Ect yi kontrol ettik verdiği değerler fabrika verilerine uyuyor yani onda bir problem yok.
Fakat hala araba 8 bin de kesiyor :S
Printable View
Ect yi kontrol ettik verdiği değerler fabrika verilerine uyuyor yani onda bir problem yok.
Fakat hala araba 8 bin de kesiyor :S
Bazı araçlarda yakıt kalitesi redline devir değerini olumlu/olumsuz değiştirebiliyor.Farklı yerden yakıt alıp bir bakın isterseniz?
Evet o konu da aklıma geldi değişik istasyonlardan değişik pompalardan 97 oktan benzin alarak denedim fakat düzelme yok. Subap ayarı yapılalı daha 500 km bile olmadı. Yine bu değerler fabrika verisine göre ayarlandı emme ve egsoz.
Rev farklı olay hocam. bobin yeni diosun. üzerinde ne gibi bi oynama var ki VTI'dan 8100+ bekliyorsun? limitörün N/A rpm değeri zaten o. oynama yoksa normal yani. ama egzantrk fln var dersen çıkışlarına ve yakıt olayına da tekrar gözat derim.
Farklı bir uygulama yok başka bir arkadaşımdaki vti ile kıyaslama yaptığımızdaki limitör devrinden bahsediyorum bende 500 devir eksik gösteriyor olması gereken bu mudur yoksa bende bir problem mi var diye bu konuyu açtım. bana sunulan önerileri kontrol ediyorum tek tek bir problem vardır diye?
Denediğin VTI'la aranızda bi fark var mı ekipman olarak
Denediğim vti da haders düz boru ve filtre var sadece.
Başka önerisi olan arkadaşlar.
valla hocam tamamen kulaktan dolma bilgiyle konusuyorum ben vti lar 1. vteste 8400 diğer viteslerde 8200 rpm çeviriyor diye biliyorum ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilemicem.
benim bildiğim vti lar 8200 çevirir.. 8500 felan devirin sapmasından gosterir. benim vti 8250 ceviriyordu. bir dolu vti 8500 ceviriyordu. ama bu tamamen gostergelerin sapıtması..
vites farkının yol açtığı devir değişkenliğini de unutmamak lazım tabi.
bugune kadar 3 veya 4 stock vti vafc2 taktık ve kayıt ozellıgını acarak redlıne degeri 8184 rpm olarak aldık
vti ların stock beyin dosyasına göre devir kesicisi 8116rpmde devreye girer. Fakat hondaların devir göstergeleri genel olarak biraz fazla gösterir. Yani araç aslında 8100de kesiciye girerken sizin 8400 görmeniz normaldir kadranda. Sizin arabanızda ilginç olan durum kadranda da 8100de devir kesiciye girdiğini söylüyor olmanız. Safc veya Vafc gibi araçlar doğru devir değerini gösterirler. Eğer bu cihazlarda 8100 civarı bir değer görüyorsanız kesicideyken problem yok demektir sadece kadranınız doğru göstermeye başlamış :)
evet bizde vafc de 8100 küsür bişeyler okuyoruz. cevaplar için sağolun.
kardanlar farklı, yani orjinal olmadığından hem kadranda hemde vafc ta aynı değeri görüyoruz.
Hmm tamam ozaman konu çözüldü beni kadranlar optitron olduğundan orjinal kadran olmadığından beyindeki doğru değeri sapma olmadan gösteriyor. Yanıtlarınız için tekrar teşekkür ederim. Bir sorun omladığı içimi rahatlattı. Kısaca sorun kadran sapması.