@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ahaha dogru ya amerikadaydı dimi 350z![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
focusta şarj dinamosu arızalanmıştı, araba tuhaf tuhaf hareketler yapıyordu , ışıklar sönüyor yanıyor tekrar, teyp kendi kendine çalışıyor ses mes açıyor, hatta klima ile kalorifer değişik değişik sonuna kadar açılıyordu, direksiyonu çevirmeye çalıştıkça o terse dönüyordu, ilk bu olay, gece geldi başıma , araba benden intikam alıo sandım![]()
şaka bi yana elektronik araçlar , başka biyerde olan sorunu farklı yerlerde gösterebilir.. şarj dinamosu değişince düzeldi benim sorun..
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Fren dağıtım merkezinde problem olduğu zaman bu tarz bir sorun yapabiliyor. Arkadaşın arabasında yokuş aşağı felan değilde 160 üstü hızlarsa sert frende saçmalıyordu. Fren dağıtım merkezi değişince düzeldi. Geçen bende 190 gibi bir süratta sert sayılacak bir frende arac hafif bir çekme yaptı ama asfalttan olduğunu düşünüyorum zira yol dalgalıydı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
@ Oytun daha dun gordum olm +200
Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar...En kisa zamanda ugrayacagim ustaya bakalim ne diyecek.
Olm tirsa tirsa bi kere denemistim
http://www.streetfire.net/video/niss...e-9cd101497b0f
arabayı yakmayı denedinmi hiç belki korkar insafa gelir keser şu zımbırtıyı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)