atmosferikde de güvenlik açısından kullanılabilir..
atmosferikde de güvenlik açısından kullanılabilir..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
remap yapılıp avans artarsa tahmin ettiğinden çok güç artışı alırsın. ayar yapılmadanda hissedilir artış olacaktır
Araçta zaten megachips remap var 212 hp 324 Nm ..Konu kişisel e dönüşmesin ama bizdeki turbo ile gidilebilecek yerler belli aslında (turbo stok pistonlar stok)
Ben sadece mapli bir araçta (tabii araca göre değişir)methanol kit den sonramadem mecburen ayar yapılacak tekrardan ne kadarlık bir ekstra kazanım olur merak ettim..
Ekstra güç , yakıt tüketimi vs..
240 hp phase 2 calibralarda (sizinkine yakın değerler olduğu için örnek veriyorum) yurtdışı uygulamalarda gördüğüm en yüksek rakam olarak 25 hp güç ve 40 nm civarı artış alanlar var. daha üst seviyedeki araçlarda 70 hpye varan rakamlar sözkonusu. benim verebileceğim örnekler opelle sınırlı. bilmiyorum 207de veya diğer araçlarda nerelere varıyordur bu rakamlar ama remap olmadan 25 hp güç almaları yeterince olumlu fikir vericektir bahsettiğim araçlarda phase 2 tabir edilen 240hplik chip tuning ve ufak modifikasyonlar bulunuyor water methanol için remap yapılmamış araçlar
metahnolu cok iyi fiyata alıomuşsunuz
ben 100 de 100 saf methanolun klitresini 7 tl ye alıyorum
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
direkt olarak toptancıdan alıyorum ama aldığımın %100 saf olduğu konusunda şüpheliyim
atmosferikte turbodaki kadar işe yaraması mümkün değil ama yinede kullanılabilir. tabi aemi kullanıcaksanız kendi elektronik modülünü kullanamazsınız 6 psi da açar minimum yani aşırı besleme aemde şart. kendi vakum switchinizle tesisat çekebilirsiniz ne derece sağlıklı olur bilemem. ama hiç n/a da kullanan gözüme çarpmadı baktıklarım arasında.
zaten büyük avantajlarının çoğunu turboyla veriyor. bazı markaların na kitleri var ama uygulama sonuçları hakkında birşey göremedim
yüksek sıkıştırmada daha güvenli kullanırsın ve avansa çekersin yani remap ile faydasını görürsün ama turbodaki kadar etkili olmaz.
emiş havasını 30-40 derece daha soğuk olduğunu düşün
yanma odasında ve pistonda 200 derece kadar düşük olur
oktanın 5 birim artar bu tamamen güvenlik düşük oktan yakıta daha dirençli olur tüm sistemin avans vuruntu detonasyon derdin kalmaz ve motorunda biriken kurum daha az olacaktır. hararetinde nispeten düşük olacak. güç artışı olarak sana piyasadaki en iyi cai ne verecekse ondan biraz daha fazlasını vericektir. ama koruyucu özellikleri daha önemli buna bağlı olarak avansı verip güç alırsın
evet güç de alabilirsin daha yoğun konsantrasyonlarla..bu aldığın güç atıyorum 97 oktanla 104 oktan arasındaki güç farkı gibi olacaktır..tabi biraz daha avans verirsek daha yüksek güç de alınabilir..
ama benim sana bahseymemdeki sebep güvenlik..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
ben bu cihazdan 3 set sattım ve herkez cok memnun su anda kendi aracımada takıcam bi kişiye daha da sipariş ettim alıp takanlar kesınlıkle cok memnun...
coolingmist-aquamist-snow-aem hangisi sizce?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
aquamist derim aemde jetin bilyada bi sorun olsa tüm suyu motora basar. aquamist çok daha profosyonel
ben hiç duymadım işin aslı sorun çıkartıcak bir parça da değil ama aquamist işi abartmış herşeyin önlemi detayı su enjeksiyonun 3d mapi birçok sensorden topladığı bilgiler falan var aradaki fiyat farkına değeceğini sanmıyorum çok profosyonel bir araçta kullanılmıyosa
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)