Arkadaşlar , aracımın bijon aralık ölçüsü 5x110 , bu ölçülerde fazla bir jant modeli yok maalesef , herkes 5x112 tak diyor ama flanşsız falan 5x112 nin sıkıntısız olma ihtimali nedir ?
Arkadaşlar , aracımın bijon aralık ölçüsü 5x110 , bu ölçülerde fazla bir jant modeli yok maalesef , herkes 5x112 tak diyor ama flanşsız falan 5x112 nin sıkıntısız olma ihtimali nedir ?
Şimdi jantın bijon deliklerini büyüteceksin ya uydurmak için ?
doğal olarak bir boşluk olacak. Hani jantlara plastik göbek takarlar
sıfır aldığında araca göre jant göbeğe cuk oturur sabitlenir.
Sen o plastik göbeği çelikten yaptır ki ezilmesin büzülmesin
jantı oynatmasın sabit tutsun merkezdeAnlatabildim mii
![]()
hiç bişey yapılmadan oluyor, 110-112, 114,3-112
sadece alacağınız jant için aracınıza uygun bilezik takıp bijonları sıkacaksınız, çapraz ve eşit ölçülerde sıkarsanız dikkatlice sorun olmaz
Bende de 5x112 RP0-3 var.Bilezik kullanmadım.Aldığım yerdeki usta gerek olmadığını söylemişi ve haklı çıktı.İlk zamanlarda direksiyonda titreme vardı.Bir kaç kez balans yaptırdım belli aralıklar ile sonra geçti.Şimdi titreme falan yok direksiyonda.Sorunsuz kullanıyorum 1 bucuk yıl oldu.
Şimdi siz 5x112 al sıkıntı yaşamazsın mı diyorsunuz![]()
Aynen öyle diyoruz ama alınan jantlada ilgili olabilir.
Yanlış anlamada kullandığım jant Enkei, gidipte replica alırsan belki sorun yaşarsın.
Ama sonuç olarak bileziksiz tak kullan derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)