tam max ısınmışken bianda durdum actım kaputu turbo tamamen turuncu filtre buz gibiydi
yani sesi neye göre belirliyosun ama performanstan çok memnunum ben
alttanda cok iyi ama devamlı bişi çeksek korkusuyla sıkıntı olur diyorum bana gelmez su görünce üstüne üstüne gitmem lazım
![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)