User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Golf 5 fsi ın katalitik problemi

CAGLARNY
    Misafir

Golf 5 fsi ın katalitik problemi

Arkadaslar merhaba golf 5 fsi ın yakıtı oldukca arttı.daha oncede egzozunda problem oldugunu tahmın edıyordum.katalitikteki sensorlerde sorun oldugun dusunuyorum.sızce neden yokus yukarı gıderken aracın yakıtı asırı derecede artar,ve yuksek bır guc kaybı olur?duz yolda gıderken bır sorun yok.paylasımlarınızı beklıorum.tesekkurler

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CAGLARNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba golf 5 fsi ın yakıtı oldukca arttı.daha oncede egzozunda problem oldugunu tahmın edıyordum.katalitikteki sensorlerde sorun oldugun dusunuyorum.sızce neden yokus yukarı gıderken aracın yakıtı asırı derecede artar,ve yuksek bır guc kaybı olur?duz yolda gıderken bır sorun yok.paylasımlarınızı beklıorum.tesekkurler
    herkesin merak edipte çözmediği soru, suda yaşayıpta nasıl kalıyor kuru?

yokuş yukarı gaza basarsanız benzin sarfiyatının artması gayet normaldir. birinde yol eğimli, düz yoldakiyle aynı oranda gaza basarsanız yokuşu çıkmanız zorlanacak. bu yüzden rahat çıksın diye gaza fazla basacaksınız ve araba fazla benzin sarfedecek
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sızce neden yokus aşağı gıderken aracın yakıtı asırı derecede azalır,ve yuksek bır guc olur
    MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama

mulpa.sahibinden.com

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kanka
    ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık
    kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını
    cekek şeklimiz olsun

DogukanB
    Misafir
    bizimki genelde yokuş yukarı daha az yakıyo

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizimki genelde yokuş yukarı daha az yakıyo
    Murat B ile akrabalık var mı Doğu? Hem B siniz, hem onun aracıda yokuş yukarı az yakanlardan
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

CAGLARNY
    Misafir
    yokus yukarı cıkarken arabanın resmen bayılması cok garıp.arabayı sıfır km almıstık ve bu sorun yenı yenı cıktı.bıkac arastırma sonucu kataklitik prob. oldugu soylendı. bu sekılde bı yıgılmanın normal sartlarda olmayacagını bılecek kadar arabadan anlarım sanırım.(etrafımda sevılırım )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokus yukarı cıkarken arabanın resmen bayılması cok garıp.arabayı sıfır km almıstık ve bu sorun yenı yenı cıktı.bıkac arastırma sonucu kataklitik prob. oldugu soylendı. bu sekılde bı yıgılmanın normal sartlarda olmayacagını bılecek kadar arabadan anlarım sanırım.(etrafımda sevılırım )
    Bende etrafımda sevilirim, o zaman bende arabadan anlarım.

CAGLARNY
    Misafir
    Alıntı ecthelion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende etrafımda sevilirim, o zaman bende arabadan anlarım.

nokta koyarak devam etmıstım.saka malıyetlı.enteresan ne bu kıbır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yokuş çıkarken tüketimin artmasından daha doğal ne olabilirki onu anlamadım ben.
    Siz merdiven çıkarkenmi daha çok terliyorsunuz yoksa lay lay modda düz yolda yürürkenmi?

Elma Newton'un kafasına düşeli epey bi zaman oldu gerçi ama hala yere ulaşamamış anlaşılan..

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...C5%9Fen%20elma
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

CAGLARNY
    Misafir
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yokuş çıkarken tüketimin artmasından daha doğal ne olabilirki onu anlamadım ben.
    Siz merdiven çıkarkenmi daha çok terliyorsunuz yoksa lay lay modda düz yolda yürürkenmi?

Elma Newton'un kafasına düşeli epey bi zaman oldu gerçi ama hala yere ulaşamamış anlaşılan..

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...C5%9Fen%20elma
    ılgıne tesekkur ederım.sormak ıstedıgım (mj larımda acıklayıcı olarak belırtmıstım) ki tam anlatamamısım sanırım, normalın dısında bır performans kaybı var.olay bu.eskıden aynı yokusta nasıl gıttıgını bılıyorum demek ıstedım.eskısıne gore oldukca kotulestı.peki ben baska bırınden yardım alabılırsem, sevınırım olmassa baska yerden bulucaz artık yardımı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine gereksiz itici msglar gelmiş coğu kisiden.adam kendiside biliyodur heralde yokusta aracın daha fazla benzın yaktığını ve zor gittiğini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer araba düzde normal gidiyorda yokuş çıkarken "aşırı" performans kaybediyorsa debriyajınızı kontrol ettirin.

--..-.----.-..

CAGLARNY
    Misafir
    Alıntı pasa35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine gereksiz itici msglar gelmiş coğu kisiden.adam kendiside biliyodur heralde yokusta aracın daha fazla benzın yaktığını ve zor gittiğini.
    tesekkur ederım

CAGLARNY
    Misafir
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer araba düzde normal gidiyorda yokuş çıkarken "aşırı" performans kaybediyorsa debriyajınızı kontrol ettirin.
    tamam.debriyaj problemide olabılır haklısın.aklımda.tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer araba gitmiyor ama motor devirlenmeye devam ediyorsa debriyaj ufaktan kaçırıyor demektir. Ancak arabada ESP ya da daha doğrusu TCS varsa o durumda bu problemi uzun süre farkedemeyebilirsinde..

--..-.----.-..

CAGLARNY
    Misafir
    sorunun katalitik oldugu kesınlestı.degıstırıcez.

plekumat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kat'ı mı değiştireceksiniz??
    Çok pahalı değil mi o? iptel etseniz?
    Astra CDTi

Alıntı DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
    Your car is actually a kind of bumblebee my friend They'r both GM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katalitik olabilir arkadaşımın ibizası da dediğiniz gibi,, sanki araçta 4 5 kişi varmış gibi diyor.

edit: katalitikmiş şimdi gördüm

CAGLARNY
    Misafir
    ne yazıkkı katalıtıkmıs valla sıfır alıncak gıbı degıl.cıkma falan bakıcam sanırım cıkması bıle yuksek.ıptal etsem nasıl olur kı.fsı motorda sorun oluyor demıslerdı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)