206 direksiyon hidrolik boruları

Thread: 206 direksiyon hidrolik boruları

1. <<buğra>>'s Avatar

<<buğra>> said:

206 direksiyon hidrolik boruları

Arkadaşlar direksiyon hidrolik kutusundan çıkıp direksiyona giden borunun plastik kısmında patlama oldu. Sıfırını bulabilir miyim, tamir mi ettirebilirim ve adı ne olarak geçiyor?

resimleri ekliyorum:

URL=http://img59.imageshack.us/i/foto642.jpg/][/URL]

Uploaded with ImageShack.us

2. dragstar's Avatar

dragstar said:
    valla ikitelli çıkmacılarda bulunurda dikkat et header korumasının üstüne gelmiş ısınınca elev filan alır sakata gelme bi yıkat oraları

3. <<buğra>>'s Avatar

<<buğra>> said:
    dün gece maalesef bayağı alev aldı, zor kurtardım

4. MuratCokol's Avatar

MuratCokol said:
    Buğra Metal olan yerden tornada güzelce açılıp düzgün bir hortum takıp tekrar preslenmişti.Fakat 1 yıl kadar idare etmişti beni. Yenisini alman çok daha iyi. Kaş yapayım derken göz çıkarma

5. serhat306's Avatar

serhat306 said:
    maslakta rekorcu bayramda yenısını yaptırabılırsın orjınalı pahalı dıye bılıyorum gerekte yok zaten...

6. <<buğra>>'s Avatar

<<buğra>> said:
    Quote Originally Posted by ribella2000 View Post
    Buğra Metal olan yerden tornada güzelce açılıp düzgün bir hortum takıp tekrar preslenmişti.Fakat 1 yıl kadar idare etmişti beni. Yenisini alman çok daha iyi. Kaş yapayım derken göz çıkarma
    yenisinin fiyatını öğrenmem lazım duruma göre tamir ettirmek daha iyi hacı

7. <<buğra>>'s Avatar

<<buğra>> said:
    Quote Originally Posted by serhat306 View Post
    maslakta rekorcu bayramda yenısını yaptırabılırsın orjınalı pahalı dıye bılıyorum gerekte yok zaten...
    mevcut olan parçayı söküp götürmem lazım mı peki?

8. dragstar's Avatar

dragstar said:
    bence gerek yok tarif etsen bilirler hatta ikitelli Atatürk sanayi sinde alttan girdinmi tepeye çıkınca sağda ki sokaklarda sağ tarafta peugeot çıkması suat vardır oraya git sokak dükkan numarası söylerdimde bilmiyorum ezbere gidiyorum hep