Arkadaşlar 1.6 benzin-lpg volvo S40'da 10-40'mı yoksa 20-50'mi kullanmam gerekBiri 10-40 diyor diğeri 20-50 şaşdım kaLdım
307 varken 10-40 kullanıyordum mobil 1 lpg vardı ondada gayet memnundum ama şimdi 20-50 diyenler var kafam karıştı
Arkadaşlar 1.6 benzin-lpg volvo S40'da 10-40'mı yoksa 20-50'mi kullanmam gerekBiri 10-40 diyor diğeri 20-50 şaşdım kaLdım
307 varken 10-40 kullanıyordum mobil 1 lpg vardı ondada gayet memnundum ama şimdi 20-50 diyenler var kafam karıştı
10/40. Araç 1.6 atm. biliğim kadarıyla.Atm. araçlarda 10/40 yağın dışına çıkmamak gerektiğini düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum ama lpg olduğu için ve genel olarak tüpde kullandığım için 20/50 daha iyi olur diyenler çıktıkafam karıştı
20/50 yerine direk 10/40LPG seçeneği olan bir yağ al olsun bitsin o zamanBazı markalarda Benzin diesel gibi LPG seçeneğide mevcut diye anımsıyorum
Lütfen bunu diyecek arkadaş kendini stage 2 sanan filtre egzozlu vtec yada type-r sahibi olsun
Turbo yapacak parayı çıkıştıramadım ama kendimi her yönden turbolu hissediyorum, egt yükselmesin mazallah diye 10-60 koyuyorum kendimi tatmin ediyorum desin
O vatandaşa duş yaparken hangi marka 10-60 cilde en iyi gelir diye önereyim ben ardından
Pusuda bekliyorum yani çıkarıcam baklayı ağzımdan![]()
Kusurabakma konunu böldüm bu arada, konuya döneyim;
Ben castrol ile mobil arasında hep mobili seçmişimdir.
Castrol'ün fason üretim yaptırdığı ve kendine ait bir fabrikasının olmadığı
Amerikada tam sentetik adı altında "yarı sentetik" yağ sattığı için Mobil tarafından mahkemelik olduğu ve mineral yağı hydrocracking denilen bir yöntem uygulayıp tam sentetik diye sattıklarını duymuştum, ne derece doğrudur bilmiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)