User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Leon'la yolda kaldık_? Bilen varsa bir yardımcı olabilir mi?

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yag ısıgı yagsız kaldığı için değil yag basıncı düştüğü için yanar..

eğer motordan en az 1-1.5 lt yag çıktıysa garantilik bi durum..çıkmadıysa senin sorumsuzluğun...
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.. demekki tek sorunsuz vw benim araç devalı sıkıştırıyorum hiçbir problem çıkmadı şeytan kulağına kurşun... 1.6 8v jetta var tek olayı kısa mesafede çok yakıyor dur kalk yaparken... bu arada bende çok sıkıştırıyorum daha hiç yağ ışığı falan yanmadı ama servislerini hiç aksatmadımşuana kadar bin kilometre en fazla oda

Aytepe53
    Misafir
    motora 1.5 litre yağ koy ver garantiye gitsin :d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    triger koptuğu an subapların pistonlara vurus sesini duymanız gerekirdi takk diye acı bir ses duymadınız mı?

ayrıca bunun yağ ile bağlantısı nedir onu bende cozemedim:S enteresan bi olay geçmis olsun inşallah sadece subapların değisimi ile kurtulursunuz

bende bi keresinde 2001 megane ile koparmıstım sağlam bir ses cıktı dedim heralde pistonları kırdık ama kapagı acınca sadece 16 subap eği ile kurtuldugumuzu gorduk...

bu arada yanlıs anlamayın benim meganda kayıs kopmasının sebebi bendim zenon beyni montajlı oldugu yerden kurtulup klima kayısının arasına dusmus o kayıs kopuncada alttan krank kasnagının ucundaki dislinin icerisine dolasıp trigeri sıkıstırmıs talihsizlikler zinciri sondurak filmi gibi

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yağ kaç binde değişiyor bu araçta servis kitabına göre. 20.000 mi 10.000 mi. Bakım zamanını 4000 km geçilmesi standart aile aracında bir sorun teşkil etmemesi lazım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serviste söylenilen minimum 2000tl masraf var ama Doğuşla uğraşıcaz 3.5 senelik arabada daha 65000de nası triger kopar anlayamıyoruz??? Yağının bitmeside çok ilginç

kullanıcı hatası tamamda, yağ ışığı yağ azalınca yanmaz mı_? yağ bitince yanması çok geç değil mi_?
    o yağ ışının ne zaman yanıcağı belli olmuyo ama bi gerçek var yanıyorsa direk stop etmek..Garantisi bittiyse doğuş hiç bişey yapmaz sana tavsiyem serviste toplatma bence motoru işini bilen bi motorcu en ideali

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karteri patlatmış olmayasınız

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karter sağlam... Hiç ses gelmedi ilginçtir, Göztepe'de Seat Skoda servisine götürdük ordaki ustalar dedi, trigeri kopartmışınız diye.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soru şu olmalı madem trigerle ilgili sıkıntı var, aracı sıfır mı aldınız? 2. el alındıysa ***** km düşürme gibi olaylar gelebiliyor başına triger olayında. tabi ek olarak rulman kitlemesi vb. gibi mekanik sorunlarda olabilir ama siz periodik bakımı 4000 km geçtiyseniz servisin avucuna düşmüş duruma geliyorsunuz. ama anlattıklarınız sanki yağsızlıktan dolayı trigerde sorun oluşturmuşa benziyor. neyse geçmiş olsun, umarım kısa zamanda en iyi sonucu alırsınız.

Alemdar
    Misafir
    kopması normal 60 binde onu değiştirmen lazım komple bilyalarıyla birlikte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)