User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Harman Kadron ile orjinal teyp mp3

Ddrome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Harman Kadron ile orjinal teyp mp3

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Bu projeyi sitedeki nickini bilmediğim Mustafa Kemal ile beraber yaptık. Orjinal teybi arabanızdan sökemiyorsanız yada benim gibi sökmek istemiyorsanız. Hele birde ipod sahibiyseniz tam size göre bir proje

Öncelikle ebayden harman kadronumuzu sipariş ediyoruz evimize geliyor

daha sonra konsoldan teybi çıkartıyoruz

Gördüğünüz gibi benim arabadaki teyp eski sistem bir alet anfi ünitesi üste kaset çalar altta birbirlerine arkadan kabloyla bağlılar. Biz bu kabloları biraz karıştırıp ünitenin harman kadronu kasetçalar sanmasını sağlayacaz.

bunun için öncelikle kabloları kesip neyin ne işe yaradığını öğrenmeye çalışıyoruz

daha sonra harman kadronun beyin ünitesi ve ekranını güzelce yerleştiriyoruz

son fotoğrafları bilgisayara aktarmayı unutmuşum akşam onlarıda tamamlayacam.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

"Diamond Star Motor" vehicles

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynisindan bende almistim gecen sene ama cok komplike is diye ugrasmamistim..Joy stick i nereye yerlestirdiniz? Konsolda herhangibiryer deldinizmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır delmemize gerek kalmadı amerikan stil konsol sağolsun heryerde kablo için bol bol boşlukvar sistemide çift taraflı bant ile yapıştırdık. Praktikerde 300 kilo sınırlı bantlar var onlarla. diğer fotoğraflar geliyor birazdan
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde böyle birsey yapmam lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam nerde kalmıştık beyin ünitesini ecunun kabinine gömdüğümüz ve o sırada fotoğrafını çekmeyi akıl edemediğimiz için onun fotosu yok malesef. ipod'u nereye gömdüğümüzü gösterebilirim ama

evet tam düşündüğünüz gibi orası yolcuyla şöfor kısmı arasındaki kol koyma yerinin altı. tabi data kablosunu vites ve el freni kablolarının ordan geçirirken çok dikkatli davrandık bir sıkışma olmasın diye. Buda üzerini örten bardaklık kısmı. böylece ipodumuz görünmez ve araca entegre oldu (yer kaplamyacak şekilde) ayrıca onu ordan alıp yeni şarkı yüklemek çok kolay

Buda kumanda ünitesi. yanındaki düğmeyi sorarsanız onu radyoya yada mp3 e geçiş düğmesi olarak kullanıyoruz. şuan ordaki işçilik zayıf ama araç döşemeye gireceği için çok üstelemedik.

ve ekran

Genel bir görünüm

[SIGPIC][/SIGPIC]

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    güzel olmuş bravo

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eline sağlık doruk güzel cihaz Ses kaliteside oldukca iyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim bu arada belirteyim bizim kafamızdaki en büyük soru işareti acaba ne gibi parazitler alacağız olmuştu. sonuçta anfi ünitesi eski tip ve motorun sesini bile dinleme ihtimalimiz vardı. ilginç bir şekilde kortuğumuz şey başımıza gelmedi sadece şarkı aralarında çok hafif olarak ipod'un harddiskinin çalışma sesini duyuyoruz. onuda yeni nesil ssd harddiskli bir ipod alarak çözebiliriz ama gerek duymuyoruz çünkü rahatsız edecek boyutta değil

:S :S Bu arada yeni farkettim aletin adını harman kadron yazıp durmuşum Harman kardon olacak o ya
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elınıze saglık kankıcanlar..ugrasılan butun seylerı sewıoz..
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saol kankim yeni projeden haberin varmı bilmiyorum kaçıncı vitesde olduğunu gösteren küçük kırmızı ekran ama tabi benim avrupadan dönmemi bekleyecek malesef
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bluetooth gibi kullanabiliyomuyz peki iphone la?ve fiyat hakkında bilgi verirmisn güzel olmuş gerçekten eline sağlık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki bilgi verebilirim. bendeki eski bir versiyon olduğu için bunun bluetooth erişimi yok. üzerinde ipod için data girişi(ipod'u şarj edip şarkı okuyor) aux girişi (başka mp3 playerı takıp müzik dinlemek için) teybe streo çıkış, teybe radyo anteninden çıkış (radyo anteni kalosunu alete bağlıyorsunuz) yada kablosuz radyo dalgası yayan çıkışı var. ben bunu kargo parası dahil 120 tl gibi bir fiyata getirdim ebay aracılığıyla (sıfır olarak) ancak şimdi yeni ürünler var harman kardon ıpod için çok detaylı çalışmalar yapmış . sitesini bir inceleyin derim ben bluetooth girişlilerinden tutunda araçtaki bir tvye çıkış yapabilenlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi var. ayrıca arasıra gittigidiyor.com da 140 tl civarında fiyatlarla satışa çıkabiliyor ürün.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim inceliyorum şimdi

