User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: sağdan direksiyonu sola almak acil yardım

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yannıs anlamada gogusle torpıdo arasında baya bı fark vardır.neyse sadece bılgı paylasımı ama bı arastır ıstersen kımse torpıdosunu ruhsata ısletmez
    örnek olarak verdim bunu parçaların uçuk fiyatlardan olmadığı göstermek için.

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışırken bile problem çıkıyor. işin içine girdinmi bencede çıkamassın 5 sayfa oldu ama tatminkar " tamam böyle olur " denicek bişey çıkmamış
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor yerinden çıkacak, geri konacak, pedallar yeni yere alınacak, gaz teli, debriyaj teli vs. çekilecek (veya hidrolikse alt üst merkez yeni yere alınacak) en az 750 tl usta para alır.
    Antifrizdi, oydu buydu 100 tl ona gider.
    Göğüs sökülecek, yeni göğüs takılacak, ıvır zıvır olacak 250 lira ona verilir.
    Westinghouse'un yeri değişecek, fren hortumları yeniden yapılandırılacak, 250 tl frenci alır.
    Elektrik sistemi yapılandırılacak (ecu,sigortalar vs.) Elektrikçi en az 250 lira para alır.
    Çıkma göğüs , direksiyon kutusu vs. 500 tl civarına alırsın.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen arkadaşlar araştırdım çıkmacılara felanda sordum bu aralar EF moda olduğu için baya rövaştaymış parçası.satacak adamlar bile temiz çıkma göğüs bulursa değişiyorlarmış araçlarının göğüslerini ki satarken para etsin diye.bir aldık diyelim aracı hadi vergiis şuyu buyu yine ucuz iyi güzel ama tamirci tamirci dolaşmak.tamircinin kahrını çekmek ve okadar para harcamak gereksiz.en fazla 1000-2000 tl fark edecek belki TR de satılanlarla onları alırım daha iyi FANTAZİ YAPMAYA GEREK YOK.ama bu işi resimli anlatan bi forum sitesi felan bulamadım.hani şöyle yapım aşamasını gösteren resimli videolu bi konu bulsak iyi olurdu.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mixercempl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen arkadaşlar araştırdım çıkmacılara felanda sordum bu aralar EF moda olduğu için baya rövaştaymış parçası.satacak adamlar bile temiz çıkma göğüs bulursa değişiyorlarmış araçlarının göğüslerini ki satarken para etsin diye.bir aldık diyelim aracı hadi vergiis şuyu buyu yine ucuz iyi güzel ama tamirci tamirci dolaşmak.tamircinin kahrını çekmek ve okadar para harcamak gereksiz.en fazla 1000-2000 tl fark edecek belki TR de satılanlarla onları alırım daha iyi FANTAZİ YAPMAYA GEREK YOK.ama bu işi resimli anlatan bi forum sitesi felan bulamadım.hani şöyle yapım aşamasını gösteren resimli videolu bi konu bulsak iyi olurdu.
    Noktayı koymuşsun... Paran ve zamanın varsa uğraş ama diğer türlü Macera

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)