User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
115 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bunları Biliyor Muydunuz?

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iconic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    porsche diye bi$ey oldugunu biliyomusunuz araba yapmaktan sogursunuz kimin strogu kime uyyo kimin palasi kime surtuyo nereyi trim ediyoruz ne kadar overbore ediliyo gibi luzumlu luzumsuz bilgilerimizin ne kadar gereksiz oldugunu anlarsiniz 2010 butun 911'ler semi dry sump 2 kapakta 4 yag pompasi birde karterde pompa var. kapaktakiler duruma gore calisiyo basinc duruma gore ayarlaniyo ve tum pompalar gerektigi kadar calisiyo her silindire ayri knock control(dikkat silindir bankine demiyorum 6 silindirin 6sinda da ayri ayri knock control) ve individual ignition timing durumu var kapaklar anliycaniz dilde soyleyim vtec hem egsantrik kaydiriyoruz hemde 2 step lift durumu soz konusu pdk diye bi $anziman ve kar$iliginda cift agirlikli volantla 0-100 akselerasyonda manuel $anzimanla pdk arasinda 0.5sn var ve ***** bu aralikta 1 vites atiyosunuz yani vites arasi yok diyebilirim arabanin kafasi hic inmiyo herneyse daha milyon tane detay var saymakla bitmez yaptiklari $asiyi suspansiyonu konu$maya ba$larsak ferrari dedigin arabayi 2 parca yapip 4 civatayla birbirine baglar porschede $anzimani ve makineyi $asiyle traversin arasina alip $asi diye kullanir zaten ondan once $asi tek parcadir ve ala$im oglu ala$imdir kimya bilginiz(benimde) yetmez herneyse 2010da neler yapilabildigi hakkinda bi fikir versin size

çok konuşmuşsun bir o kadarda boş konuşmuşsun çoğu teknoloıji diğer otomobillerdede kullanılyor fazla fanatik olma tavsiye ederim

birde öyle kjonuşmuşsunki sanki beraber almanyada toplamışsınız gibi konuşmuşsun egzantrik vs dediğin şeyin belki daha gelişmişini honda yada başka markalar kullanıyor zaten i-vtec vs vs
    körler sağırlar

staskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deniz_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e36 3.20 nin pistonuyla şahinin pistonunun aynı olduğunu
    e36 320 pistonu 79.5mm şahin 84.5mm dir
    m40 318 e ve m20 325 e şahin pistonu takılabilir.

s14 ile m10un aynı bloka sahip olduğu blok haricinde krank kapak piston kol ve bilimum yani tüm malzemeler değiştirilerek 90hplik e21 316dan (yada 88 öncesi e30un) 200hp elde edilebilineceğini

us spec e36 m3ün motorunun aslında vanossuz 3 litrelik m50 motor olduğunu us spec üst kapakla m50b25 blok üzerine toplanarak 240hp olabileceğini

m50b25 monifoltla 328den 10-17hp arası güç alınabileceğini.Ayrıca s50 motorada takılabileceği vede throttle body ye ayar tutturulamama derdinden kurtulacağınızı

e30 325in tds yada eta krankı ve 86.5 pistonla 3.0lt ye çıkarılacağını.aynı şekil 320nin 84.5la 2.7lt ye çıkarılacağını

m50-m52-m54 motorların 3lt krank kapak pistonla 3ltye kadar çıkarılabileceğini biliyormuydunuz

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahin pistonuyla bmw toplamak

