Mehmet örneğin benim araç için konuşursak sen edin mutlaka dedin..
Edinelim..(koruma amaçlıda olsa)
Fakat ben almış olsam kiti , mesela güvenlik dışında bu kit sayesinde daha alabileceğimiz güç var mı? (avans ,yakıt vs vs)
Printable View
remap yapılıp avans artarsa tahmin ettiğinden çok güç artışı alırsın. ayar yapılmadanda hissedilir artış olacaktır
Araçta zaten megachips remap var 212 hp 324 Nm ..Konu kişisel e dönüşmesin ama bizdeki turbo ile gidilebilecek yerler belli aslında (turbo stok pistonlar stok)
Ben sadece mapli bir araçta (tabii araca göre değişir)methanol kit den sonramadem mecburen ayar yapılacak tekrardan ne kadarlık bir ekstra kazanım olur merak ettim..;)
Ekstra güç , yakıt tüketimi vs..
240 hp phase 2 calibralarda (sizinkine yakın değerler olduğu için örnek veriyorum) yurtdışı uygulamalarda gördüğüm en yüksek rakam olarak 25 hp güç ve 40 nm civarı artış alanlar var. daha üst seviyedeki araçlarda 70 hpye varan rakamlar sözkonusu. benim verebileceğim örnekler opelle sınırlı. bilmiyorum 207de veya diğer araçlarda nerelere varıyordur bu rakamlar ama remap olmadan 25 hp güç almaları yeterince olumlu fikir vericektir bahsettiğim araçlarda phase 2 tabir edilen 240hplik chip tuning ve ufak modifikasyonlar bulunuyor water methanol için remap yapılmamış araçlar
metahnolu cok iyi fiyata alıomuşsunuz
ben 100 de 100 saf methanolun klitresini 7 tl ye alıyorum
turbo şartmı bunu kullanmak için
direkt olarak toptancıdan alıyorum ama aldığımın %100 saf olduğu konusunda şüpheliyim
atmosferikte turbodaki kadar işe yaraması mümkün değil ama yinede kullanılabilir. tabi aemi kullanıcaksanız kendi elektronik modülünü kullanamazsınız 6 psi da açar minimum yani aşırı besleme aemde şart. kendi vakum switchinizle tesisat çekebilirsiniz ne derece sağlıklı olur bilemem. ama hiç n/a da kullanan gözüme çarpmadı baktıklarım arasında.
zaten büyük avantajlarının çoğunu turboyla veriyor. bazı markaların na kitleri var ama uygulama sonuçları hakkında birşey göremedim
atmosferikte ne işe yarar motor koruma dışında? stock motorda güç kazancımızda olurmu hissedilir derecede?
yüksek sıkıştırmada daha güvenli kullanırsın ve avansa çekersin yani remap ile faydasını görürsün ama turbodaki kadar etkili olmaz.
emiş havasını 30-40 derece daha soğuk olduğunu düşün
yanma odasında ve pistonda 200 derece kadar düşük olur
oktanın 5 birim artar bu tamamen güvenlik düşük oktan yakıta daha dirençli olur tüm sistemin avans vuruntu detonasyon derdin kalmaz ve motorunda biriken kurum daha az olacaktır. hararetinde nispeten düşük olacak. güç artışı olarak sana piyasadaki en iyi cai ne verecekse ondan biraz daha fazlasını vericektir. ama koruyucu özellikleri daha önemli buna bağlı olarak avansı verip güç alırsın
evet güç de alabilirsin daha yoğun konsantrasyonlarla..bu aldığın güç atıyorum 97 oktanla 104 oktan arasındaki güç farkı gibi olacaktır..tabi biraz daha avans verirsek daha yüksek güç de alınabilir..
ama benim sana bahseymemdeki sebep güvenlik..
ben bu cihazdan 3 set sattım ve herkez cok memnun su anda kendi aracımada takıcam bi kişiye daha da sipariş ettim alıp takanlar kesınlıkle cok memnun...
coolingmist-aquamist-snow-aem hangisi sizce?
