merhaba arkadaşlar ben vw grubu araçlarda esp'nin nasıl tamamen kapanabildiğini öğrenmek istiyorum. düğmeye basarak devreden çıkarsam da araç kaydığında devreye giriyor. tamamen iptal etmek için ne yapılabilir ? ilginize teşekürler.
merhaba arkadaşlar ben vw grubu araçlarda esp'nin nasıl tamamen kapanabildiğini öğrenmek istiyorum. düğmeye basarak devreden çıkarsam da araç kaydığında devreye giriyor. tamamen iptal etmek için ne yapılabilir ? ilginize teşekürler.
zaten tamamen kapanıyo yaa :S eminmisin devreye girdiğine ESP yi kapatınca işaret yanıyo kadranda eğer söndüyse tekrar devreye girmiştir
basınca ASR iptal oLur;3 sn basılı tutunca ESP iptal oLur.. Yani Audi'de öle VW'de aynısı die düşünüorm
basıyorum ve göstergede sarı üçgen çıkıyor ama yanladığımda vs. hemen devreye giriyor ve sarı üçgen kayboluyor. tamamen çıkmıyor yani anladığım kadarıyla sadece asr çıkıyor. bi fikriniz var mı ?
Ibiza Cupra da esp yi kapatsanızda bir miktar kaydıktan sorna yine otomatik devreye giriyor.. bazı vw lerde de öyle durum..
açıkçası denediğim araç arkadan itiş 2007 model br vw crafteree havalar da yağışlı olunca pek rahat duramıyorum da
![]()
Crafter ticari olduğu için öyle. Mesela Merc. Vaneo da tamamen kapatılmıyor. Bir hızdan sonra geri açılıyor... Güvenlik meselesi...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
hız açısından tekrar geri devreye girdiğini duymuştum fakat benim zaten bahsettiğim süratler 30-50 kms arası. gücü o kadarına yetiyor da![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)