ruhata renk değişikliğini işletmek için aracı kaplama veya boya yaptırdığınız yerden fatura almanıza gerek yok,muayene istasyonunda istenmeyen belge.
ruhata renk değişikliğini işletmek için aracı kaplama veya boya yaptırdığınız yerden fatura almanıza gerek yok,muayene istasyonunda istenmeyen belge.
''Ertesi gün gidip yeni ruhsatınızı alıyorsunuz ve muayeneye gidiyorsunuz.''
demıs arkadasda
ne alakakı ruhsat yenıledıgınde bırdaha muayne ? ben 2 aracımdada uzerıme yenı ruhsat cıkardım ruhsatta sure ne yazıyosa okadar gıdıyor acaaba satısdamı farklı ?
eski aracımı kaplattım muayeneye giderken Ek-1 Doldurttm isterseniz istastyonun orda doldurnlarda var fatura şart ama isitiyolar bakıyolar tamam geçiriyolar sonra 30 günde ruhsat işlemleri için zaman veriyolar
Merhaba arkadaşlar ben size yadımcı olayım isterseniz,
4 sene önce araç kaplama işi daha yeni yürüyen hatta emekleyen bir sektördü, o zamanlarda sadece 2. sınıf reklam folyosu vardı ve sonucu dediğiniz gibi arabanıza zarar veriyordu,
şimdilerde bu iş artık biz ve bizim gibi sayılı bir kaç firma tarafından kaliteli ve profesyonel bir şekilde 3 yıl garanti dahilinde yapılıyor, ve kullanılan folyolar tarafımızdan direk olarak yurt dışından getirtiliyor... bu folyolar araç kaplamak için özel üretilmiş mikronları boyadan daha dayanıklı ve daha koruyucu...
CARBONDIZAYN ARAÇ KAPLAMA
60 liraya hallettim ben...
faturayı bile sormadılar tüv de...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
arkadaş doğru söylüyor geçen yıl bende tanıdık var diye tüvde arkadaşın aracını götürdük rengi değiştiği için saolsunlar hiç sıra flan beklemeden hem işi hallettiler hemde ücret almadılar.renk değişiminde ücret gerekmiyormuş.yalnızca faturada ne renk olduğu tonu ve renk kodunuda yazılması gerekiyor demişti.sonrasında da işlemleri arkadaş belirtmiş yukarıda.şu an ücretli yapıyorlarsa bu işi bilemem
eğer renk değişikliği yapacağınız aracın mayene geçerlilik süresi 1 yıl veya daha fazla ise trafik tescil şube müdürlüğü sizi tespite gönderir.yapılan tespit sonucunda ücret alınmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)