Herkesin rodaj hakkında yazdıklarını okudum ve en son modifiyem sitesinin araştırmasını okudum..ßana en mantıklı gelen açıklamayı modifiyem.com sitesi yapmış..ßence doğru olanda o
Printable View
Evet mantıklı geliyor fakat ureticinin rodaj anlatimiyla birebir celisiyor. Ha uretici hem arabanin sagligi hemde bizim ogrenme zamanimiz icin boyle bir rodaj oneribilir ama motoru korlestiriyorsa bu rodaj arabanın vermesi gereken beygircikler vermez :)
Birde yazılarda arabanın icinde gelen sentetik yagi degistirip mineral yag koymamiz soyleniyor. Sentetik yagla orda yazilanlarda pek ise yaramazmis. Ama ben kimsenin sifir arabanın icindeki yagi dokupte mineral yag koycagini sanmam.
Ne gariptir ki ; aracına aynen polisten kacan hırsız modeli rodaj geçirten araçların çoğunluğunun , düzgün kullanımla yapılmış rodajlı araca oranla daha kötü yürüdüğüne pek çok kez şahit oldum
fabrika bu şekilde rodajı öenrmez çünkü garanti kapsamındaki motor bu konulardaki gibi rodajlanırsa herhangi bir üretim hatası sonucu oluşucak deformasyon maliyet vs çok daha zor bi işlem olucaktır servis için.ve bunu beceremiyecek bi çok sürücü olduğundan düzgün yapılamayıp körelen motorlar şikayet konusu ve marka imajını zedeleme unsuru olur
ben şuan diğer bi sitede anlatıldığı gibi rodajladığım fiorino ile 3,8-4 lt mazot yakıyorum ve bastığımdada süper gidiyor
Ben anlamis degilim nasıl oluyorda iki tur rodaj yapmis araclara sahip insalarda kendi rodaj lari sonucunda diger turlu rodajli arabalardan daha iyi yurudugunu iddia ediyor. Yanlis anlamayin ben bunu kimsenin tecrubesini ve bilgisini sorgulamak icin demiyorum. Sadece benim dedigim, 1 tane dogru yol olmali ve bu dogru yolun bu zamana kadar bulunmus olmasinin gerektigine inanmaktayim. Hala bakıyorum ki iki yolu denemis olan herkes kendi araclarinin daha iyi yurudugunu soyluyor. İkilem hala devam ediyor. Saygilar.
bilinçsizce gazlanıp motor soğukken yüklenilen motorlar kesinlikle sağlıklı olmuyor katılıyorum
benim yaptığım 3500-4000devri geçmemekti(o devrede nadiren geldim zatem)
1500-1750 devir altında yürütmemeye çalıştım
2000 devirden itibaren dip gaz yaparak hızlandım yüksek viteslerde.küçük viteslerde ise biraz daha az gaza basarak hızlandım
yavaşlarkende fren yerine vites küçültüp devri 3000 üzerine çıkartarak yavaşlatmaktı.
1600 km de yağ ve filtre değiştirdim.2000 kmye kadar böyle kullandım.yüzde 80 bol virajlı kasaba yollarında gezdi zaten araba
diğerlerinden iyi gidiyor diye bişey demem çünkü denemedim ama titreme ve ses kesinlikle daha az.hem gidişide gayet güzel.100 kmdede 4 lt mazot yakıyor.1,3 fiorino
Rodaj demek aracı mümkün olduğunda ısıtıp , soğutmaktan geçer en iyi rodaj dur kalk trafikte olandır. Yoksa al en yüksek vitese kitle 90a 120ye mantığı çok yanlıştır. Çokça yazıldı ve tartışıldı , belli aralıkta değişken devir ve gaz pozisyonunda kademe kademe kullanılmalı.. Hatta üst viteslerde alt devirlerden (mesela 50kmde bir) üst devirlere dogru tam gaz bi basmalı :)
Benim yaptıgım rodaj tam anlamıyla doğrumuydu bilmiyorum. Corsa gsi sahibiyim 220 000 Kmde motoru komple açıp en ufak parçasına kadar topladık ve yan sanayi olarak topladık. Hiç bir orjinal parça yok kollar dışında. Ve stok olarak modifiye yapılmadan toplanmıştı motorum.
Rodajım ise şöle geçti
İlk olarak ufak devirden başlarayarak sabit gazla ilerledim otobanda, yüklenmeden. her devirde kullandım aracımı yavaş yavaş devir yükselterek. Aracı çok soğuttum çok ısıttım. 200 km yapıyor bir hafta kullanmıyor tekrar otobana çıkıyordum gece yarısı.600-700km arası rodajı şehir içinde ortalama trafik olan saatlerde dur kalk olarak yaptım. 700 Km ye geldiğinde değişim ne olucak diye çok merak ediyordum bir gece evde otururken rodajımı o gün bitirmeye karar verdim ve çeşme otobanı git gel yaptım 950 Km'deydi artık ve bu 700kmden sonra ince ince devir gösterdim. Rodajımı 1000 Kmde bitirip bakımını yaptım yagını filtresini değiştirdim.
Gecen gün dynoya girdim, Benzin pompası sorunlu olan ve krank ve egzantirik sensörü dışında tüm sensörlerimin bozuk oldugu yan sanayi arabamda 111.3 HP 159 NM tork gibi bir sonuç aldım. İvemelenmenin çok güzel olduğunu ancak pompa sayesinde yüksek devirde güç kaybı oldugunu gördük.
Şimdi şöyle anlatayım ben ilk kez rodaj yaptım, çok araştırdım bilenlere sordum kimi gazla dedi, kimi ne gazla ne düşük devir yap her devirde kullan dedi. Gerçek şu ki ben düşük devirlerde yükseğe göre çok yol kat ettimki hiç bir corsada olmayan ufak devirlerde yükselmeler gördük.
Rodaj için karar verdiğim şuydu arabayı kendin gibi düşün ilk önce emekle, sonra yürü, sonra ince tempoda koş ara ara temponu yükselt temponu düşürdü.
bu arada konu çok eskiymiş hortlatmışım :(
valla rodajı gökiye sorun adam servisten çıkar çıkmaz tapa gaz dolaştı :D
valla atmosferik arabada motor yaptırdım turbodada
atmosferikte tamirciden çıkar çıkmaz bende tapagaz dolaştım ve belkide şanstan (ama bu ilk değil en az 4-5 sefer ) hiç sorun yaşamadım
turboda ise durum değişti :D aracı servisten çıkarttım aynı gece segman kırdım :D
güncel olsun :D
%100 size katılıyorum.rodaj süresi ne kadarsa o süreye kadar 3000 dd'den yukarı geçmeyeceksin.rodaj bitti full time redline mi ? tabiki hayır.benim tavsiyem 5000 dd'den yukarı çıkmayın derim ben.uzun ömür vede gayet iyi yürüyen bir arabanız olur benim kişisel düşüncem.
Fazla Rodaj Zararlımıdır?
ne gibi eksileri olur?
bence benım yaptığım ustama guvenerek yaptım rodajlardan bahsedıyorum birazı sehir içinde dur kalk ve 1000 üzeri ise bost gösterip kısık avasla yapılan alıştırmadır..