User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
52 sonuçtan 39 ile 52 arası

Konu: 200sx hakkında herşey..

V3li4ht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 06TVR71
    kardeş senin 450 beygirlik makinan ile bnm 200 beygirlik s14a 200sx im ile bi deneme yapalım ankaraya yolun düşerse beklerim gel bi misafirim ol 200beygirlik makinam ile neler yapabileceğimi sana gösteriyim.
    sonuçta devir çevirmek değil bundan önceki arabam 1.6 toyota corolla 6500 çeviriyor oda 230 beygir olup çok 500hp araçları olan arkadaşları susturdum.

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _sharjor_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 06TVR71
    kardeş senin 450 beygirlik makinan ile bnm 200 beygirlik s14a 200sx im ile bi deneme yapalım ankaraya yolun düşerse beklerim gel bi misafirim ol 200beygirlik makinam ile neler yapabileceğimi sana gösteriyim.
    sonuçta devir çevirmek değil bundan önceki arabam 1.6 toyota corolla 6500 çeviriyor oda 230 beygir olup çok 500hp araçları olan arkadaşları susturdum.
    turbo muydu ?

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ratu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafam sen geçerim dersen geçersin geçerim demen yeter
    Hızlı esiks sensin olm , ama olsun bende imanlı eskiksim.
    mmustu , sende yayan gel.Maç yapalım tek kale, atan kazanır.

Rolling yapan 200SX istiyorum ben harbiden ya.Murat abi sen denemelere gitsene.Evde oturma .

ratu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Rolling yapan 200SX istiyorum ben harbiden ya.Murat abi sen denemelere gitsene.Evde oturma .

Yav İmanlı esiksim benim,ben her hafta içi ~2500 km yapıyorum eve geliyorum arabayı özlüyorum deli gibi yemek sonra yatak rolling nerdeee

ama geçen görkemle bi gazladık kıçlarımız birbirine vuruyordu 3 te

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eee yok mu video hani nerde şu hızlanmayı görelim bi
    Sakin güç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya senle polemik yapıcak degilim ama ben video mu koydum sende bir koyda görelim ben her akşam çıkıyorum gazlıyorum arkaradanda mz4 lü arkadaş gördü herkesi bir tutma sana yalanda söylicek degilim. Benim aracımıda herkes bilir öyle bol kepçe sallamama gerek yok.
    06 TVR arkadaşa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde o videoda ben 3. vites başlıyorum 4 sonu o hızla bırakıyorum sende yapta görelim bir 3- 4 kaç görceksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardes haklısın suan vıd cekemıyom cunku arabamın motoru ısletıyom eksozu fılan gecıcı olarak susturdum cok sıkıyor eksoz muane motor ısleıyım soz sana kardes hemen cekıyım gonderıyım eger sen her aksam gzlıyorsan sorun vermıyorsa motorun helal olsun derım sız bu işi cozmusunuz derım benım s14a nın motoru rb20det r32 stock ben her dakka gzlıyom suan haric yakın zamaanda gonderecem vıdyo ok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş istanbulda tanıdıgım bizi tanıyan kim varsa sorabilirsin ama benim arabam stock degil. Bu arada rolling yapan s14a görmek isteyenler rollinglere gelmesi gerekiyo daha gecen hafta karşıdaydık. Herkes rolling sever sevmez oda başka bir konu.

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmuyo buraya atarlı giderli yazysnz sonra video yok. Gokhanin ve bizim sx en hızlı 2 arac. Yigidi oldurun ama hakkını verin. Gokhanın aracı gayet iyi blyrm bi ton parca ve emek var keza bizdede. Bu tarz yazmayı sevmem ama zorunda bırakysnz! Selametler kardes!
    Sakin güç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi boşver biz reklam yapmıyoruz ondaan böyle atar tutar yapyolar icraat yok. Herkesin arabası kendine güzel. Bu konuda amacından sapmış zaten 200 sx hakkında bişeyler ögrenmekten çıkmış. Senin aracınada maşallah abi ciddi para ve emek harcanmış nadir sxlerden.

seymansarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışma bitmiş sonunda.. =)
    [SIGPIC]eg is life..[/SIGPIC]

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yaw konuyu bi kaç kere okudum da hiç mesaj yazmamışım ama adım geçmiş yinede o zamandan belliymiş sx çi olacağım