aquamist derim aemde jetin bilyada bi sorun olsa tüm suyu motora basar. aquamist çok daha profosyonel
aquamistde cok pahalı ama o bılya sorununu daha yasayan olduğunu duydunuz mu?
ben hiç duymadım işin aslı sorun çıkartıcak bir parça da değil ama aquamist işi abartmış herşeyin önlemi detayı su enjeksiyonun 3d mapi birçok sensorden topladığı bilgiler falan var aradaki fiyat farkına değeceğini sanmıyorum çok profosyonel bir araçta kullanılmıyosa
bugün aldım yine ankarada birpa kimya dan %100 safı 5 litre 20 tl derişimli olanları biz satmıyoruz dedi
AEM kitlerde tankın seviyesini gözle takip ediyoruz sanırım?
saklama konusunda sikinti olmayacagini dusunuyorum..
ilk olarak bulabildiginiz kadar ufak konteynerlarda alirsaniz yarariniza...
ilk etapta kesinlikle hava almayan kaplarda saklmaniz gerekiyor..
buyuk kaplarda aldiginizda ac kapa yuzunden de zarar gorur..
ikincisi gunes gormeyen yerde sakliyacaksiniz ve isidan da uzak olacak..
bunun disinda birsey yok.
istanbulda kimya ofisi adinda bir firmadan almistim ben.. ondan cok memnundurm..
Arkdaşımın cooperında kullanıyorduk, beyin entegresı kendı kendıne yandı bir anda kutudaki bütün suyu emmeden motora bastı çok şükür hiçbşy olmadı ama yürekler ağazda tabi. :D
1 gallonluk tank günlük kullanımda ne kadar gider , bir de methanol/su karışımını nasıl ayarlıyoruz?
konu cok yararlı olmuş benimde bir sorum olucak ustama sorduğum zaman pistonun üstünü aşındırıyo ömrünü kısaltıyo demişti bu konuda bilgisi olan varmı?
aemin sanirim kendi tankinda sensor var azaildigi zaman ikaz ediyor meth seviyesi.
ufak modülün üstünde ve harici olarak ayrıca 1 tane daha led i var bitmeye yaklaştığı zaman ışık sürekli olarak yanıp sönüyor..
nasıl kullandığınıza bağlı ama günlük de kullanarak ortalama 2 haftada bir dolduruyorum.. ortlama bir deneme akşamında da deponun 4 te 1 i filan gidiyor sanırım.. en küçük nozzle ile kullanıyorum ben..
Seviye sensörü var , içeride led yanıyor bitince.
Herkes %50 %50 mi kullanıyor burda ?
ben sadece suyla kullanıyorum şu an :) meth karıştırdığımda da %30 40 arası oluyor..
http://en.wikipedia.org/wiki/Methanol
Korozif etkiye sahip olduğu doğru fakat, ne miktarda olabileceğini ancak uzun zaman kullanan birinin söylemesi daha doğru.
Aşırı yanıcı, parlayıcı bir madde.
Şahsen AEM kit kullanıyor bile olsaydım o bidonuda, bağlantı aparatlarınıda kullanmazdım. Yurt dışında birine 15 litrelik, yarışlarda kullanılan yakıt tanklarının bir başka modelini bana yapabilmesi için sipariş geçicektim. Intercooler'a kadar olan bütün bağlantı aparatları, fittinglerle birlikte 950$'ı buluyordu. Ancak o hali ile bile içim rahat olmayacaktı, vazgeçtim.
Ankara'da Korhan abilerin bu konu (Meth, e85 v.b) ile çok uğraştıklarını biliyorum. "Bilgime bilgi katayım, sorayım" diyenler için;
http://www.techturkey.com/forum/show...ol#post1130971
@Aydın; Yavrum, HFS-6 Serdar abide duruyor. Ben kullanmayacağım, belki daha sonra.
Şu dökümanda da birçok yararlı bilgi mevcut. Özellikle 8. sayfada, hangi jet seçilir v.b gibi sorulara yeterli cevabı sunuyor:
http://www.slideshare.net/murproject/aquamist-hfs6