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    porsche diye bi$ey oldugunu biliyomusunuz araba yapmaktan sogursunuz kimin strogu kime uyyo kimin palasi kime surtuyo nereyi trim ediyoruz ne kadar overbore ediliyo gibi luzumlu luzumsuz bilgilerimizin ne kadar gereksiz oldugunu anlarsiniz 2010 butun 911'ler semi dry sump 2 kapakta 4 yag pompasi birde karterde pompa var. kapaktakiler duruma gore calisiyo basinc duruma gore ayarlaniyo ve tum pompalar gerektigi kadar calisiyo her silindire ayri knock control(dikkat silindir bankine demiyorum 6 silindirin 6sinda da ayri ayri knock control) ve individual ignition timing durumu var kapaklar anliycaniz dilde soyleyim vtec hem egsantrik kaydiriyoruz hemde 2 step lift durumu soz konusu pdk diye bi $anziman ve kar$iliginda cift agirlikli volantla 0-100 akselerasyonda manuel $anzimanla pdk arasinda 0.5sn var ve ***** bu aralikta 1 vites atiyosunuz yani vites arasi yok diyebilirim arabanin kafasi hic inmiyo herneyse daha milyon tane detay var saymakla bitmez yaptiklari $asiyi suspansiyonu konu$maya ba$larsak ferrari dedigin arabayi 2 parca yapip 4 civatayla birbirine baglar porschede $anzimani ve makineyi $asiyle traversin arasina alip $asi diye kullanir zaten ondan once $asi tek parcadir ve ala$im oglu ala$imdir kimya bilginiz(benimde) yetmez herneyse 2010da neler yapilabildigi hakkinda bi fikir versin size

2005 senesinde forumun ilk banlananı , RPS13 nickli bi üye vardı sen o olabilirmisin ?
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılanları ben bile anlamadım.İngilizce Öğretmenliğinde okumama rağmen Başka bir dil sanırım

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 gti ya lancia pistonu forget otesi gibi oluyo
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    omer_rs ın 100 mılyon tl sı olsa bıle sadece ford marka araclar alacagını bılıyor muydunuz?
    hatırladıgım kadarı ile mondeo alıyodu
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw grubu tdi motorlar hakkında boyle guzel bılgıler bılen varmı? cok makbule gecer

staskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahin pistonuyla bmw toplamak
    2.7 modifiyeli denilen e30ların %40ında şahin pistonu var

ecumen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar sadece mekanik sistemle kol piston v.s kombinasyonu ile güç almak mümkündür ama bunu enjektör beyin gaz kelebeği hatta manifold ile desteklemek gerekir yoksa denilen güçler almak imkansız olur.
    320i yi 328i yaptın iç hacim 2.8 litreye çıktı ama emme manifoldu 2.0 olmaz)))

iconic
    Misafir
    cem evet o benim

senna yeni moderator oldun herhalde hayirli ugurlu olsun(forumun adeti "ma$allah") artik bu forumda sirtin yere gelmez hic merak etme geli$ine rova$ata $eklinde yazilar yazabilirsin. eskidende senin gibi moderator oldugu icin cok sevinenler vardi.

porshceyle hondayi herhangi bi yonden kiyaslama sacmaligina gecmislerinden ba$larsan sanirim daha net olur kafanda belirecek goruntu.

imla problemine deginen arkadasa cevap vereyim daha anlamli bi konu...
    benim imlayla alakali bi problemim var kabul ediyorum memleket ve dil sevginizi anliyorum ama ben turkiyede turkce okudugum derslerde x w q gibi harfler gordum bunlar alfabemizde olmayan harfler, bunlari gectim kutlenin fizikte m ile sembolize edilmesinin sebebi ingilizcesinin mass olmasi oz kutle density(d) diye gider bunlar...sonuc turkiyede turkce bisey yok bende turkce varda imlasi olmayinca mi sorun oluyo anlayabiliyosaniz sorun yok bence olsaydi iyiydi ama uzgunum olamamis.umarim ilerde olur.

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kingpin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Passat motoru diklemesine durur dolayısı ile Passat şanzımanı kullanılamaz. Onu MK2'ye uydurmak için motoru yan çevirmek lazımdır. Eğer Passat şanzımanı da kullanmak isterseniz kullanamazsınız. Debriyaj hidroliği için Golf pedal sistemini ve vites seçicisini de geçirmeniz lazımdır.

Bu da benden; Golf 4 ve eski A3'lerin motorları aynıdır. Ve çoğu VVT'lidir. Çoğu Passat da bu bulunmamaktadır. Ve Golf 4'lerden K03 Sport Turbo çıkar .
    ekleme olsun, ilk (2000 - 2001 e kadar üretilen)1.8t lerde vvt yok agu, aeb, apu, aph, awd vs. vvt siz, vvt olanlar daha sonrakiler.. (bam,aum,amk,aww,awp,awv,auq vs.) üst kapağa girildiğinde zaten vvt iptal etmek icin eski 1.8t lerin non-vvt gergisi takılır

16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iconic yazdıklarınla konumuzun ne alakası var ?
    Sence ben veya bizler senin yazdıklarını bilmiyor olma ihtimalimizmi yokta yazıyorsun ?

