Cok gereksiz olmus bence, 60amper yeterdi.
Filtre ısınacak sürekli keyfin kacacak.
Cok gereksiz olmus bence, 60amper yeterdi.
Filtre ısınacak sürekli keyfin kacacak.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
iyide o filtre eski yerınde yanı kaputun ucundaykende aşırı sıcak oluyordu radyatör motor ve manıfolddan cok sıcak gelıyo cunku ucunun arasında kalıyor
Şimdi siz şarj dinamosunun 115 amperlik aküyü şarj edebileceğini mi düşünüyorsunuz? O zaman neden 60 - 75 - 110 amperlik sarj dinamoları var sizce?
Arkadaşa lafımız yok, ufacık yere kamyon aküsünü sığdırmış ona itirazımız yok zaten
Biz senin emeğine hep saygı duyduk mesela muştu bey, hayırlısı ile emeklerinin karşılığı 2018 yılında sende alacaksın![]()
delphı aku bende kullandım cok kısa zamanda zyıfladı ve bıttı hıc memnun klamadım ...mutlu aku den sasma derım kuru aku daha uzun omurlu....delphı sulu aku dıye tabır edılen bır aku ve yenı araclarda kullanıyorlar....
3,5 farad capasitor taksaydın senin için daha pratik bir çözüm oldurdu hem tesisatın daha hoş olurdu neyse aküde güzel ama aarkadaşın dediği gibi kalın bir kablo ile beslemelisin.
arkadaslar tesısatımda bısey yok fazla ben bu akuyu uygun fıyata aldım o yuzden bunu taktık capasitor falan gerekmez bana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)