http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lecektir/detay
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır sanırım izmirden istanbula gelmiş.
araç hakkında bigiye sahip olan varsa paylaşırsa iyi olur almayı düşünüyoruz..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lecektir/detay
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır sanırım izmirden istanbula gelmiş.
araç hakkında bigiye sahip olan varsa paylaşırsa iyi olur almayı düşünüyoruz..
6000TL'ye Integra vaybee çok iyi bence..
Kaporta düzgün ise al derim motorunu kendi isteğine göre yaptırırsın.Piyasada ucuza Vtec Pistonları var birde güzel bir ayar çektinmi bu iş tmm bence
Fiyat gerçekten şaşırttı beni![]()
160000 DEKİ integra orda yazılı olan bakımların çoğunq gerek duymaz iyice bakıpta alın..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
araba çok yakın bi abimin , araca binmek için masraf yaptı ama iş için statin veya van alması gerek , siteye üye zaten sahibi , konuyu görünce yazar..
integra işte... almadan önce bilen birine gösterin.... ne kadar bakımlıyım deselerde teglerin burçları alayınınki ölüdür...başta arka trapezleri ve kamber burçları.... onun dışında motorları sağlamdır... gerçek kmsi 160.000 kmdeyse ve temiz binilmiş ve bakımı aksatılammışsa gayet daha yol yapar... hor kullanılmışsa gidicidir... aracın kaportası gelince ön tamponuna kıl oldum ve lipsiz...... fiyatda diğerleirnden uygun... ama uzun zamandır satılık izmirdeydi bi ara satıldı genemi satışa çıktı 1 hafta sonra anlamadım gitti...
1.6 integra çok zor bulursun türkiyede belkide yoktur
ama o sahibinden.com gibi sitelerdeki ilanlardaki 1.6 araçların hepsi 1.8 dir emin olabilirsin neden dersen ruhsatlarında 1.6 Yazdığı için araç sahipleri 1.6 motor sanıyorlar benim arabanın ruhsatında da 1.6 yazıyor mesela
1991-1992 yıllarında 1.6 üstü araç ithali neredeyse yasak olduğundan ve vergi indiriminden faydalanmak için 1.6 yazılmış zamanında
Boşver onlar öyle bilsinler![]()
valla kasası yorgun falan dıyen arkadaşlara bişey dıyemıycem.. evet iç döşemelerın tadil edilemesi lazım .. 7000 e teg alıp başka ne beklıyosun merak edıyorum.. arabanın km saatınde yazan 1600000 bende ınanmıyorum zaten.. bakımların cogu arızadan dıgıl sureklı oraya buraya sakarya ankara ızmıt gezdıgım için korkumdan yapılmıstır..
sahıbındenden 250 lıraya adam komple derı koltuk satıya bahcelievlerde .. 150 lırada kapı kaplaması 400 e iç döşeme tamam.. ben topluyacaktım kısmet olmadı ..
karalama kötüleme olmasın.. herkezın malı kendıne kıymetli... işine gelen alır işine gelmeyen almaz bu bu kadar basit..
ben aracımdan cok memnunum allaha sukurler olsun.. inşaat işlerimin yeniden başlaması dolayısıyla araba ınşaatlarda heder etmemek adına satıyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)