Bu arada sende memleket ve dil sevgisi yok galiba yazdıklarından böyle anlasılıyor ne dersin ?

kayhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsi geçen şanzıman 2.5 opellerdeki ise 2.0 mondeo ile değil 2.5 v6 mondeo ile aynı.
    Hayır 2.0 mondeo ile aynı tercübe ile sabit.

Alıntı Kingpin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer istenirse MV6'nın direk geçirilebildiğini
    Benim yaptıgım gibi

Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kingpinin son yazdigiyla ugrasmanin hic gerek olmadigini

iconic arkadas tebrikler super yazi...

astra sfi gsi in 2.0 291hp alabildigini..
    Hacim herzaman iyidir
    Agustosta dyno verisini görebiliriz

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim yaptıgım gibi
    Vay vay vay... Güzel hayırlısı olsun...

Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kingpinin son yazdigiyla ugrasmanin hic gerek olmadigini
    Niye ki? Güzel oluyor

For iconic;

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206rclerin orjinal benzin kütüğüne b16ların enjektörleri cuk diye oturmaktadır.
    206rclere partner ve 2.0hdi psa grubu araçların debriyaj balataları uymaktadır
    rclerin orjinal son susturucuları 12kgdir, değişimiyle baya hafifletme sağlanabilir
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cem evet o benim

senna yeni moderator oldun herhalde hayirli ugurlu olsun(forumun adeti "ma$allah") artik bu forumda sirtin yere gelmez hic merak etme geli$ine rova$ata $eklinde yazilar yazabilirsin. eskidende senin gibi moderator oldugu icin cok sevinenler vardi.

porshceyle hondayi herhangi bi yonden kiyaslama sacmaligina gecmislerinden ba$larsan sanirim daha net olur kafanda belirecek goruntu.

benim imlayla alakali bi problemim var kabul ediyorum memleket ve dil sevginizi anliyorum ama ben turkiyede turkce okudugum derslerde x w q gibi harfler gordum bunlar alfabemizde olmayan harfler, bunlari gectim kutlenin fizikte m ile sembolize edilmesinin sebebi ingilizcesinin mass olmasi oz kutle density(d) diye gider bunlar...sonuc turkiyede turkce bisey yok bende turkce varda imlasi olmayinca mi sorun oluyo anlayabiliyosaniz sorun yok bence olsaydi iyiydi ama uzgunum olamamis.umarim ilerde olur.

çok sevindim evet türki cumhuriyetler yavru vatan kıbrısta her sene mod olduğum günü kutlamalar eşliğinde kutluyoruz bu senede kutlamalara gelirsen sevinirim

sen asıl çoğu şeyin maliyet olduğunu yazdığın otomobilin fiyatının nerde olduğunu ve üzerinde neler olduğunu iyi idrak et bence hondayla porshceyi kıyaslamadım yazdığım şeyde bunu belirttim öyle bir yazmışsınki sanki başka kimse kullanmıyor o teknolojileri

nerde neye bakıcam bakmıcam beni ilgilendirir
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkoncan, bu kullandıgın terimlerin tamamı SI Unit'tir yani International System of Unit. Bunların yanında aldıgın meyva sebzeyide kilo ile alma o zaman onlarda bizim degil sen o zaman ceki kantar okka dirhem falan kullan. Senın kadar kafası karısmısını bulmak hakıkaten zor.

Bilmiyorsan eger, Turkiye Osmanli Devletinin ardından, padisahlıgın bitirilmesi sonucu dogmus bir Ulkedir. Turk milleti Kıtalara hukmetmis osmanlinin torunlarıdır. Osmanlı devleti himayesinde bir cok dil, ırk, din ve insan barındırmıstır. Bu sebeple Turkce'miz cok zengin bir dildir ve diger dillerden dilimize eklenmiş bir cok sozcuk mevcuttur.
    KA Style

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    96-2000 ieslerin beyinden 2 enjector çıkışı olduğu miletin obd1e dönerken kafayı yediği buraya kadar 2 kablo çıkan kablo nasıl 4 kablo enjectorler gittiği
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)