User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: mercedes 230 e yardım..

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 SRK 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    klasik bişi arıyorsan al bi T stop kare far bi şahin temiz temiz bin gitsin ... mercedesin eskisiyle düşük bütçeyle uraşlmaz derim
    + 1000

2000 liraya kaportasını halledemezsin öle cins parçaları warki bulmakta zorlanıcağın

cam kenarındaki kromajlar çürüksüz bulamazsın kapı çıtaları we ön panjur un yamuksuz olanına dünyaları isterler

20 000 lira bütçen warsa ddiğin arabayı toplarısn istediğin hale getirirsin ama 2000 liraya şahin bile çok zor
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    + 1000

2000 liraya kaportasını halledemezsin öle cins parçaları warki bulmakta zorlanıcağın

cam kenarındaki kromajlar çürüksüz bulamazsın kapı çıtaları we ön panjur un yamuksuz olanına dünyaları isterler

20 000 lira bütçen warsa ddiğin arabayı toplarısn istediğin hale getirirsin ama 2000 liraya şahin bile çok zor
    emir'e katılıyorum ... 2000 liraya şahinde zor toparlarsın o nedenle ustası parçası ve hastası çok olan arabaya girmeni tekrar tavsiye ederim araban olup binemiceksen durmadan parça arayacaksan bence eziyet olur sana sen o paraya bi t stop al koy kenara seneye bu zamana güzel hale geLir.

http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/34728-murat_131_senlik_fotograflari.html

bak buradaki canavarlara hoşuna gider eminim...

Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

ararsan biraz bulursun
    mercedes ın bu tür sınıfı için bilgisi olan arkadaşların tanıdıklarında olabilir o yüzden yazdım buraya. Yoksa bende aramayı biliyorum
    :ramo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onno Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mercedes ın bu tür sınıfı için bilgisi olan arkadaşların tanıdıklarında olabilir o yüzden yazdım buraya. Yoksa bende aramayı biliyorum

bn içtenlikle sölemiştim kinayeli bi cümle diildi bnmde etrafımda denk gelirse hbr weririm tabiki

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kilis hatay tarafında cıkmacılar da her turlu mercedes parcası bulunabılıyor surıyeden getırıyolarmış parçada sorun yaşamassın kargoyla gelıyor ama maddıyat onemlı tabıkı
    toplamak ıcın kaba taslak artısıyla eksısıyle araba hariç 3000 4000 lıra yer hatasız toplama
    ama bunu 2000 e de toplaya bılırsınde ustaların kalıtesıne eksık parçaların durumuna gore degısır
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

bn içtenlikle sölemiştim kinayeli bi cümle diildi bnmde etrafımda denk gelirse hbr weririm tabiki
    tesekkurler
    sanal alemin kotu yanlari bu , bol bol resimli ifade kullanmamiz lazim sanrim
    :ramo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kilis hatay tarafında cıkmacılar da her turlu mercedes parcası bulunabılıyor surıyeden getırıyolarmış parçada sorun yaşamassın kargoyla gelıyor ama maddıyat onemlı tabıkı
    toplamak ıcın kaba taslak artısıyla eksısıyle araba hariç 3000 4000 lıra yer hatasız toplama
    ama bunu 2000 e de toplaya bılırsınde ustaların kalıtesıne eksık parçaların durumuna gore degısır

3000 4000 e bide araba parası ekle 7000 alımı satımı vs ile 8000 boyası + orjinal parça kullanııyla rahat rahat aşarsın şu an hatasız orjial 126 kasa panjuruna 600 700 lira fiyat çekilio piyasada tonlarca yan sanayileri war ama ya kromajı akmış yada kaputa oturunca far araları çok boş kalıo mercedes toplamak kolay iş diil

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kızma ama komple restore işlerinde ne kadar para gideceğini hesabını yaparsan o arabayı toplayamazsın... komple baştan yaratacağın ve revize edeceğin bir aracın gideri aldığının 1 2 katını rahat geçecektir.... yani cebinde yüklü miktarda paran olsun.... ben 2 araç topluyorum şu anda komple fabrikasyon olsunlar diye OEM parçalara harcadığım paraların haddi hesabı yok... hesabınıda yapmıyorum ama yaptığın anda o işi unut derim ben ayrıca bu işler parayada bakmıyor bazen bilgi sabır ve olabilidiğince kendi becerilerinide geliştirmen lazım herşeyi dışarıda sanayide yaptırmaya kalsan yaptıramazsın yaptırsan bile aracın içine ederler ve giden paranın haddi hesabı olmaz.... hele satacağım diye toplıyacağım dersen hiç girişme derim emeğine parana yazık olur.... bu tarz toplıyacağın araçlar için bu merco olsun başka model bir araç olsun nikahını kıymadan girişme derim çok üzer seni maddi ve manevi açıdan sonra...

guRay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla saolun bilgileriniz için bende kolay bir iş zannediyordum..arac toplamak ama,burda yazılaları okuyunca.. düşünclerim değişti... ama işte encok bnm araca harcayacım para 15 bin.. bundan fasla harcayamam,baktım araştırdım.. merco toplamaka 15 geciyo.. böyle güsel bir hale getirmek.. neyse bilgleriniz için saolun..teşekkür ederim.

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben senin yaşındayken w124 kasa mercedesle uğraşıyodum binmesi kullanması toplaması keyifli ama öyle bi bütçen varsa daha ufak sorunsuz bi araç alman ilk otomobil tercihi açısından daha mantıklı olacaktır gezer tozarsın ne gezel gerçi bende gezdim tozdum bi kere yolda kaldım oda şamandırası bozuldu mazot bitti ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)