işte bu konuda sanırım en tecrübeli benim;) tarık orda filtre çok yağmur yağmadığı sürece problem olmuyor yanlız hafif yerde su olsun sıkıntı ben bi ara bagajımda stock filtre kiti çeşitli silikon hortumlarla geziyordum pek sağlıklı deil...
Printable View
işte bu konuda sanırım en tecrübeli benim;) tarık orda filtre çok yağmur yağmadığı sürece problem olmuyor yanlız hafif yerde su olsun sıkıntı ben bi ara bagajımda stock filtre kiti çeşitli silikon hortumlarla geziyordum pek sağlıklı deil...
su yerde durmuyorki, önünde giden arabadan deli gibi su geliyor oraya gazlamaya gerek yok yani. bence kışın kısalt filtreni, 2 parçadan oluşsun, yazın yine uzatırsın.
Hiç kimse çekmeyeceginin garantisini veremez yerinde olsam yerini degiştirirdim Tarık..
senin gibi cila dengesizi yağmurlu havada çıkarmıcağı için sorun yok :)
Tarık bi s..... git yaa :D :D :D
kışın çok fazla roll v.s. olmıyacağından bence shorta geç rahat et aklın kalmasın sen araba konusunda titizsinde ;)
ben tampona indirmistim max 2 hafta dayanabildim sudan kacicak yer ariyodum risk almaya degmez zaten soguklarda geliyo al yukari
http://img2.imageshack.us/img2/3908/p13na2.jpg
Arkamda arabaların biriktiği geri gitmemin imkansız olduğu bi yerde suya girmek zorunda kaldım.. Kontağı kapatıp geçtim çalıştırdığımda ufak gaza dokunuşumla filtre ıslandığı için az bi su çektim akışmetre ıslandı ve hemen arıza lambası yaktı..
Seninki benimkinden daha tehlikeli bi yerde duruyor..
İstanbul burası Bu olay yüzünden korktum ama hala ısrarla filtreyi çıkarmak yerine yağmurlu havada arabayı çıkartmıyorum..
Bazen öyle bi an oluyorki Eywah suyu çektim kesin geçmem lazım burdan başka çare yok diyosun..
Sonuç itibarı ile her daim risk :)
Önümüz Kış Short takıl sıkıntı çekmezsin kafan rahat olur..
kışın riske değmez,shortram tak kafan rahat olsun..
Tesekkurler.. Hava duzeldi, bir kac gun daha erteledim bu i$i..:)
Eski aracımda Cai ve aynı filtre vardı edirne otobanında yaklaşık 1,5 saat yağmurlu havada kullandım tuning düşmanı sinirli babam yüzünden shortram'e çevirememiştim :D
Ertesi gün baktığımda Cai'nin bütün boruları emme manifolduda dahil olmak üzere nemliydi.Filtrede çamur olmuştu.
Sonuç : ShortRam kullanın her zaman değiştirmek için fırsatınız olmayabilir;)
tak shortram'i kafan rahat olsun..
gayet guzel çekıyor:) degıselısın bence
orada filtre mi olur kardeşim Allah aşkına :) al yukarı kafan rahat olsun kırarsın motoru motorun içine su girerse :(