User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: b16 enjektör temizliği

hsyn_çvk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizel arabanın enjektoru hakkında bilgin varmı ? sence benzinli bir arabayla aalakası varmı acaba enjektorun kıs vadede enjektorler bozuluyor benzinli temizlendiğinde
    pekı b16'nın sabah aksam yada motor soguk sıcak farketmeksızın örneğin (rakamların gerçeksel değeri yok) yaptığımız 40-50 marstan 5-10 tanesının uzun marsla calısmasının (uzun marstan kasıt 2-3 sanıye) sebebı ne olabılır?

sülüman
    Misafir
    Alıntı mira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaptıracaksanda bu makina ile yaptırmaya çalış.

Benzin pompasının sigortası sökülerek benzin göndermesi durduruluyor.sonra aracında alınacak 1-1,5 litre kadar benzin ile enjektör temizleyici konuyor ve tam tamına 45 dk bu karışım ile aracınız çalıştırılıyor.Kendi servimizde kullanıyoruz.Özellikle km' si yüksek dizel araçlarda muntazam bi çekiş farklılığı oluşuyor.Benzinlilerde ise filtreler ve bakımlar yapıldıktan sonra tavsiye ediyoruz(exc.buji-benzin filtresi vs.vs)

bende bunu kullanıyorum bogaz kelebgini temizlyip bide enjektör temilgi canavar oluyor .hatta biz borayı temizlemeden önce egzos emisyonunu baktık bide temziledikten sonra acayip bi şekilde fark etmişti.dizeller zaten baya baya fark edilir sekilde degisyor. hatta siyah duman atan arcları kestgini biliyorum.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekı b16'nın sabah aksam yada motor soguk sıcak farketmeksızın örneğin (rakamların gerçeksel değeri yok) yaptığımız 40-50 marstan 5-10 tanesının uzun marsla calısmasının (uzun marstan kasıt 2-3 sanıye) sebebı ne olabılır?
    Gayet normal bişey hüseyin geçen pazar pistte 5 tur attıktan sonra geldim pitte 5 dk. çalıştı istop ettim sonraki maşrta 4 5 saniyede aldı araba ara ara yapar öyle şeyler sorun yok bence.

Ancak ben sabahları tık diye çalıştırıyorum sadece direksiyon hid. kayışım 1-2 sn'ye ciııyyk yapıyor o kadar. Değiştireceğim yakında.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyin orjinalmi ? distributorunu temizledinizmi hiç ? bobinlerini kontrolettinizmi dist kapaklarınızı kontrol etttirdinizmi ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enjektorleri test ettir, sonrada oksijen sensorunu saglam bi arabadan alip deneyin...
    Ayağını gazdan çektiği anda benzin kesiliyo zaten,enjektör arızası bu şekilde nasıl anlaşılırki

hsyn_çvk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyin orjinalmi ? distributorunu temizledinizmi hiç ? bobinlerini kontrolettinizmi dist kapaklarınızı kontrol etttirdinizmi ?
    beyin orjinal,distiribitör hiç temizlenmedi,aracta daha yenı 100.000 km oldu

D16inside - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu acılmışken distribütör nasıl temizlenir kaç km yapılmalıdır....

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enjektör temizliği ile ilgili bişey sorayım bende
    enjektör temizleyici sıvılar zarar veriyo dedik
    peki ultrasonik enjektör temizliği diye bişey gördüm o nasıl oluyor_? sıvı yoksa zarar da yok mantığı geçerlimidir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)