IMOBILIZER Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar Zamaninda iki araci bu sekilde denedik.ayni motor secenegi uzun vadeli rodaj yapan arkadasin araci gercekten 2 sene guzel gitti.(hala sorunsuz biniyor) 1000 KM klasik rodaj adina. Tabiki ardindan allah ne verdi ise son limitlere kadar zorladi ama 1000 km klasik rodaj sitilinden sonra.
Ayni makina baska arac Herseyiyle ayni . Ciktiktan sonra 2 saat araliksiz calisti rolantide durdu yagi degisti. 20 km normal gittim ve araliksiz kesici (Amac bakalim ne olacakti) sene 2003. Konu ile ilgili calismayi bir nascar teknikeri ile sans eseri gelisen bir arkadaslik ardindan yaptim.
Sadece bana guven diyordu herseyi adam gibi topladi isen bu sekilde olacak.
Sonuc:
Yukarida belirttigim ilk araba hala sorunsuz. nerdeyse 40 bini gecti. Ben 15 binden sonra kompresyon kaybettim 20 bine gelirken yag atma basladi 25 binde segman ve piston degisti.
Bizi ilgilendiren ASIL SONUC:
Kg ler ayni Transmisyon degerleri ayni ne bir fazla ne bir eksik:
1000 km Rodaj yapan araba ile cikar cikmaz devir kesicisine giren arabanin farki :
Tam 5 boy....
Ben deneyimimi paylastim arkadaslar Yapip yapmamak size kalmis.
Marka Opel.