Aracın şanzımanı degıstı ama sorun gene gıtmedı hala lanet bı titreme we stop etme.artık resmen nefret geldı volkswagenden de erel den ordakı ustalardan hıc bıseyden anlamayan çalışanlardanda.hala ınatla kabul etmıolar bı problem oldugnu:S:S
Aracın şanzımanı degıstı ama sorun gene gıtmedı hala lanet bı titreme we stop etme.artık resmen nefret geldı volkswagenden de erel den ordakı ustalardan hıc bıseyden anlamayan çalışanlardanda.hala ınatla kabul etmıolar bı problem oldugnu:S:S
Serviste araca yapılan işlemlerin kaydedildiği işemirlerini alıp dosyala eğer şanzıman değişipte sorun garanti süresi içersinde 1 ay sonra veya 2 yıllık garantinin bitim günü bile olsa sorun bu süre içersinde tamamen giderilemezse ve sorun tekrarlarsa ve buna dair 2 (iki) defa ve üzeri sayıda şikayetin olursa mahkemeye başvurup aracın sıfırını talep etme hakkın doğuyo diye biliyorum.
Vw Cc & Mk 5 Gti
tuketıcı hakları dıye bır sey var arabayı ıade edebılrıısn
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bulunduğun ilçenin tüketici hakem heyetine git.belediye binasında görev yapıyorlar genelde onlar en doğru yolu gösterirler.aracın değişen şanzımanı için 2 yıllık granti süreni istemeyi unutma.aracı aldığın tarihe göe işlemesinler şanzıman tarihini
komançero garage
burda muhattap bulamıyorsanız almanya merkeze mail atın butun bilgilerinizi ve sorunlarınızı iceren, faydası olacaktır
teşşekur ederım arkadaslar pazartesı ılk ısım almanyaya maıl yollamak olucak.
Demek ki biz ucundan yırtmışız. Allah Ankara doğuş otodaki, satış yapmayı bilmeyen satışcı arkadaştan razı olsun![]()
Golf 5 GT DSG de şanzıman sorunu oldu. 2 kere şanzıman beyini değişti geçici oldu. Sonra şanzıman değişti sorun ortadan kayboldu. Bence hemen şanzımanı değiştir. Sonuçta tamir değil sök tak.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
şanzıman komple değişirse dert kalmaz diye tahmin ediyorum
haa bu arada yeni takılan şanzıman da kendi içinde ayrı bir garantiye sahip olacak bu da önemli bir artı
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)