eğer 20 nin altındaysa soleme![]()
ii bakalım
dilin kemiği yok herkes istediği rakamı yazar 20 ye alırsın 30 a satarsın falan filan bu işler ticari işler ...
ama sorunsala verilen cevaplar almak isteyen kişiye yol gösterir buda bir gerçek...
o diilde kazalı arabalara kazasız değişensiz yazıyorlarya sinir oluyorum... sanki usta bakınca anlamayacak... sanki evo alıcak adam ustasına baktırmadan alıcak![]()
bundan 6 yıl önce babamın bir arkadaşının bmw si tırdan inerken çamurluğu sürtülmüş adamlarda boyamışlardı sonradan çıktı![]()
millet enteresan vallaaraba alırken aldığım adamın ustasına niye gideyim kim kabul eder bunu
çok dolandırıcı millet olduk ya yazık valla...
ama 20 civarına veriyorsa bilsem type r yerine bunu alır yaptırır gazlardım orda burda![]()
20 li fiyatlara vericeğini hiç tahmin etmiyorum bence o fiyata vereceğine kasko yapar duvara çarpar alır 50 lira
beyler satan yakın arkadışımdır ileri geri konuşmaya gerek yok iyi bi insandır dolandırıcı vs değildir ne yazdıysa dogrudur fiyat konusuna gelince orasını bilemem aracıda bilmem ama dolandırıcı galerici vs oyle ktü niyetli biri değildir
ilanın fotoları benim dükkanda çekilmiş ben arabayı gördüm dışardan bakınca güzel duruyodu ama şasesinde falan ne vardır bilemem![]()
telefonda çamurlukla, kaputun yarısı boyalı oluyor ama arabaya baktırıyom bagaj sağ sol ön arka boyalı çıkıyor macun çıkıyor. ön taraf evo 9 çıkıyor şaşelerde şaşılık çıkıyor bunlar telde söylenmiyor işimi gücümü bırakıyorum ist. almak için gidiyorum. Az bile söylüyorum bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)