User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
84 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: alfa 156 alınırmı sizce ?

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence Alfa öyle cok sorunlu bir otomobil degil...

Görüntüsü, kalitesi, donanımı ve performansı gayet güzel fiyatlarına göre...

Olusmus kötü bir izlenim var, düzgün kullanırsan servisine düzenli gidersen bakımlarını ihmal etmezsen bence sorun cıkarmaz.
    valla bana da öyle geliyor...fiat araçlara tofaş damgasının yapışması gibi alfa'lara da sorunlu imajı kalmış..arkadaşımda 2003 156 var nerdeyse 100bin km olmak üzere sadece bakımdan bakıma gidiyor servise..ama modifiye yapcam kurcalıcam deniliyorsa onu bilemem belki o zaman sorunlu oluyordur..

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araça yaparsam sadece cai ile egzoz yaparım haricinde bırsey yapmam basit şeyler yani jant yay zenon falan yanı günde 60 70 km yapıorum ayda ortalama 2000 km gıbı bırsey cok sayılmaz yani

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alfa hakkında okuyup üfleyen çok olmuş gene. İzmir'de motor açılmamış 156lar var emin olabilirsiniz. Burda Alfa şöyle böyle diyen, parçası pahallı, yan sanayisi yok, bulunmuyor diyen hangi arkadaş 156 parçası aramışta bulmamış? Yada hiç araştırmışmı da yazıyor? Daha da önemlisi Alfa kullanmışmı da bu yorumlar bu şekilde geliyor.

156/147 parçaları bir avrupa üretimi otomobile göre çok normal hatta ucuz fiyatlarda, yan sanayisi var, çıkması sürüsüne bereket. Sorunlu dediğiniz şey, sorunun ne olduğuna göre değişir. Kullanım şekli, bakımları vs. çok önemlidir.
    916 V6 Turbo

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya tabi bilmediğimiz araba danışacak şey çok ama en başta şunu sorayım vites geçişlerindeki o yığılma benzeri olayı önlemek için yapılacak bişeyler varmı
    1.6TS için konuşuyorsak, 2.0TS baskı balata ile bu sorunu çok sağlıklı bir şekilde çözebilirsin. Cai pek tavsiye etmem ama kutu içi K&N+V6 hava emiş borusu ve kataliözr iptali ile alt devirlerdeki cansızlığı fazlasıyla giderebilirsin...
    916 V6 Turbo

rallyesport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhat306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben maslakta esnafım hemen yan tarafım alfa servısı en cok sorun cıkartan aracların basında gelıyor alfalar yınede sen bılırsın bence alınmaz cunku yedek parcasıda cok pahalı yan sanayı parcası yok aracını kasko yaptırırsın kaza yaparsın kaskon tedarık saglamaz bırmot kımseye parcasını sattırmıyor hayatta bulamassın sanayıde alfa parcası satan bır dukkan...
    bir kere bu külliyen hikaye bir yorum.yorum yapmak için önce binmek kullanmak yada sahibi olmak lazım.aksi takdirde sadece dışardan görünce bu şekilde yanlış yorumlar normaldir.

Bir kere yağına suyuna kullanımına dikkat edildiği sürece her araba ne sorun çıkarırsa Alfa da aynı sorunu çıkarır.

Yan sanayisi inanılmaz derecede bol ve ortak parçası fiat grubu ile uyuştuğundan orjinal parça olarakta hiç bir sıkıntısı yoktur.Fiyat seviyeleri Bosch,NGK vs..diğerleri için neyse Alfa içinde aynıdır.

Yeteri sayıda çıkma parçası ile ilgili olan yedek parçacı mevcuttur.

