www.vava.cars
Lapiztes mk7R
[QUOTE=Ome_RS;1197298]yanlız hala soruma cvp alamdım
daha nasıl bir cevap bekliyorsun ki..gerekn cevap verilmiş zaten.
![]()
Abi benim 106 ile sana istersen 8000 rpm videomu koyıyım hatta 8 de bitiyor gösterge ama üstünede çeviriyim (gereksiz ve daha 7500 ün üstüne çıkarmadım 1 kere denedim sorun çıkarmaması amaçlı ama çıkarırım istersem sorunda çıkmaz 1 kerede bu 1 2.si ben Si'ımdan bahsediyorum ki oda 8000 üstüne çeviriyor hangisini seçersen söliyim
Pro User derken bisiklet kullanmadık bizde 6 7 senedir , vites atmaksa muhabbet çevremdekiler benim viteslerimi çok iyi bilir
Bende cartlama curtlama kırtlama olmuyor bende sende olabilir orasını bilmem![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
yanlız sanzımanda cırtlatma dişli sıyırma olayına ayıkmadım.
vites yolları ile sanzıman cırtlamasını ne alakası veya söyle sorayım bu shortshit tam olarak nedir amacı sadece vites yollarını ve topuz yuksekliğini kısaltıp görünüm ve yolları kısa bir vites geçişleri sağlama değilmi?
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Güzel bir markanın güzel bi ürününü kullanırsan aracınla sorun yaşıyacağını sanmam.Cırtlama derken sert vites geçişlerine alışık olmayan bi insansan tabiki sıkıntı yaşayabilirsin.
Short Shift sadece vites yollarını kısaltır
Yani cat curt yapması senle alakalı short la değil normal vitesinlede cartlatırsın düzgün geçiremezsen![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Anladım tmm tesekkürler skunk2 sanırım mantıklı bir şeçim olucak..
bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)