bu forumdamı başka forumların birindemi bi arkadaş clio rs e yalıtım yapmıştı sentetik kauçukla hatta dobloyada diğer malzemeden yapan vardı ama hangi forumda hatırlamıyorum bi google da arat
Printable View
bu forumdamı başka forumların birindemi bi arkadaş clio rs e yalıtım yapmıştı sentetik kauçukla hatta dobloyada diğer malzemeden yapan vardı ama hangi forumda hatırlamıyorum bi google da arat
İbooo yapmıştı ClioRS'e yalıtım. C4VTR nickli arkadaşta aynı malzemeden bagaja yapmıştı. Ben ise tüm aracın her tarafına yaptım. Tavan taban kapı içi çamurluk içi davlumbaz vs.vs.
yarı yarıya ses azalmıtı diyordu
Bence ıslanabilecek urunlerı ses ızalasyonunda kullanmak sakıncalı.Islandıklarında yada nemlendiklerinde bir şekilde kurumaları cok zor oluyor.
Benimki 1 mt ye 10 mt uzunlukta bi rolu idi. Kendinden ziftli aluminyum membran mı öyle bişidi. İnşaat izolasyon malzemesi satan yerden aldım.
hmm pekı ıstanbulda uygun fıyata yaptırabılcegım yer var mı bılen?
hortlatıyorum kusura bakmayın ama güncel kişisel uygulamalı ve uygun fiyata araç içi yalıtımı hakkında net bilgi rica edicem
az önceki fotografta paylaşılan izalosyondan ben bir çok aracıma uyguluyorum gayet memnunum fiyatıda gayet uygun zivtli zaten yapışıyor hemen kapılara ise ince sünger yapıyorum gayette güzel oluyor.. fiyat olarakta bana 106 gti için komple maliyeti 100 ytl gibi bir rakama mal oluyor...
ben aracımda o süngerimsi malzemeden parca parca uyguladım cıkarılabılecek taban halı altları
ark koltuk arkası vs.ama bence cok tehlıkelı bı malzeme nedeni ise eger bi kaçak yada bi yerde su alırda ıslanırsa arac ıcınde kötü koku ve uzun süre nem paslanmaya yol açabilir diye düşündüm bu yüzden würth ziftli kağıt aldım 2 tabaka 1m 1.5 metre gereken yerlere yapıp ustune bu sungerımsı malzemeyı koyup kapatıcam