Maslak'ta bi dünya alfa servisi mekanikeri var ayrıca hepside kolaylıkla yedek parça temin edebilirler.

rallyesport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paralara alınabilecek en prestijli donanımlı ve şık araç bence,alınırken iyi baktırmak kaydıyla kesinlikle alınır derim ben

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanmadim, bilmem ama bana hep alfalarin kendine özgü bir stili, kendine has bir karakteri, ruhu varmis gibi geliyor..
    00' Civic 1.6IES

Orcun6
    Misafir
    2nci alfaya biniyorum, 147 mi 80bin km kullandım egzantrikli filan hiç de bi problem yaşamadım banamısın demedi . Şu an 159 var çok da mumnunum yol tutşları ve sürüş keyfi sınıfına göre oldukça başarılı.
    156 2.0lt manuel de oldukça keyiflidir. O fiyatlara alınıcak sınıfının en zevkli aracı diyebilirim...

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen bi 2004 1.6 156 manuel aldik bakalim bir sorunu yok simdilik kronik varyator arizasi disinda..Araba dizel sesi cikariyor bildigin Onun disinda guzel keyifli arac.. ATA156'dan baya bilgi aldim sagolsun cok da korkulacak bir araba degilmis..

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel arabalar fakat bu arabalar hakkında bi sürü şehir efsanesi olduğu için ben almakta tereddüt ederim ama alınmıcak araba değil ...

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben konuyu açmadan önce hevesliydim baya alfa için ama gelen yorumların birkacı dışında hepsı kararsız yada olumsuz düşünceler içinde en ıyısı cok düzgun bır arac bulup yetkılı servıse gosterıp almak

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen Alfa kullananların yorumunu dinle, kullanmayan etmeyen sadece bilmeden konuşur.

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    alfa alma, amblemindeki yılan müslüman çocuğu dişliyor

yedek parçası ve bakımları pahalı. ama donanım ve malzeme olarak çok kaliteli.
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alfa alma, amblemindeki yılan müslüman çocuğu dişliyor

yedek parçası ve bakımları pahalı. ama donanım ve malzeme olarak çok kaliteli.
    Kaç tane Alfan oldu , kaç tanesinin yedek parçası pahalıydı?
    Bakımı pahalı derken neyi kastettin?
    Bakım sarfındaki hangi parça pahalıydı?

Bu kadar yazmama rağmen hala aynı tarzda mesajlar geliyor yahu. Benim 166'nın hayvan gibi brembo kaliperleri için balatalar bile 200 ytl yahu! Yağı özel değil , bujisi özel değil , nesi pahalı bana bir söyleyin? Buji olarak mesela 2.5 v6'da ngk platinium çıkıyor, 100.000 km gidiyor, 150 ytl 6 tanesi. Aynı bujiyi subaru impreza turbo da kullanıyor, onda da 100 ytl 4 tanesi , o zaman subaru da çok pahalı

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinirlenme abi bak ben aldım gayet mutluyum bendeki mk1 diye geçiyor sanırım bunu mk2 nasıl yaparız sadece tampon ve kaputmu gerekiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu nasıl sinirlenmeyeyim, Alfa'nın en pahalı aracına biniyorum, harbi harbi en pahalı aracı, inan pahalı bir şeyini görmedim yahu...

mk1'i mk2 yapmak için kaput , panjur , ön tampon , mk2 farlar , mk2 tampon demiri , ön sağ ve sol çamurluklar gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun iş desene abi böylede güsel gerçi valla full diyebileceğim bir araç dijital klima sunroof deri koltuk vs vs yol tutuşu ve ivmelenmesi fenaa işte tek kusuru vites geçişleri ama alıştım sayılır bugün aksaray tarafındaydım parçası ganimet diğer avrupa araçların parçası ne kadar pahalıysa bununkilerde o kadar pahalı büyütecek bir şey yok nasıl tempranın tiponun adı çıkmışsa bununda adı çıkmış anladık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın kaskosu varsa bir önden tıkladığında yaparsın değişikliği...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaptırdım abi kaskoyu kısmet artık bekliyoruz ihtiyacı olan varsa ufaktan dokundurabilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)