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum bende aynı sıstemı yaklasık 1 yıl once kurdum sana bısey danısmak ıstıyorum benım cıhaz ılk taktıgım zamanlarda sorunsuz calsııyordu yaklasık 3-4 ay sonra zaman zaman kontak acıldıgında ıpod dan okuma yapamama sorunu basladı ekranda bekleyın senkronıze edılıyor mesajı cıkıyor cihazı acıp kapatıyorum bir kac kez normale donuyor bu sırada ıpodu cihazdan cıkarsamda ıpod takılmış oluyo tus takımı calısmıyor ıpod nona 8 gb var bende sende boyle bir sorun oldumu hic bu arada cok mantıklı bir cozum olmus gule gule kullan selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum bende aynı sıstemı yaklasık 1 yıl once kurdum sana bısey danısmak ıstıyorum benım cıhaz ılk taktıgım zamanlarda sorunsuz calsııyordu yaklasık 3-4 ay sonra zaman zaman kontak acıldıgında ıpod dan okuma yapamama sorunu basladı ekranda bekleyın senkronıze edılıyor mesajı cıkıyor cihazı acıp kapatıyorum bir kac kez normale donuyor bu sırada ıpodu cihazdan cıkarsamda ıpod takılmış oluyo tus takımı calısmıyor ıpod nona 8 gb var bende sende boyle bir sorun oldumu hic bu arada cok mantıklı bir cozum olmus gule gule kullan selamlar
    teşekkür ederim şimdi şu şekilde kontağı ilk açtığınızda eğer üzerinden zaman geçmişse yada ıpodunuzu çıkarmışsanız. Birbirleriyle iletişime geçmeleri yaklaşık olarak 2-3 dakika alıyor. Çünkü mutlaka fark etmişsinizdir, kulaklıkla bir şarkıyı dinleyip yarım bıraktınız mesela araca ipod'u taktığınız zaman kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.Bende ilk çalıştırdığım zaman arabayı ipod'a ulaşılamıyor diyor yaklaşık 1 dakika sonra falan ıpod'u görmeye başlıyor, bu muhtemelen senkrone işlemi sırasında aceleci davrandığınız için oluşan bir sorun olabilir ama yinede üstünde duralım .

1. Ana üniteyi aşırı soğuk ,sıcak yada nem'e maruz kalmayacak şekilde sakladığınıza eminmisiniz?
    2. ipodla arasındaki data kablosunun sisteme tam oturduğundan kablo üzerinde katlanma bozulma olmadığından eminmisiniz?
    3. ipodunuz da hangi güncelleme paketini kullandınız en son? Arızanın günceleme sonrasında oluşup oluşmadığı hakkında bir fikriniz varmı?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ddrome Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim şimdi şu şekilde kontağı ilk açtığınızda eğer üzerinden zaman geçmişse yada ıpodunuzu çıkarmışsanız. Birbirleriyle iletişime geçmeleri yaklaşık olarak 2-3 dakika alıyor. Çünkü mutlaka fark etmişsinizdir, kulaklıkla bir şarkıyı dinleyip yarım bıraktınız mesela araca ipod'u taktığınız zaman kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.Bende ilk çalıştırdığım zaman arabayı ipod'a ulaşılamıyor diyor yaklaşık 1 dakika sonra falan ıpod'u görmeye başlıyor, bu muhtemelen senkrone işlemi sırasında aceleci davrandığınız için oluşan bir sorun olabilir ama yinede üstünde duralım .

1. Ana üniteyi aşırı soğuk ,sıcak yada nem'e maruz kalmayacak şekilde sakladığınıza eminmisiniz?
    2. ipodla arasındaki data kablosunun sisteme tam oturduğundan kablo üzerinde katlanma bozulma olmadığından eminmisiniz?
    3. ipodunuz da hangi güncelleme paketini kullandınız en son? Arızanın günceleme sonrasında oluşup oluşmadığı hakkında bir fikriniz varmı?

ilgine tesekkur ederım dostum cıhaz torpıdoda duruyor sogutmalı torpıdo ama daha önce sorun yokdu ıpod sokmesemde bu oluyor 2-3 kere harmaN kardonu acıp kapatıyorum duzelıyor yanı bekleyınce 3-5 dakıka deyıl hic bir zaman calısmıyor yakın zamanda guncelleme yapmadım aklıma gelen ıpod devamlı sarjda kaldıgından bozulmus olabılecegi cunku bu durumda ıpod cıhazdan ayırsamda tus takımı calısmıyor kıtlenmiş gibi kalıyor sankı
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kilitlenme ipoddamı oluyor ? ipod kulaklıkla müzik dinlemeye nasıl tepki veriyor? birde harman kardonunuz benimkiyle aynı versiyonmu ? şekil olarak ayırt edilebiliyorlar zaten
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ddrome Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kilitlenme ipoddamı oluyor ? ipod kulaklıkla müzik dinlemeye nasıl tepki veriyor? birde harman kardonunuz benimkiyle aynı versiyonmu ? şekil olarak ayırt edilebiliyorlar zaten
    ıpod hıc tepkı vermıyor ekranda calıyor gorunuyor kulaklık falan takınca ses yok kapanmıyo pause olmuyor reset yapınca anca kapanıyor ıpod du aracdan cıkarmıyorum ben devamlı harman kardon baglı bunu bozdugunu dusunuyorum ıpod du o gelıyor sadece aklıma

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)