User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
104 sonuçtan 96 ile 104 arası

Konu: lpg???

32FT430
    Misafir
    brc prins tartarini landirenzo en güvenilir markalar şuan için piyasada.herşeyden önce marka değilde usta çok önemli bu işte.yoksa benzinde gaz yememe sorunları falanda olabiliyor.arkadaşımın clio sport'unda böyle bir sorun var zar zor çözdük nihayetinde.usta çok önemli.şahsen bizimde aracımızda var yağ falan eksiltme yok.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla istanbuldan şimdi geldim 105 tl benzınle 620 km yol gitmişim 110-115 cıvarı
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

shuttle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara da opel bayiinde LPG bölümündeyim. Opel-chevrolet-mazda markalarına garantili olarak sıfır araçlara LPG kitlerimizi bağlıyoruz. İkinci el tüm araçlara da montajımız vardır yine de.

Sıfır insignia 1,6 turbo motora yaklaşık oalrak 15 adet montajımız oldu. Müşterilerimizlerden performans yönünden herhangi bir sıkıntısı olmadı. Biz de sayısız kere test ettik araçları (dyno ya çıkmadık ,yol testi sadece) aldığımız sonuçlar çok tatmin edici.

Kit olarak Landirenzo kullanmaktayız. İkinci plan olarak Brc de takmaktayız. LandiRenzo kiti gerçekten çok sağlam ve çok performanslı bir kit. Enjektörleri olsun, beyini olsun ,diğer ekipmanları olsun gerçekten üst seviyede bir ürün.

Çayyolu Opan plazadayım. Lpg düşünen arkdaşlara elimden gelen yardımı fazlasıyla yardımcı olurum.

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 honda kullandım 2 si lpg liydi..
    2si de aynı yerden aynı marka LOVATO.. honda larda sorun cıkartmadı hiç.
    eski 1.4 üm de performans bile daha iyi oldu.
    sadece honda larda subab ayarı bozuyor 10-15bin km de bi 40 TL ye ayar yaptırıyosunuz o kadar
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle taktır derim sıralı sistem mimgas taktırdım 4 ay oldu hiç bir problemm yok..kısmi bir düşüş yaşanıo performansta ,sık ve devirli kullanılan araçlarda hesaba vurduğunda karşına çıkan rakamlar;
    gazlıcağın zaman uzanıp bir tuşa basmayı hiçte önemsetmiyor....

gry86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sıralı sistem kullannıyorum marka dersen teleflex ve prins en iyileri ama markadan çok takan ustanın işçiliği önemli işçiliği iyi olan bir yerde taktır %40 tasarruf edersin..

haldun31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence internette dahi cevap yazmakta prensip sahibi 2 a mühendisliğin brc si derim.ama servis değil kalite dersen prince .kolay gelsin.

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gry86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende sıralı sistem kullannıyorum marka dersen teleflex ve prins en iyileri ama markadan çok takan ustanın işçiliği önemli işçiliği iyi olan bir yerde taktır %40 tasarruf edersin..
    ewet güraya katılıyorum çoğunlukla kötü montaj yapılıyor idare edenler var ama ben iyi montaj yapan yer şahsen görmedim

unoda %50 ye yakın düştü

honour35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 model toyota corollada kullanıyoruz.arabamız 175k km'De taktıralı 40 k falan olmuştur ama yani bu lpg yi çıkarandan,bulandan allah razı olsun.brc marka kullanıyoruz,sıralı sistem tabiki.ortalama km'de yaktığımız 130-140 kuruş falandır sakin kullanımlarda.0 km araç alsam şuanda yine taktırırım,yine taktırırım.he uzun vadede problem yaratırmı yaratmazmı bilinmez,orası tartışılır ama kesinlikle tavsiye ederim..tek aktarabileceğim gaz seviyesi düşük olduğunda gaza çok yüklendinmi devreden çıkıyor,benzine geçiyor ama depo full ise böyle bir problemde yaşanmıyor..brc tavsiye ederim.1200 tl gibi rakamlara takıyorlar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)