Alıntı killererkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başlıyorum..
    sr20det motor kodu (20 iki litre anlamında ,D çift egzantrik ,E bilmiyorum ,T tek turbo)
    1998 cc 4 silindir 16valf, üstten çift egzantrikli, evet zincir tahrikli. sıkıştırması 8,5 ,1998 cc 86x86
    kpakda ,blokda aluminyum , kompakt ve hafif bir motor denilebilir.
    ateşleme sırası 1-3-4-2 klasik olarak.
    orjinal jantlar 16inç (5x114,5) 205-55-16
    motor yaklaşık 4 litre yağ alır (3,8 yanlış hatırlamıyosam)
    2buçuk litre şanzıman yağ alır, deposu 65 litredir
    kilitli diferansiyeli vardır, arkadan itiştir, güzeldir.. 2500 devirler gibi orjinal garret t28 turbosu dolar.. 5.vitesde 3000 devirde 115 km civarı bi hız yapar, uzun bi şansımana sahiptir denilebilir.. sağlıklı bi makina kadranın sonu olan 260ları görür.(hız iyi bişey değil)
    hmm.. başka neler yazılabilir?
    orjinal trbo basıncı 0,7 bardır. 7200-7300 devir cibvarlarında kesici devreye girer.
    bu yazdıkalrım standart bi aracın olanları-olması gerekenleri..
    Alıntı killererkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    standart 0,7 basıncı 0,9 a çıkarttığında ( bi boost controler la-ucuz sanayi işine kaçmadan) bi sıkıntı olmaz, beyin bunu gayet problemsiz uyum gösterir, kaliteli yakıtla , açık bir eksoz ve kaliteli bi hava fitresiyle 260 lara yakın bi güce çıkar ki tadınndan yenmez, hem alt devirde boost gelir hemde üste deli gibi imelenir.. zevkten 4 köse eder adamı.. tabiğ sağlıklı bi makinada.
    şimdi glelim realiteye;13-15 yaşındaki bi S14 den bahsediyosak, önceki sahiplerinin ve ustalarının arabaya ne gibi işkencelerde bulunduğunuı tahmin edebiliriz.Silvialar TR de son 3-4 yıldır popüler.. ondan önce neler neler çekiyolardı. aracı artık tanıyan ustalar var. tavsiyem araç ile ilgili hiç bi şeyde ucuza kaçma-ne parça anlamında-nede usa anlamında. bu konularda çok çok dilim yanmış birisi olarak tavsiyem)-sana istanbul yolalrı göründü
    bitik motor toplayacaksan orjinal parçalarla toplama. buarada orjinal parça için nissan bayisiyle konuştuğunda genelde elimize yok, japondan 25 günde getirtiriz diyorlar.
    neyse ilk yapacağın harcama ; yağ pompası-su pompası ve benzin pompası olsun bence.
    buarada egzantrik zincir-değiştirmeye gerek yok gibi düşünme,oda değişir motor yapacaksan. gnelde sağlam bi motoru olsada senin arabanın motoru ne durumda bilemiyorum tabi. orjinaj debriyajı iyidir, uzun ömürlüdür. fren sistemi iyi ve yeterliir, ABS s14 standardında mevcut.
    modifiye etmek istiyorsan , motor, soğutma sistemi-benzin besleme, eksoz ,intake,beyin,yağ soğutma,debriyaj, tüm yürüyen aksam, aklına ne getirrisen bu araba için var.. yeterki paradan haber ver.. 3 yıldan fazladır s14 kullanıyorum ,nanki harcamak istiyosan dipsiz kuyu gibisdir, sürekli harcayabilirsin
    spesifik soruların varsa yaz lütfen

işte bu bilgiler çok güzel oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stage 1 walbro benzın pompası suğuk buji 3'' komple egsoz açıl filtre (egr iptali 95-96s14) basıncı 0,9 gibi ayarla 260hpcivarı olur
    egt boost saati ve bov da alabilirsin ayrıca
    Basıncı 0.9 üzerine çıkarmak istesek ca18det için hangi ecu kullanılır birde bu benzin pompasının 3-4 çeşidi var 255 litrelik olanı var 400 litrelik olanı var. 255 litre için 400 hp ye kadar destek var. Aracın orjinali kaç litredir. Regülatörle birlikte 400 litrelik kullanılması mümkünmü ya da 4oo litrelik pompaya gerek varmıdır. Ve bu yükseltmeye 600cc enj yeterli olurmu...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)