Yağmurda dip gaz yapmadıktan sonra ufak dokunuşlarla arba kendi halinde götürürsen hiçbirşey olmaz.ben 5 ay cai le gezdim.benim filtrem yere 10cm mesafedeydi ve çook yağmurlar gördüm.
Printable View
Yağmurda dip gaz yapmadıktan sonra ufak dokunuşlarla arba kendi halinde götürürsen hiçbirşey olmaz.ben 5 ay cai le gezdim.benim filtrem yere 10cm mesafedeydi ve çook yağmurlar gördüm.
sis farının boşluğundan çıkarıp dolaştım bir kış sorun olmamıştı.
orda filtre çok kirlenecek ıslanacak orda olmasının anlamı kalmayacak
Tarıkcım Amerika'yı bir daha keşfetmenin anlamı yok sanırım :)
kışın o filtrenin orda durmasının hiç bir mantığı yok bence.leş gibi bütün çamur pislik sarar filtreye
http://i122.photobucket.com/albums/o...S/DSC01615.jpg
bu su çekmez ama yağmurda gazlarsan ıslanır :)
http://the-car-club.co.uk/Images/Pic...002%5D-400.jpg
sti yazısı olan kapağın arkasında duran filtre öyle bir ıslanıo ki inanamazsın :D ki seninki hayli hayli ıslanır boşuna tehlikeye atmaya gerek yok :)
A) Çeker
B) Çekerbilir
C) Çekerse Kötü Olur
D) Çekmezse Şansa Olur
E) Hepsi
tecrubeliler gaza abanmadigin surece cekmez dio:) ama su birikintileri buyuk risk geride arabalar neler cektigimi bilirim. geri gidemezsin vs.. hele basik arabada.. les gibi olmasida ayri dert tabi. o strese degmiyor...
Ya çekerse ile yaşanmaz olayın keyfi kalmaz derim ben ..
madem çekmez diyenlerde var.bi deniyelim çekermi çekmezmi :D yerdeki tozu çeker suyuda çeker vidanjör niyetine :D ama denemekte fayda var
Çekme ihtimali de olduğu için denemek saçma :D Yazıktır günahtır güzelim filtreye.
benim cekti 2 kere
egsoz patlamaya baslio aahuahua:D ama direk suyun icine girmistim gaza yuzde 5te basmistim gene cekti ama komple girince yapck biyi yok; ama yerler komple su vs tam gazda hicbisiy olmuo sekenler etkilemio cunki///
ist gelirken 100 km civarı yagmurda kaldım.izmire gelince dedim 2 gun sonra degistireyim filtreyi.2 sonra cıkardıgımda sırılsıklamdı.o yagmurda giderken ki halini dusunemiyorum bile.bu yuzden hiç harlamadım yolda gelirken.hatta bu arkadasın ki gibi acıkta deil koruma bi yerde duruyo.
onlar iyice temizle die anliodur:D yorsanda vs yikama arabayi diorum daha yikicaklar sanki 5 defa tekrarliom:D
uzun olsada eğer fazla miktarda su varsa ve eğer çekişi iyi bir sistemse çeker örnekleri mevcut